Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlacko
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy szerintetek milyen áron lehet eladni egy kicsit több mint 2 éves (hibátlan ofc) itthonról beszerzett Roborock S55-öt? Össz vissz 1 jófogásos hirdetést találtam 109.000-ért... Mondjuk nem csoda, hogy nincs belőle eladó, mert iszonyat megbízható, és gondolom senki sem adja el.
Nálunk viszont a H6 rúdporszívó megvétele után nem igazán van rá szükség. Nem vagyok képbe már az új Roborock modellek tudásával és az árával sem, így azokkal sem tudom összehasonlítani nagyon. Szóval tanácstalan vagyok.
Köszi előre is! -
bandigno
senior tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
a hirdetésre katt és a nevében benne is van, első szó

ha kiépített okos rendszered van, akkor számít! ha nincs, akkor is én globalt vennék

-
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Szia!
Nekünk egy s50 van, nagyon elégedettek vagyunk azzal.
Kb 65 m2 takarít, csak porszívóz, a mopos részt még ki sem csomagoltuk.
Naponta megy, felismeri a szobákat, a macskák miatt van 1 virtuális fal és 1 no go zóna. Van rövid és közepes szálhosszúságú szőnyeg is, gond nélkül takarítja. Mi aliról vettük eu-s raktárból, ott olyan boltot nézz ahol van sok jó értékelés.
Véleményem szerint az s5 max jó választás. -
Még jobb árat kapott!

Roborock S5 Max!
EU raktárból!
Kupon: S1XV9ITDP42T
$368.99nelsonmanian: Garanciára úgy tekints, hogy nincs. Eladó válogatja, lehet velük egyezkedni.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem szokott velük gond lenni.
Ilyen áron mint most is van, szerintem nyugodtan veheted kintről, de hallgasd meg a többieket is.
Többször leírtam ebben az álláspontom, nem fizetek a garanciáért. Sosem volt belőle csak haszon, és az nem kevés.
-
nelsonmanian
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy robotporszívót, viszont semmilyen korábbi tapsztalatom nincs velük, ezért kezdtem olvasgatni a topicot.
Amit szeretnék, hogy pár naponta vagy akár naponta szépen szedje fel a port. Ha rendesen felmosna az lenne az igazi, de ahogy olvastam inkább csak megnesvesítik ezek a padlót.
Elsőre az S5 max tetszett meg. Láttam vele jó tapasztalatokat a hozzászólások között. Milyen hátrányai vannak? Van ettől jobb?Kb 70 négyzetméterre kellene, aminek nagy része kemény burkolat, van egy kevés laminált parketta és 3 nem kissebb szőnyeg, amiből az egyik hosszú szőrű. Másznia nem kell, nincsenek küszöbök. Virtuális falat is kell
beállítsak rajta, mert egy lépcsőt ki kell kerülnie. Esetleg ezt magától is észre veszik?A másik, hogy érdemes aliról rendelni? Olcsóbbnak olcsóbb onnan, de mi a helyzet a garancia kérdéssel? Számít, hogy global vagy nem?
-
Gergőke88
addikt
Mop pro esetén normális, hogy a dokkolon nem kapcsol ki és fehéren világít?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én ilyet még nem tapasztaltam.
-
kingabo
őstag
S5 maxnál lehet valahogy olyat, hogy először a no-mop zonet porszívózza fel és utána porszívózza+törölje fel a maradékot? Jelenleg ha fenn van a mop kihagyja a no-mop zonet.
-
szabonagyur
félisten
Az mitol lehet, hogy elkeszult a terkep de neha vissza ter 1-1 reszre es koroz? Csinaltassak ujat vele? Ha barmi butor be vagy ki kerul meg tudja zavarni ennyire?
-
farkas26
Topikgazda
Ez most tényleg igaz, vagy csak erre az oldalra érvényes?
[link]
Mert máshol, nem olvastam még erről. -
humigabi
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ilyet nálunk is csinált, de egy elindított takarítás elején, amikor pozícionálja magát (nem a töltőről indult, elvittem a takarítandó helyiségbe) a helyére tette a dokkolót. Többször is előfordult már, de mindig a helyére került a térképen. Most már jó ideje nem volt ilyen.
-
pecsenye88
csendes tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem egyszer fordult elő ilyen, bár akkor saját hibámból. De a jelenség ugyan ez volt, a dokkoló máshová gondolta, mint ahol volt. Én újratérképeztem, azóta is tökéletes. (Tudom, nem szeretnéd, én se akartam
) -
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap nekem is kicsit meghülyült a Vacuum Mop Pro. Egyik pillanatról a másikra áttette a dokkolót a lakás megfelelő helyéről egy tök másik szobába. Eddig akármivel próbálkoztam nem oldott meg a gondot.
Van rá valami bevált módszer hogy újratérképezés nélkül visszakerüljön a jó helyre a dokkoló a térképen?
Annyi még hogy kínai szerveren vagyok. -
Kezd a topic átmenni javítósba, ki gondolta volna akár félévvel ezelőtt
-
pecsenye88
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatokra volnék kíváncsi! Adott egy Roborock S5, amely teszi a dolgát igazából rendesen, viszont az utóbbi időben baromira hangos lett. Főleg a padlón járva hallani, folyamatos "zizegés, cicergés" hallatszik, meglehetősen hangosan. Alapos áttakarítás, kitakarítás persze megtörtént, de a jelenség nem múlik el. Nem tudok rájönni honnan jön ez a zaj. Valakinek volt már ilyesmivel dolga? -
Paadoxon
csendes tag
válasz
Paadoxon
üzenetére
Reset megvolt, a kanossága nem változott.
Ha az ütközőzónát megnyomom, akkor visszakozik, de ha nekimegy valaminek, akkor megpróbálja eltolni/felmászik, bármi is legyen az

csináltam egy videót, majd megpróbálom feltölteni valahova, hátha valaki már tapasztalt hasonlót...
-
Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 11111111111L
299.99$ -
vpeter3
csendes tag
válasz
luckyboi82
üzenetére
nálam minden üzemmódban csak az egyik oldalon fúj.
-
luckyboi82
tag
Valaki megnézné nekem, hogy a Mop Pro az hátul mindkét oldalon fújja ki a levegőt, vagy csak a bal oldalon? Valami gond lehet szerintem, mert turbo módban mert halkabb lett a gép... pedig mindig ki van takarítva.
-
VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
269.99$Dreame F9 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 10$ store
$186.87 Gyémánt szinten ennyi.Xiaomi Mijia STYJ02YM mop pro Vacuum Cleaner!
Eu raktárból!
Kupon: 5$ store
$244.98Roborock S5 Max!
EU raktárból!
Kupon: S1XV9ITDP42T
$375.24 -
bandigno
senior tag
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek/véleményetek szeretném kérni egy "megvadult" Mop Pro esetében.
Kb. 3/4 éves az eszköz, eddig sem volt túl okos a szentem, de az utóbbi pár hétben megborult rendesen. Mint egy kanos pincsi próbál meg mindenre felmászni, erőből tolja magát az akadályoknál, hiába akad el. A térkép jó, de ha törlöm, a felderítésnél is csinálja. Megemeli az egyik oldalát és néha majd' 45 fokos szögben mászik ajtófélfára, polcra, falra.Szerintetek egy totál reset megoldja a gondot vagy itt vmi hardware probléma (pl. érzékelő) lehet?
Köszönöm szépen!
-
Lajcsika
tag
Én most adtam el kb. 1 óra alatt a Mi Robot/Roborock gen 1-et, ha nem érdekelt volna a helyiség felosztás meg a mop funkció valószínű soha nem adom el! Amit tud az nagyon rendben van. Ajánlani tudom!
-
-cobra-
aktív tag
válasz
-cobra-
üzenetére
Légyszisz segítsetek dönteni, tanácstalan vagyok. Dreame F9 vagy Mi Robot gen1? Valószínű kintről venném az itthoni árak miatt, így a megbízhatóság fontos számomra. Feltörölni nem szeretnék vele, mert nekem macera a karbantartása, és a szőnyeg miatti no-go zónák kezelése. F9-nek nagyobb a szívóereje, szőnyegen jeleskedik, viszont a gen1-el sok tapaszalat van, ugyanakkor több éves technika már. (A magassága nem érdekes, mert egyedül a francia ágy alá nem tud bemenni perpill, annak a lábát úgyis cserélnem kell min 10 centisre) A terület viszonylag egyszerű, ~60nm téglalap, középen közlekedő és abból nyílnak a szobák, kerülgetni való nem sok van.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nincs most általános kupon.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hogy a 3000 Ft lemenjen 2900-ra?
Nem látom sok értelmét, főleg annak fényében hogy hamarosan elszabadul a pokol a távol keletről érkező szállítmányok körül. Már most is torlódnak szépen a júniusi szabályozás miatt. Ne késlekedj, rendeld meg.
-
Lajcsika
tag
válasz
vrsptr
üzenetére
Itt megtalálható a szoftver amivel fel lehet rakni a magyar nyelvet,ha csinált rá valaki. Jó a Roborock v1,v2,v3-hoz. [APP][Android 4.4+][iOS 8.0+] XVacuum Firmware (Xiaomi Vacuum - Roborock v1/v2/v3) | XDA Developers Forums (xda-developers.com)
-
vrsptr
aktív tag
válasz
megane
üzenetére
Oldalkefe: szerintem nincs, mert mindig jobbra takarít a fal mentén. Max egy kicsit nagyobb helyről tudja "gyűjteni" koszt.
Szerintem mindegy a beszerzés, AliExpress egy piactér, ott eladófüggő, nézni kell értékeléseket. Nekem Banggood-al se volt még bajom, igaz olcsóbb 5-100$ rendelések.
Magyar nyelv egyiken se érhető el tudtommal, max. Xiaomi 1gen-en rá lehet mókolni úgy tudom.
-
-
galocza
aktív tag
jó estét,
öregeknek vettünk egy 1c-t.
nevelőapám valamiért rá volt izgulva a mop funkcióra - én, mint miija tulaj (télleg, nem akarja majd a xiaomi 1x rendberakni az idióta nevezéktanát?) feltételeztem, h erről leszokik pár hét után, s használja arra, amire a jóságos megteremtette: porszívónak.
erre tegnap azzal áll elém, h nem akarom-e kb 2 hónapos (s eddig általa imádott) eszközt...
elcsakliztam kölcsön tesztelni, s télleg fura volt: csúfos, egyenetlen csíkokat húzott (ld képek). ott voltam a betanításán, marhára nem ilyen volt,
én reméltem, h csak vmi olyamiről van szó, h pl nem nedvesítette be a párnát, vagy bekoszolódott az a vízutántöltéses izé, amit jeleznek is.
hát nem, én elvileg megtettem amit kell, az eredmény a képeken.
szerettem volna nektek mindenféle adatokat adni, de nem tehetem: a 6.0-s droid tabletemre nem ment fel az elvileg 4.4-et igénylő app.
szóval, amit tudok, h a 60+nm lakás kb 2/3-ára nem használta el a tartálynak csak......-ét.
ja, a készülék megléte óta csak patikai desztvíz/benzinúti demineralizált volt benne.
ja, appban (az ő telefonján, amit nem csakliztam el) be van állítva max vízfelhasználásra.
kedves s(p)or(st)társak, tapasztalat alapján mekkora vízfogysztással kell számolni/m2?
van ötlet, hol lehet a gubanc? ez így télleg nem tűnik vmi jónak.köszönettel,
g
ps: ph-n már télleg nem lehet képeket feltölteni? vagy csak én vagyok béna?
akárhogy is, itt egy képcsomag. a készülék ~3 hónapos 8( -
Galahed
senior tag
válasz
Leon77
üzenetére
Persze, működhet simán ami írsz. Nálam sajnos csak heti 1x-2x megy/menne végig.
A kézi felmosás nálam úgy néz ki, hogy 1-2 m2 utána rongy kicsavar felmos, helyiségenként vizcsere/mosószer beleEzzel szemben nem érzem versenytársnak, hogy a robot kb 80m2 kövön végighúz egy "koszos" rongyot csapvízzel. Erre próbáltam felhívni a figyelmet.
Persze én is használom a feltörlést, a finom por ellen, arra tökéletes, elégedett vagyok vele (S6 maxV)
-
fullane
csendes tag
Köszi szépen az infókat!
-
Leon77
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
Nekem sima s5 van, az ugye nem is szivattyús, de, ha mondjuk a konyhát fel akarom mosatni vele, akkor room helyett (mert ott csak 3x takarítás a max) zóna takarítással rá küldöm 9* úgy, hogy három külön zónát rakok a konyhára 3*-os takarítással így egy szusszra végigmegy 9-szer.
Az eredmény közel tökéletes felmosás. Ha egyszer, vagy kétszer megy, az valóban csak feltörlés kategória. Nekem ez bevált, ki kell tapasztalni, mikor fogy ki a víz és ennek függvényében küldeni. Ráadásul sima ion cserélt vizet használok (a kis szivacsok miatt) .
-
Galahed
senior tag
válasz
fullane
üzenetére
Az S5 max jobb vétel, az S6 - öt maga a Roborock is "vadhajtásnak" hívja. Annyira hogy utána hozta ki az S5 max - ot. Azaz a S5 max újabb mint az S6. Az S6 pure pedig az S6 olcsóbb verziója. A fő különbség az, hogy az S5max vizpumpás azaz helyiségenként adagolható a vizmennyiseg. Amúgy csodát ne várj a feltorlestol, a felmosast nem helyettesíti.
No mop zona: igen lehet. -
fullane
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi roboock s5max vagy S6 pure vásárlását tervezem. Egy 72nm-es lakásban használnám. A hálószobában van szőnyeg a többi helyiségben hidegburkolat, illetve a nappaliban van egy hosszú rojtos szőnyeg.
A tesztekben az olvastam, hogy az S5max-nak sokkal jobb a felmosó képessége. Érdeklődom, hogy akinek van S5Max, hogy milyennek találja a felmosás részét?
Mennyi hasznos? Jól használható a felmosás funkció?
Lehet az applikációban NO mop zónákat kijelölni egy szobán belül?Előre is köszi!
-
bandigno
senior tag
-
litter
tag
válasz
bandigno
üzenetére
Oks, szal a megadott speckók hitelesebbek, mint az autóknál a fogyasztásértékek :)
100-120 körül szánnék rá és jah...mop pro valszeg indokolható, de valami ütős akcióban mop 2 pro+-ra is rászánnám. Az S5 Maxot látom, hogy mindenki isteníti, de régi modell, szívesen vennék frissebbet.
Úúú és ezt a két térképes dolgot keresem, csak nem tudtam elmondani. Szóval tudják kezelni az emeletes házakat, lépcsős lakásokat is. Azt tudjátok, hogy mely szériák, modellek vagy mely évjárattól tudnak felvenni dupla térképet külön-külön indulási ponttal?
Köszi!
-
bandigno
senior tag
válasz
litter
üzenetére
a hasznos teret is számold ki kb., mennyit foglalnak a szekrények, ágyak, ülőgarnitúrák, stb, és ahhoz nézd meg, hogy mekkora akkumulátorral szerelt gépre van szükséged. A specifikációban leírt értékek kb ülnek, ha nem szőnyegen megy végig max szívóerőn. Bele kell kalkulálni a felületet is. A szívóerő minél magasabb, annál jobb ugye

Olyan gépet kell választanod, ami legalább 2 térképet kezel és akkor megoldható a két "szint" térképezése és takarítása (akár külön setup-pal)!
Mekkora összeget szánnál rá? Feltörlés számít?
Én Mop Pro alá nem adnám, de inkább S5 Max
-
litter
tag
Sziasztok!
Hónapok óta gondolkodom egy Xiaomi robotporszívon, az utolsó dolog ami visszatart, az a lakásban levő magas (10 cm-es) küszöb, vagy inkább lépcsőfok az ingatlan közepén. Az ingatlan amúgy 120nm.
Segítséget szeretnék kérni az alábbi témákban:
- A lépcsőfokkal hogyan lehet összehozni legpraktikusabban a dolgot, hogy az egész lakást takarítsa a gép valahogy? Gondolok akár rámpára, akár szoftveres/térképes trükközésre. Tudok erre valami ügyességet?
- 3000mah aksis 2000pa szívóerős gép elbírná a lakást, vagy javasoltok nagyobb telepet?
Előre is köszi!
-
zsamiatt
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
"2021. július 1-je előtt az áfamentesség azokra a termékekre vonatkozik, amelyek szabad forgalomba bocsátását eddig az időpontig kezdeményezik a vámhatóságnál. A július 1-jéig megrendelt, illetve ezen a napon vagy ezt követően az EU vámhatárára érkező csomagokra, amelyeket ekkor jelentenek be szabad forgalomba bocsátásra, az új szabályok szerint vámáru-nyilatkozatot kell benyújtani és áfát kell fizetni."
-
luciferk
senior tag
A robotporszívó kerekeit ki kell ahoz szerelni ha szilikon abroncsot szeretnék rátenni a két oldalsó kerékre a job tapadás reményében?
-
ITI-san
tag
válasz
astorre19
üzenetére
Szetintem nagyon nem lősz mellé vele. S5 max nagyon jó gép. Nekem már több mint egy éve fut barátomnak kb 2 hónapja. Én most is ezt venném. Nem hinném hogy bármi is lenne velük. Egyébként meg lehet őket szervizeltetni ha gond lenne. Még nem próbáltam de egyre többen foglalkoznak robot porszívóval.
Szóval én elengedtem a garit akkora az ár előny.
Ha és utoljára barátomnak EU raktárból jött 4nap alatt. -
S@c@
őstag
Matekoztam de meg ha ki kell fizetni a plusz pénzt ra is olcsobb, mint itthon. Nem ertem a panikot.
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy Roborock S5 Max-al.
az ára miatt inkább aliról rendelve.Visszaolvasva látom,hogy elég sokan rendeltetek onnan.
Kérdésem az lenne mennyire megbízható cuccok ezek?Származik valami hátrányom a garancia hiányától?
Itthonról ha jól látom a Mi robot vacuum mop pro férne bele kb abba az árkategóriába amibe aliról a roborockot meg lehet szerezni.Így hajlok az alis rendelés felé,csak tényleg az érdekelne mennyire problémás cuccok ezek.Nem volt még robotporszívóm

-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Az én választásom egy Xiaomi Mi Robot Vacuum-ra esett, teljesen felesleges nekünk ennél bonyolultabb, drágább gép, múlt héten szerdán érkezett, azóta ment minden nap. Teljesen meg vagyunk elégedve! Felmosni, feltörölni ez ugye nem tud, de nem is kell neki, a lényeg, hogy LIDAR-os, tudja mit csinál, merre jár, magától vissza megy a dokkolóra, ami egy fotel alá került, de nem zavarodik meg tőle, simán vissza talál! Xiaomi Home appal frankón együttműködik, de amúgy nem létszükséglet hozzá.
-
kingabo
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Ez fog megváltozni júli elsején: https://itcafe.hu/hir/magyar_posta_22_euro_afa.html

-
vrsptr
aktív tag
válasz
megane
üzenetére
Roborock S5 Max. Szerintem egyik készülékkel se lősz mellé. Az S5 Max már bevált, régebbi masina, az Eve Plus új. Én az újdonság miatt a Roidmi Eve Plust választanám, de ez én vagyok. A beszerzés meg: ha nagyon fájna egy esetleges garanciáztatás hiánya (vagy macerája) akkor vegyed meg itthon rendes helyről. Egy külföldi rendelés mindig bevállalás kérdése. Sokan azt írják vedd úgy arra nincs garancia. Döntsön mindenki melyik utat választja. Amúgy kell vagy nem a porgyűjtős dokkoló?
-
megane
csendes tag
Sziasztok! Engem is utolért az örökös dilemma. Xiaomi Roidmi Eve Plus.-vagy Roidmi S5 Max. Ezt a két típust néztem, ami még árban is elérhető lenne számomra. Kb 100-100m2-re kellene (földszint+emelet).Pro és kontra érdekelnének az érvek. A beszerzési forrás magyar vagy kínai legyen. Árban óriási különbségek vannak, csak hát az a fránya garancia mindig a hazai vételt erősíti. Érdemes lehet Kínából rendelni? Melyik külföldi beszerzést ajánlanátok?
Minőségileg melyik ajánlottabb, szoftveresen melyik jobb?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok. -
válasz
kingabo
üzenetére
Nem is kell

Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. április: 36,46 €-ig, 43,15 USD-ig, 56,59 AUD-ig, 54,23 CAD-ig, 31,42 £-ig, 40,36 CHF-ig és 13329,6 Ft-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálunk viszont a H6 rúdporszívó megvétele után nem igazán van rá szükség. Nem vagyok képbe már az új Roborock modellek tudásával és az árával sem, így azokkal sem tudom összehasonlítani nagyon. Szóval tanácstalan vagyok.