- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15324 üzenetére
Frissítés sikerült csak most meg már a 192.... Se jön be valamit sikerült elég szarul beálllitanom m
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15330 üzenetére
upc-nél is? mert ott mondták, hogy ugyanaz a chipset
-
Haiiro
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15328 üzenetére
De ha a dsl lassul az ugyanúgy kellene éreznem a pc-n is nem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15325 üzenetére
upc-nél azt mondta nekem a technikus helyszinen hogy mindegy melyik szinű van lényeg hogy frissitve legyen rajta a szoftver.
-
Haiiro
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15322 üzenetére
Két kábel van.Az egyik teljesen új a másikat pedig eddig használtam a régi sebességgel.Adsl-es netem van és dsl-360r modemem.
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15317 üzenetére
Ver 2.0
Esetleg egy ilyet néztem , de gondolom akkor ez csak a laptopba menne bele , és ha utána a laptopról osztanám meg a wifit megoldható lenne ?
-
Haiiro
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #15319 üzenetére
Szia.
Eredetileg 7-8Mbit/s jelenleg 1-1,5 a max kábellel wifivel pedig csak 0,7-1.
Wifi g/b/n mixed modera van állítva -
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15315 üzenetére
és másik firmware hol találok ? Am ezzel az Asus-sal sokkal jobb lenne a wifi jelerőssége ? De nekem jó a használt router is , esetleg itt hardveraprón
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15311 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15294 üzenetére
a legnagyobb gondja hogy a töltője meg a ledek sötétben elég erősen világítanak
-
nepszter1
addikt
válasz
Intruder2k5 #15303 üzenetére
Nem igazán , sajnos nem igazán van keretem egy másik 10k-s routert venni nézegettem neten
[link]pl egy ilyen nem lenne jó ?
pjen mennyit kellene visszaolvasnom ?
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #15298 üzenetére
Sima RT-N10
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5 #15292 üzenetére
Rendben köszi..
Csak mondom rákérdek akad e ilyesvalami..
Mellesleg stabilitásra egy szavam sem lehet 42 napja megy a router.. -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15292 üzenetére
Jelentem nálam amióta rtn12 szervizben van egy hete tökéletes a net az ac66-tal.
-
Blizz
őstag
válasz
Intruder2k5 #15249 üzenetére
Most meg valamit csinált magával és elkezdett működni, de még mindig nem jó,a telefonom már érzékeli a wifit. Viszont a net még mindig nem jó rajta.
-
Blizz
őstag
válasz
Intruder2k5 #15245 üzenetére
Viszont a wifi jel pislákol és érzékeli,hogy bedugtam a kábelt de egy idő után kialszik..
-
Blizz
őstag
válasz
Intruder2k5 #15245 üzenetére
Semmi, újraindítottam, reset semmi.
Mind1, holnap veszek egyet.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15242 üzenetére
A PC-s esetnél nem volt gyenge a jel, végbe is ment, de ennyi is elég volt hogy a játék ledobjon.
Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy a 2 óra nagyon kevés és felesleges is ilyen gyakori. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15240 üzenetére
Gyengébb jelnél előfordulhat hogy eldobja ha lejár a lease.
PC-n is volt már, hogy lecsatlakozás ugyan nem volt, de az online játék pl. kidobott a főmenübe mert állítólag disconnecteltem pedig nem és a router log-ban akkor volt a DHCP request. -
válasz
Intruder2k5 #15222 üzenetére
Köszönöm neked is meg minden kedves fórumtársnak az önzetlen segítséget
, mindenkinek jár a szóbeli csoki meg a virtuális hátbaveregetés
, mert úgynézki hogy lejöttem a szopóágról és minden megy fainul. Éjjel-hajnalban már nem volt idegzetem , de ma megújult erővel végigjátszottam a leírtakat és jelen pillanatban működik a wifi is, mostmár speedtest szerint is meg szerintem is maximálisan rendben van a sebesség-ping kettős. Mindezek mellé még haver befutott délután egy szűztiszta terrás vinyóval , úgyhogy végre elkezdhetem a Steam-en megvett gammákat telepíteni, mert az előző isp nem kábeles volt , pölö CS 120 msec alatt nem volt sose. Úgyhogy mostmár szoknom kell a 25 körüli értékeket
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #15214 üzenetére
Tapasztalat, eddig ahány router-t/ap-t konfigoltam mindegyiket így kellett elérni. Persze nem állítom, hogy csak ilyen van ezért is írtam a "legtöbb"
Illetve ha van DHCP így akkoris csatlakoznia kellene csak nem a DHCP-től kap IP-t. -
válasz
Intruder2k5 #15205 üzenetére
Akkor jó , mert úgy sem csinál semmit csak homokóra 3-4 percig, aztán megint a sárga hálózati jel, nincs azonosított hálózat hibaüzenettel. Router reset megvolt, restart is. Talán a router lehet selejt? Az se lenne nekem annyira jó mert a blokkot szépen kidobtam abban a hiszemben hogy mi baja lehet egy routernek?
Úgyhogy most 8ezer bukovári. Szerintem veszek egy újat , valami faxxa linksys cuccot 20-30k-ért,bár még előtte próbázok egyet notival ( az sajnos még nincs itt ) minekutána a falnak b@szom ezt lévén blokk nélkül leves.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15201 üzenetére
E-néz képest mivel jobb a d1?
-
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15187 üzenetére
De, garanciális még, de el tudom intézni, hogy csere legyen belőle. Meg aztán nem akarok heteket várni a szervizre, addig routerem sem lenne stb.....
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15183 üzenetére
Másfél hét kb és vagy cserélik vagy javítják. Cserét nem adtak, ez haveré csak kölcsön adta addig mert még nem üzemelte be a Tíme capsule helyett
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15180 üzenetére
Kb 7 éve használom a upc netet és eddig nem volt gond a bontássál semelyik routernel csak az előző 842nd tplinknel és a vszimuleg hibás n12-nel. Ac66 eddig tökéletes.
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15179 üzenetére
Istenek vagytok!
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15167 üzenetére
Minden király lett!!! Mindenkinek köszönöm a segítséget!!
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15175 üzenetére
UPC 29 ADSL pppoe
-
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15175 üzenetére
Ne keverd meg szegényt. A DHCP és a PPPoE eléggé távol áll egymástól.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15161 üzenetére
Tökéletes eddig. Kb 2-3 naponként szakadt korabban Igy meg varok. Egyelőre minden ok -
KISDUCK
addikt
válasz
Intruder2k5 #15171 üzenetére
Oké, köszönöm. Akkor ez feltehetőleg, maga a router akar lenni vagy valami más dolog?
-
KISDUCK
addikt
válasz
Intruder2k5 #15169 üzenetére
3 csatlakoztatott eszközből 2 biztos laptop, mert írja, hogy wpa2-psk, de az első érdekes, erre ezt írja:
1 54-E6-FC-EA-**-** AP-UP 24125 29571
(Az utolsó 4 számjegyet kicsillagoztam, biztos ami biztos.) -
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15165 üzenetére
Amit belinkeltél letöltöttem, de azt nem eszi meg a frissítés . Mint ha nem is tallóztam volna be neki
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15160 üzenetére
Basszus, sajnos nem jó. Firmware frissítés megvolt. Az egész házban mindenki tud csatlakozni addig, míg a lányom be nem kapcsolja a telefonját
Ha Ő bekapcsolja, 1 percen belül megszűnik sugározni a router. De érdekes, mert minden jól villog rajt, csak jelet nem ad. Áramtalanítani kell, utána minden ok addig, míg ismét be nem kapcsolja. (Xperia Ray)
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15156 üzenetére
Hát én már az elején elakadtam. A CD-n kerestem admin felületet, de ott nincs, csak telepíteni tudom újra. Jobb esetben ezt meg is tettem. Előkerestem a papírját, azon írja, hogyan tudok bemenni a konfigurácios felületre." Nyissa meg internet böngészőjét és írja be a címsorba, hogy 192.168.1.1"
Na nekem itt már nem jön be az admin felület. Itt kellene kérni user admin/passwordot. -
kovaripeti
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15150 üzenetére
UTP kábel=amivel összekötöm a TPlink (routert) és a sz.gépet (Lan csatlakozó) ?
-
Bodin
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15152 üzenetére
Viszont szeretném, hogy más tartományban legyen mint az első, hogy a rá csatlakozó gépek ne lássák az elsőhöz csatlakozókat.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15141 üzenetére
Ki nem adnék érte 50 k-t.
Mondjuk durva hogy 14 magával másol wifin keresztül -
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15141 üzenetére
Akkor majd úgy fekszek, hogy legyen normális jelem. Érdekes amúgy, hogy a fotel is mennyit árnyékol rajta, mert ha kicsit odébb tartom a telefont, már nincs gond. Mondjuk van egy USB-s WiFi-m a gépnél, az tudja ezt a funkciót, viszont ahhoz meg bekapcsolva kell lennie a gépnek. De annyira nem probléma, csak gondoltam megkérdezem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15135 üzenetére
Csak addig van nálam amíg nem cserél a szervíz az n12-őt
-
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15138 üzenetére
Úgy akartam, hogy a másik router jelét fogja és azt osztja tovább. De szerintem ez már túl régi router ahhoz...
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15131 üzenetére
Na beadtam szervizbe a routert es mar itt figyel helyette egy Rt-ac66U. Ezzel tesztelem is mindjárt a netet. Kiváncsi leszek ez is dobja e majd a Kapcsolatot. Közben Upc is hozott egy legfrissebb szoftverű modemet es kicserélték az utcában a végponton a mittudomen milyen kártyát.
Ha így se lesz jó feladom -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15129 üzenetére
Enyém E
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15127 üzenetére
Akkor mit vegyek helyette? Mit ajánlasz?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15124 üzenetére
Cserélik vagy bevizsgálják hetekig? Rufusznál vettem.
-
Bodin
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15116 üzenetére
Köszönöm még1x, működik ahogy kell.
Az IP címet pedig azért nem engedte megváltoztatni, mert a WAN-ra rá volt dugva a Cisco router. Miután már csak a "programozó gép" volt a lan-ba dugva, ment minden mint a karikacsapás.
Szép napot mindenkinek! -
Bodin
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15114 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom a frissítést. Ha nem változtatja meg, holnap leírom a hibaüzenetet.
-
Bodin
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15112 üzenetére
Szia.
Már próbáltam, de nem engedi átállítani 0-ás tartományba. Vagy azért, mert a DHCP be volt kapcsolva?És ha ez működik majd, attól még lesz net is rajta?
-
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15107 üzenetére
Ezt megcsináltam miután feltettem a firmware-t.
Köszi az eddigieket, akkor most kezdődjön a tesztidőszak.
Ha nem lesz jó valami, akkor jelentkezem.
üdv. -
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15104 üzenetére
Most felraktam ezt, amit linkeltél.
Meglátjuk mi lesz!
Van valami beállítás, amit érdemes megváltoztatni, vagy elvileg alapból minden jó? -
donceleger8
őstag
válasz
Intruder2k5 #15099 üzenetére
Hali!
Ez a verzió van fent: Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-109 K26 MaxA tévé és a PC is kábellel csatlakozik a routerhez.
Az utorrent állandóan fut, de amikor a filmet néztem nem volt konkrét letöltés, csupán csak seedben álltak a file-ok. -
válasz
Intruder2k5 #15101 üzenetére
amennyiben csak és kizárólag lan <-> lan kapcsolatnál is behal, úgy természetesen igen, bár én nem úgy vettem ki a hozzászólásból, hogy akkor semmi netes forgalom nem volt, ha mégis, akkor tiszta sor.
-
válasz
Intruder2k5 #15099 üzenetére
több linksys típus esetén is jellemző, hogy (túl)terheléses elfevéskor a lan <-> lan kapcsolat is leáll, és csak a router újraindítás után lesz ismét aktív, akár ez is lehet magyarázat a hibára.
-
válasz
Intruder2k5 #15093 üzenetére
Szolni szoltunk mar, hiaba. Igen az is jo lenne, ha a routerben, ki lehetne osztani a savszelesseget. A parom probalta mar de nem igazan sikerult neki. Akkor erre a celra ez a netgear dgn 2000 nem alkalmas gondolom?
-
King Unique
titán
válasz
Intruder2k5 #15071 üzenetére
Azon nem tudok sokat lehet variálni, Lenovo siteról (van többféle is, de szériaszám alapján adott modellhez csak 1, mással próbálva meg nem ment) Intel van fent, frissítettem legújabbra. Korábban szakadás, jelerősség gondok voltak, magasabbra tettem routert ozzhon szobában, azzal megoldódott, most meg ez...bár szerencsére nem túl sűrűn csinálja, most is jó...
(ki tudja meddig
)
azért köszönöm segítséget
amúgy minél magasabbra rakom, annál jobb nem, ill antennát érdemes kicsit megdönteni? -
válasz
Intruder2k5 #15071 üzenetére
persze, vagy nem is a router hibája, hanem az ellenoldalé...
szóltam néhány asus, linksys...stb tulajnak, hogy probléma esetén írjanak ide bátran, ha nem vagyok elérhető, így sűrűbben leírhatom majd, ha nem csak a tp-link lesz bőven problémás!
4 darab linksys jött vissza (ea2700), indokolatlanul forrósodnak, tp-link lett hirtelen helyettük, mert nem volt más kéznél, és minden okés, meg is hívtak egy céges ebédre az árkülönbözet miatt, persze én nem fogadhatom el... -
King Unique
titán
válasz
Intruder2k5 #15068 üzenetére
Packets Statistics Interval az 10 sec
DoS Protection: Disable
többi nincs bekapcsolva, de 50 - 500 - 50 értékek vannak benne gyárilag -
TAKÍÍ
tag
válasz
Intruder2k5 #15048 üzenetére
Köszönöma választ. Ezt csak most olvastam. igen azóta sok minden történt. Pl mi is rájöttünk, hogy JÉÉ a Wifis routerek hátulján is van hátsó LAN port magyarul lehet wifis ként is és vezetékesként is használni. ÉS akkor megy a user a számtechboltba: láttam a neten olyan Wifis routert aminek a hátulján van Lan port is...LOL...JA az autó meg benzinnel megy a víz nedves az ég kék és én nekem meg kimaradt az előző 5 -10 év. Mindegy erről egyébként faterom tehet: Ő nagyon erőltette a csak vezetékes vonalat, mert a wifit feltörik más is használja, bonyolult stb.
De a lényeg vettünk egy: TP-LINK WR741 ND WIFI s routert.
Ez nem tudom jó e vagy nem, de mi most nagyon megvagyunk vele elégedve.. Nem érzem annyira melegnek, mint az SMC- t. Beraktam a CD t gyors Quick Setup magától és működik is minden mint a mesében.DE és itt az Új Probléma: A WIFI nem működik. A lényeg húgomnak van egy Acer emachines Laptopja. Ezen elvileg van Wifi. ÉS akkor ő Wifi vel venné mi ketten meg kábellel.
Eddig jutottam: Alul rákattintottam: az elérhető hálózatokra: ott megkerestem a mi Wifinket beírtam a kódot (amit ugye én megadtam előzőleg)
és vártam a csodát ami nem jött.... nem írta ki a hálózatra hogy csatlakoztatva, hanem csak annyit hogy automatikus.. ja meg egy "csillagot" rakott még hozzáA routerba beléptem a WIFI engedélyezve van. A laptopon van gomb ami ugye a Wifit blokkolja. Ezt természetesen nem aktív. JA a routerban van valami QSS ahhoz nem nyúltam. Ja és slusszpoén. Amikor betölt a laptop régen mindig automatikusan kiírta az elérhető wifi hálózatokat: Most meg egyiket se látom már sokszor. Egyszerűen az a panel üres...JA fontos még hogy ha kábellal kötöm a lapost a routerra, akkor természetesen van NET, de Wifin keresztül nincs.
Mintha valamit még kéne állítania a Laptopon, csak nem tudom mit. -
Koppy96
tag
válasz
Intruder2k5 #15054 üzenetére
Jaj persze, azt elfelejtettem
TP-LINK TL-WR720N 150Mbps Wireless Router
Igen, kali már válaszolt rá,de gondoltam felteszem azért itt is a kérdést -
válasz
Intruder2k5 #15054 üzenetére
tl-wr720n, és már írtam neki, hogy ez a kis router nem ilyen terhelésre van tervezve a maga 2 lan portjával...stb.
rendesen visszavett torrent mellett még csak lehet böngészni, de ha 3 munkaállomás rászabadul... -
lalus8706
tag
válasz
Intruder2k5 #15050 üzenetére
Szia,
Kábelről beszélünk, PC-ről.
Most megint visszadugtam a routerre, s újra 50 megát mér a speedtest is... Nem értem, hogy lehet ilyen probléma egyik napról a másikra.
Még azt akartam megtudni, mi is az a Tomato? Mit is csinál?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15035 üzenetére
Szerintem se valami, bár mi sokat eladunk és ahhoz képest nagyon kevés jön vissza garra és hát azért 5 év garit vállalnak. Apósnak cégnél tiszta tp-link cucca van...hibátlan, hotelbe szereltünk tp-link wifi hálózatot, hibátlan. Én mindig rákurtam vele. Volt,hogy vettem valami wifi kártyát...állandóan szarakodott. Felhívtam őket, mondták,hogy bocsi, ez azért van, mert a Vista driverre a mérnök legyintet,hogy jó lesz az Win 7 alatt is és csak átnevezte...persze nem lett jó...ekkor lett tele a hócsukám.
Én Zyxel, Netgear, Linksys párti vagyok személy szerint. D-Link-et kerülöm.
-
Grafy12
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #15043 üzenetére
Megtaláltam, beállítottam és TÖKÉLETES!
Köszönöm! -
Bozek
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15035 üzenetére
Azért, mert neked gondjaid voltak a TP-Link-el, még nem kell hulladékozni... Melyik a jó akkor szerinted?
-
krealon
veterán
válasz
Intruder2k5 #15032 üzenetére
Sajnos a hivatkozott eset teljesen mas, mivel ott a WAN DNS opcio lett atallitva, nem pedig a DHCP szerver DNS opcioja.
Az elobbi nem megy ki a kliensre, az utobbi igen. (Azert is linkeltem a kepet, hogy egyertelmu legyen.) -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15032 üzenetére
Azt hiszem ilyen és hasonló vacakolások miatt dobáltam ki egyszer az összes tp-linket magamtól. Már csak egy 3130-as IP kamera van, amit lekopogok,hogy az új firmware-el jól megy, nem fagy, de minden más kicsit minőségibb lett és azóta boldog vagyok.
Ami az olcsók közül nekem nagyon bejött egyébként az nem más, mint a hazánkba kevésbé ismert Zyxel...van gigabites switchem, NAS-om tőlük és csak jót tudok mondani róluk.
-
krealon
veterán
válasz
Intruder2k5 #15030 üzenetére
-
nlivia
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14954 üzenetére
A routernél állítottam be a felhasználónevet, a régi kapcsolatot pedig töröltem
-
LámaZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #14951 üzenetére
Nem; a T-Home-s bácsi vitt mindent, mint a végrehajtó (ill. küldtem én önként és dalolva a postán).
De nem gond, mert itt van ez a csoda Z8D, a szürrealista multimédia lejátszó, vele megoldom. -
LámaZ
addikt
válasz
Intruder2k5 #14946 üzenetére
Hipernetes vagyok (Telenor), és ott van nappal 5 GB-om, plusz éjféltől reggel 8-ig még 100 gigám. Ezért fizetek havi 6 kilót. A kábelnetet kiköttettem egy hónapja, most ezen nyomatom. :-)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14938 üzenetére
jaja az van
, de kösz mindkettőtöknek
-
válasz
Intruder2k5 #14936 üzenetére
Már jó pár napja volt így nem emlékeztem rá, hogy neki pont E-s van.
-
válasz
Intruder2k5 #14934 üzenetére
Nem írta, hogy melyik verziós de szerintem támogatott verziós mivel csak az E nem.
-
Joci93
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14896 üzenetére
Sajnos így sem lett jó.
-
Flyme
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14914 üzenetére
Gondoltam, épp ez a baj.. Mert mikor beállíttatta velem a T-s ügyintéző a jelszót, mondta, hogy adjak meg egyet, meg is adtam, de egyáltalán nem olyan hosszúságú a jelszó, mint amit akkor beállítottam, tehát nem tudom mi a jelenlegi.. Ezt valahol nem lehetne megnézni?
Azért lenne rá szükségem, mert reset-elném a beállításokat, mivel nem engedi átállítani a titkosítást egyszerűen.. Mondjuk a jelenlegi WPA2, és átállítanám WEP-re, de erre frissíti az oldalt magától, és marad a WPA2.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #14901 üzenetére
ver:4.24
-
Reni850707
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14906 üzenetére
Ezt az egy CD-t kaptam a laptophoz.
-
Reni850707
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14904 üzenetére
Van. Az Ethernet vezérlő, Hálózati vezérlő, SM buszvezérlő.
Amit kaptam a laptophoz CD-t azzal telepítettem újra. -
Reni850707
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14902 üzenetére
És azt hogy tudom. Teljesen sötét vagyok ezzel kapcsolatban.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #14898 üzenetére
szia.Nemtom jót nézek e?150Mbps wireless N router model ,,:TL-WR 740n
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #14891 üzenetére
ühüm,azt honnan tudom,hogy melyik támogatott?
-
Joci93
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14894 üzenetére
igen, megvolt.
TP-link TL-WR340G -
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #14885 üzenetére
Szia ezt a tomato nevű progit az én routeremre is fel lehet rakni TL-WR740N és honnan tudom melyik a rávaló.köszi.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14874 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14872 üzenetére
Mondjuk a telefonzsinórom egy belkin kihúzhatós fajta, de nem hiszem hgy az lenne a gond mivel 5 éve ezen jön.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14870 üzenetére
fekete zhone egyedül minden zajszűrű stb nélkül. Ilyen zajszűrű kis adsl vmi van itthon. Dugjam rá? Azt csak teló és modem egyszerre használatához adta asszem a upc.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14868 üzenetére
Jaja upc 29-es sima adsl telefon nélkül csak modem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14777 üzenetére
Szia!
Ezt látom a log-ban: Szerinted?
May 18 13:20:46 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA
8:E7
May 18 13:20:46 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:22:16 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:22:19 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:22:19 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:22:19 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:22:19 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:23:04 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:23:43 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:23:43 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:23:43 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:23:43 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:27:03 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:27:39 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:27:39 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:27:39 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:27:39 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:29:34 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:29:37 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:29:37 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:29:37 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:29:37 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:32:37 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:32:41 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:32:41 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:32:41 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:32:41 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:33:31 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:33:33 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:33:33 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:33:33 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:33:33 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:34:34 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:34:36 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:34:36 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 13:34:36 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 13:34:36 wlan0: Open and authenticated
May 18 13:34:38 wlan0: A expired STA is resumed - 6C:83:364:77
B
May 18 13:45:38 wlan0: A STA is expired - 6C:83:364:77
B
May 18 13:54:45 wlan0: A STA is expired - 18:00:2D:88B:8D
May 18 13:57:29 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 14:07:56 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 14:07:56 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 14:07:56 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 14:07:56 wlan0: Open and authenticated
May 18 15:03:23 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:04:20 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:04:20 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 15:04:20 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:04:20 wlan0: Open and authenticated
May 18 15:10:30 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:11:22 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:11:22 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 15:11:22 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:11:22 wlan0: Open and authenticated
May 18 15:12:52 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:12:54 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:12:54 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 18 15:12:54 wlan0: A wireless client is associated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 18 15:12:54 wlan0: Open and authenticated
May 18 15:13:11 wlan0: A wireless client is disassociated - 3C:E0:72:AA8:E7
May 19 04:53:03 pppd[792]: No response to 3 echo-requests
May 19 04:53:03 pppd[792]: Serial link appears to be disconnected.
May 19 04:53:03 pppd[792]: Connect time 1265.0 minutes.
May 19 04:53:03 pppd[792]: Sent 665872596 bytes, received 143976376 bytes.
May 19 04:53:03 pppd[792]: Connection terminated.
May 19 04:53:03 pppd[792]: Terminating on signal 15
May 19 04:53:05 WAN Connection: WAN was exceptionally disconnected.
May 19 05:59:48 wlan0: A wireless client is associated - 5C:95:AE:03:4F:58
May 19 05:59:48 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 19 05:59:48 wlan0: A wireless client is associated - 5C:95:AE:03:4F:58
May 19 05:59:48 wlan0: Open and authenticated
May 19 06:42:34 wlan0: A wireless client is associated - 74E:2B:6A:81:30
May 19 06:42:34 wlan0: WPA2-AES PSK authentication in progress...
May 19 06:42:34 wlan0: A wireless client is associated - 74E:2B:6A:81:30
May 19 06:42:34 wlan0: Open and authenticated -
Flyme
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14846 üzenetére
Van előfizetésem, erre gondoltam, amit írtál, csak nem tudtam létezik-e alternatív megoldás, ezek szerint nem. Így már világos, hogy meg kell adni a felhasználónevet és a jelszót a beállításokban, amik az előfizetéshez kapcsolódnak, és anélkül nem lenne internetem. Köszönöm
-
Flyme
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14844 üzenetére
Úgy gondoltam, ha csatlakoztatom a routert a géphez, akkor a 192.168.1.1 alatt meg lehet adni a beállításokat.. De akkor ezek szerint nem, írtam, hogy nem értek hozzá..
-
SteeWe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #14840 üzenetére
Valóban manuális beállítás megoldotta, nem kellett a user-pass pároson kívül semmit átállítani.
Bár előtte resetelni kellett a routert, mert böngészőből nem volt elérhető -
wolfman
veterán
válasz
Intruder2k5 #14822 üzenetére
Ha van rá eleve nem jövök ide!
Viszont a soros keze, hogy közben kiderült, hogy még éppen van, szóval tárgytalan!
-
mutyi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14831 üzenetére
Ok,értem, köszi.
Közben ezt találtam, elég sokan veszik és jó olcsó.
http://www.ebay.co.uk/itm/56K-V92-USB-FAX-DATA-Dialup-Modem-For-Window-7-32-64Bit-/270566547587
Asszem ez lesz a megoldás. -
mutyi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14829 üzenetére
igazad van, ott a pont.
Akkor valami ötlet? -
Flyme
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14811 üzenetére
Átállítottam a Keep Alive: Redial Period-ot 30-ról 20-ra, most úgy megy, mint a villám
-
Flyme
senior tag
válasz
Intruder2k5 #14803 üzenetére
Köszi, kipróbálom
Win7-en hogyan működne? Ne haragudjatok, ilyesmihez baromira nem értek.. -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14777 üzenetére
Reboot miatt most nem látom, de legközelebb ránézek (előző tplink mindig user already logged in miatt naponta egyszer 5 percig nem kidobott a modemből, de legalább néha magától visszakapcsolódott, nem mindig)
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #14775 üzenetére
Van rajta kábeles is, és ha jól emlékszem akkor azon sem volt net. Admin felületet simán elérem olyankor is (magától az jön be mindenre) és azt irja disconeted az adsl.
-
Froclee
őstag
válasz
Intruder2k5 #14770 üzenetére
szia
ez tök jónak tűnik. a baj csak mondjuk az hogy a linksys-emnek belső antennája van
valami olcsó konnektorba dugós repeater még esetleg jó lennne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest