Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
Pár hete követem a fórumot és rengeteg tesztet néztem/olvastam a témában az utóbbi időben, mert életem első robotporszívóját tervezem megvenni (olcsóbb, első sorban Lidar-os gépet szeretnék, rászánt összeg 60-80e Ft).
Kicsit elbizonytalanítanak a bugok, többen panaszkodnak Mop Pro-ra, 1C-re, és most már a számomra kategóriában bestbuynak számító D9-re is.
Az az érzésem, mint amikor 3 Xiaomi telefont vettünk a családba: hardveresen teljesen oké, első benyomások pozitívak, szoftveresen is úgy általában ok, de idővel mármikor megjelenhet a "Xiaomi együttható", és random anomáliák történnek.
Kezdek már beleunni a témába, már majdnem leteszem a voksom egy típus mellett, mert a tesztek jókat írnak róla, aztán szembejönnek a mindennapi tapasztalatok és totál elbizonytalanodok.
Az alább típusok vannak a scopeban:
-Xiaomi Mi Robot (megbízható cucc, viszont van 2 shaggy szőnyegem 1.5-2cm magassággal ami valószínű kifogna rajta)
-Mop Pro / Viomi SE: kb ugyanaz a kettő, viszont többen panaszkodtak róla itt a fórumban
-Dreame D9: 100e alatt talán az egyik legjobb tudású gép, de kevés a tapasztalat róla
-Trouver Finder: a legolcsóbb az összes közül (60k), papíron mindent tud (gyakorlatilag egy D9 kisebb akksival és egy térképpel), orosz teszteken szerepelt eddig főleg, mivel új gép, így erről sincs sok tapasztalat, sőt még pót alkatrész semTudom, tudom, gyűjtsek még és vegyek egy S5 Maxot, de az már nekem a lélektani határon túl van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest