- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bacus
őstag
Szeretem ezt a hozzáállástt, semmi nem változott. Ezt hallom nap mint nap. A kedvencem, amikor úgy hivnak ki egy géphez, hogy most ugyan nem indul, de nagy baja nem lehet, mert tegnap még működött.
Hogy kicsit a problémáddal is foglalkozzunk. Azt, hogy miért csak 5.-re jönnek be az oldalak, sok oka lehet. Zárjuk ki a routert. Ird le a hálózati beállitásaid, főleg a dns -t nézd meg. Persze ne legyen aktiv semmilyen vpn kapcsolat..
Egyébként az én gyanum, hogy beállitottál egy proxy szervert, mert anonimnak lenni cool dolog
Amikor a proxy elérhető, bejön az oldal, amikor meg nem, akkor dobja a hibát.
-
Bozek
nagyúr
Értjük, de akkor miért ebbe a topic-ba írod? Azok alapján, amiket eddig megtudtunk, csak 1 géppel van gond, a többit rendesen kiszolgálja a router. Tehát mi következik ebből? Próbáld meg újrarakni a gépet. Vagy legalább egy víruskeresőt és egy spyware (ad-ware) keresőt futtass le rajta.
-
a szolgáltatós zte eszközt nem ismerem, de ebben a konfigban kihagyni biztos nem lehet, viszont ha kikapcsolható rajta a dhcp, illetve ha használható csak modem funkcióban, akkor nyert ügyed van!
milyen típusú az a szolgáltatós zte eszköz?desigo; az mindegy, hogy egyenes- vagy keresztkötésű kábel megy a két eszköz közé, mivel azok tudnak fordítani, a hiba inkább ott szokott adódni, hogy miként van összekötve és beállítva a két eszköz?!?! lan -> wan összekötésnél, ha a mind a két eszközön megy a dhcp, akkor az elérési ip címük és a dhcp ip tartományok ütközhetnek, ezeket megfelelően kell beállítani! amennyiben lan -> lan kapcsolat van, úgy a második eszközön a dhcp kikapcsolandó, az első eszköz dhcp tartományából fog ip címet kapni a második eszközre kapcsolt minden munkaállomás is, és nem lesz ütközés!
-
krealon
veterán
Ha hasznalod a masodik router (TP-link) WAN portjat, akkor az arra csatlakozott (WiFi es LAN) keszulekek egy masik alhalozatba kerulnek.
Neked viszont egy kozos alhalora van szukseged, hogy mindenk mindenkit lasson.
Ehhez kell az AP mod.Ha neked tul osszetett a 2 db halozati eszkozt rendesen beallitani, akkor keress egy szakembert, aki megcsinalja neked.
-
krealon
veterán
"Ha 2 router van a hálózaton (egy a t-home féle - ez most a fő -, aminek nem vagyok elégedetta wifijével), meg egy tp-link wifis router."
Ezek szerint neked a TP-Link routerbol csak a WiFi-re van szukseged, azaz AccessPoint modban (AP mod) szeretned hasznalni.
-
aero.
veterán
Még egy kérdés.
Eddig mindenki az én gépemre járkált médiáért, ugye közös munkacsoport alatt voltunk. Most, hogy én a TP-n vagyok, így csak a wifis eszközöket látom. Más se lát engem, de pl. más gépről látszódik a laptop, ami a TP-re kapcsolódik wifivel. Össze lehet hozni a másik routeres hálózattal? -
Hát, arra sajnos nincs DD-WRT, pedig az annyiból jobb lett volna, hogy azzal kikapcsolható a WAN port, és a LAN hálózathoz rendelhető, így marad tehát a gyári fw... Akkor most induljunk ki abból, hogy a ZTE LAN IP címe 192.168.1.1. Vedd ki a TP-LINK routert a hálózatból, és csak azt kösd a gépedre, hogy elérd az admin felületét, és állítsd be így...
Ezek után a TP-LINK-et is kösd vissza a hálózatba úgy, hogy a ZTE felől jövő kábelt, a TP-LINK WAN portjába kösd, és így kétféle módon tudod majd elérni! Ha az ő LAN portjára, vagy WiFi-jére csatlakozol, akkor...
Ha pedig a ZTE-re van kötve a géped, akkor...
-
-
Szia!
Jelenleg a ZTE-re csatlakozol? Ha igen, akkor a TP-LINK router WAN IP címét kellene tudnod, amit a ZTE ad neki DHCP-n, és emellett engedélyezve kell lennie a távoli elérésnek a TP-LINK-ben, mert a ZTE felől nézve neki ez annak minősül, mivel a WAN port felől szeretnéd elérni! Ez amúgy nem a legszerencsésebb így, mivel a két routerre kötött gépek nem egy alhálózatban vannak. Illetve ez az egyik variáció, de jó lenne tudni, hogy pontosan, hogy is vannak bekötve a routerek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest