- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
KISDUCK #15170 üzenetére
Ez egy TP-LINK eszköz!
Szerintem ez maga a router lesz!A WPA2/PSK a titkosítás módja, és ha ez van beállítva a routerben, akkor ezt használja minden eszköz, legyen az telefon, laptop, tab, vagy akármi más!
-
-
-
dr.bubo
őstag
válasz
KISDUCK #10876 üzenetére
Szerintem inkább a T-től kérj modemet, mert, ha saját modemet fogsz használni, akkor lehet,hogy ha gond van a szolgáltatással, arra fognak hivatkozni, hogy nem az övék a modem ezért mossák kezeiket.
szerk. A belinkelt modem pedig annex A, a T-home pedig annex B-t használ, tehát nem is lenne jó.
-
válasz
KISDUCK #10873 üzenetére
Az a leírás marhaság, a régi típusú D-LINK DSL-360R modemnek nincs admin felülete! Diagnosztizálni az SM50B programmal tudod, illetőleg konzolon tudod paraméterezni! Van az új fajta D-LINK DSL-360R T1E, na ennek van már admin felülete, de ahhoz, hogy internetezni tudj, ebben sem kell semmit állítani... Legalábbis amennyiben PC-vel már működik a net!
-
válasz
KISDUCK #10870 üzenetére
Router vagy modem csere fogja ezt megoldani szerintem... Bár eddig ez a hiba jellemzően TP-LINK router + D-LINK DSL-360R modemmel fordult elő, főleg, ha a modem már régi volt és kezdett fáradni, ezt a router nem igazán díjazta, de a fentebbi tegnapi (vagy tegnap előtti?) történet szerint már előfordult hüvely (huawei) modemmel is!
-
-
dr.bubo
őstag
válasz
KISDUCK #10859 üzenetére
A routerben a LAN-nál ird át az ip-t 192.168.2.1-re (utána már ezzel az ip-vel éred el a routert). Azért kell át állítani, mert valószínűleg a D-link 360r-nek is 192.168.1.1 az ip címe, ip címütközés van, és ezért nem jön létre a net kapcsolat.
-
wiggen123
senior tag
válasz
KISDUCK #10846 üzenetére
Csatlakozom Profhoz. A WAN rész nincs jól beállítva szerintem is. Próbáld meg újra elölről a beállítását: PPPoE felhasználónév jelszó. Ja igen még valami, a modemből jövő utp kábelt a router wan részére kell dugnod, ez is gond lehet, ha a sima csatlakozásokra dugtad rá.
-
Prof
addikt
válasz
KISDUCK #10846 üzenetére
A DHCP-d jónak tűnik. Szépen osztja a címet. a pc-dnek.
Az ADSL csatlakozással lesz gond a routerből szerintem.
Ott kéne látnod a routerben, hogy kapsz WAN címet.
Nincs valami hülye karakter az ADSL jelszavadban? Nekem 941-es TPlink van, de kábel modem így nincs PPPoE, csak dynamic IP. Nagy kis betű, minden ok a jelszóban?A WAN szekcióban mi van az advanced alatt?
-
Prof
addikt
válasz
KISDUCK #10840 üzenetére
Az ipconfigot nagyon úgy tűnik akkor csináltad mikor bedugtad az ADSL modemből jövő kábel és nem a routeren keresztül ment? A Windowsodban egy ADSL kapcsolattól teljesen független hálózati kapocslatodnak kellene hogy legyen 192.168.1.x -es címmel.
A DHCP szervered rendesen be van állítva a routerben? Még a PPPoE szekció sem túl biztató, mintha nem lenne a WAN oldal se jól beállítva.
-
wiggen123
senior tag
-
Prof
addikt
válasz
KISDUCK #10830 üzenetére
Sima hálózati automata ip cím kérésre van állítva a pc-d hálókártyája?
Beállíltottad milyen címet osszon ki a dhcp szerver a routerben? Ipconfigra mit kapsz?Nekem ilyen, hogy nincs semmi bekötve akkor rémlik mikor még PC-ben az ADSL connection volt beállítva és nem a LAN-os amit a router ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest