Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolipenta
csendes tag
Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy ha routerről netezek akkor nagyon lassu a net, néha szinte használhatatlan, 5 perc mire bejön egy oldal, a letöltés 50kbps alatt van az 5-600 helyett. Van két TP-Link routerem, egyik 3 éves másik 3 hónapos. Mindkettőnél ugyanez a gond. Firmware frissítéssel, újraindítással már próbálkoztam, de nem segített. Beállításokat is nézegettem, már amennyire én értek hozzá
Routerek nélkül, ha csak modemről netezek akkor minden működik tökéletesen.
Másik problémám pedig az lenne, hogy ha routerről netezek akkor kb 5 percenként elmegy a net, utánna routert áramtalanitom-bedugom, helyreáll, és szintén kb 5 percig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest