Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
+ben11
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Akkor ia kevés az 1c ha a takarítandó terület kb 90-95 nm?
Xiaomi cuccokat alapvetően szeretem, iOS nincs, android van csak. Túlságosan bonyolultat se szeretnék, nem cél hogy agyon paraméterezhető legyen a takarítás, csak menjen, csinálja meg és ha lehet ne akadjon el mindenben. Küszöb nincs csak burkolatváltó, a szőnyeg igazából max fél centi magas vagy vastag vagy hogy is mondjam.
Ami még szempont, hogy van egy kanapé ami alá be kell menjen, 10-11cm magas. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Gyári hazai beszerzést tudnátok ajánlani szűrőre, valamint kefékre?
Köszönöm -
Szia!
Ez a mop pro.

Ha van több Xioami cuccod, akkor lehet hátrány IOS alatt, android alatt viszont létezik egy Orosz app amivel mindkettő meggy.
Akkora házba megéri egy jobbat venni szerintem. Én az S5 maxot mondanám, ár-érték arányban talán a legjobb. Nem tudom megy e még kupon, de most jó vétel. fentebb megtudod nézni.
Vagy Viomi SE, + még az említett mop pro. -
mm89
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Szia!
Kezdő vagyok a témában, most vennénk az első robotot.
A linkelt mijia az 1c nek felel meg? Vagy ez a mop pro?
Milyen hátránya van hogy cn verzió?
Egyébként egy földszintes ház , 115nm, három szőnyeges (kb 1cm szőrö) szoba, a többi hidegburkolat.
Egy gyerkőc (nemsoká kettő), igyekszünk rendet tartani, bútorok helye nagyjából fixnek mondható.
Lehet e olyat hogy miután hazaértünk elküldeni a gépet hogy villámgyorsan a cipős és a bejárati részt tegye rendbe?
Egyébként nyilván a legolcsóbban szeretném megúszni, tehát a xiaomi essential és az 1c között vacillálok.
Az 1c gyorsabban végez ugyanazzal a melóval?
Köszönöm a tanácsokat! -
vpeter3
csendes tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Nem ismerem az OpenWrt-t, de nincs esetleg valami forgalomszűrő, tűzfal stb... beállítva? Nekem az AdBlock miatt rosszalkodott a Mop Pro, amióta nem szűr azóta nincs gondom.
-
pity-putty
tag
válasz
istnag
üzenetére
Sajnos még mindig nem működik.

Készítettem egy videót a próbálkozásomról [link]
Megnéznétek, hogy hol hibázok?Amiket eddig tettem:
- A MI Home applikációt átállítottam Kínai régióra.
- Több router-en is próbálkoztam.
- A router csatornáit is állítgattam véletlenszerűen.
- A telefonon a mobilnetet kikapcsoltam. -
mrmrg
tag
Sziasztok!
viomi Official Store-val kapcsolatban gari témában van valakinek tapasztalata?
A viomi se, amit kb 1 hónapja használok, teljesen megmakkant. Nem megy rendesen körbe a lakáson, egyes szobákat kihagy, majd azt mondja kész a takarítás, de a helyére sem megy vissza, hanem pörög egy helyben, majd standby módba áll. ( 70%os aksi mellett, tehát nem ez a baj ) Ha direktben küldöm valamely szobába, akkor rendszeresen máshova megy. Illetve ahogy követem a mozgását a telón, sok esetben nem ott van, ahol az app mutatja, hanem bolyong valahol. Próbáltunk andoirdról, ios-ről, több factory reset is volt ment közben. Próbáltuk a lakás különböző pontjairól térképeztetni factory reset után, de folyamatosak ezek a hibajelenségek...
Van valakinek tapasztalata náluk visszaküldés / javítás kapcsán? Chaten azt írta a store, hogy a németországi viomi after sale center foglalkozik a javítással. Aki járt már hasonló cipőben, megköszönném, ha rám írna :-)
-
Tikakukac
titán
Hali!
Megbíztak egy robotporszivattyú vásárlással. Rövidebb szőrű szőnyeg és sima padló van. Tudnia kéne felmosni is amennyire lehet. Valamint 100k a keret.
Ami pedig fontos: 3 térképet tudjon a drága mert 3 szintes lesz a bulika.
XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop Pro van kinézve. Maradhat? Multi-map kérdőjeles volt, de elvben most már tudják, ha tudják.
-
fullane
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Vacum mop pro tud több térképet kezelni? Szüleimnek szeretnék venni kétszintes házba. Azt olvastam róla, hogy mikor kijött csak egy térképet tudott kezelni, de szoftverfrissítés után elvileg tud már több szintet is. Valakinek ven ezzel tapasztalata?
-
istnag
addikt
válasz
pity-putty
üzenetére
A wifi hálózat nevében ne legyenek ékezetes karakterek a jelszóban sem. A 13 as csatornát nem szeretik ezek a kínai eszközök, a routerben allitsd át, ha esetleg azon van.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Próbáld kikapcsolt mobilnettel, egy próbát megér!
-
Lajcsika
tag
válasz
bandigno
üzenetére
Ha a légtisztító megy EU szerveren, azt írták akkor minek neked china szerver az S5 Max globálhoz? Egyébként az S5 Max Global nem megy kínai szerveren. Ez biztos! Ha a légtisztító mégsem megy EU szerveren akkor már csak egy dolgot próbálhatsz meg, tedd Singapore-ra mindkettőt.
-
bandigno
senior tag
Használ valaki S5 Max globál verziót kínai szerveren? Működik rendesen?
Rendeltem egy levegőtisztítót, de kínai verziós (review-ban írták h gond nélkül megy eu szerveren is) lesz, túl jó áron volt, nem tudtam ellenállni
Egy appban szeretném használni, iOS alatt, sajna orosz app vagy egyéb mók nem játszik majd.
Köszi -
vpeter3
csendes tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Bocsi, lehet láma kérdés, de biztos, hogy az otthoni wifi hálózatot adod meg neki a Mi Home-ban? A képek alapján mintha saját magához próbálna csatlakozni.
-
baandii
senior tag
sziasztok!
van esetleg valakinek tapasztalata Dreame T20 vagy Dreame V11 -el kapcsolatban?
-
válasz
pity-putty
üzenetére
Esetleg próbáld másik sávon. Lehet épp olyan sáv van amit a környező hálózatok zavarnak.
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Pedig jól csinálod, a wifi modult nem lehet külön bekapcsolni. Nekem is van 2db izzóm amit rohadt nehezen lehet felgyilkolni a hálózatra. Vannak még más Xiaomi okos készülékeid?
-
bandigno
senior tag
nálatok ma nincs gond a géppel? értesítések eléggé késve érkeznek, az egyik szobát összekeverte a másikkal...szerver esetleg app hibára gyanakoszom, 1-2 napja frissült a Mi, azóta most használom először.
-
pity-putty
tag
A router-en le van tíltva jelenleg az 5GHz.
-
válasz
pity-putty
üzenetére
A telefon és a készülék egy frekvencián van?
-
pity-putty
tag
válasz
Lajcsika
üzenetére
Sajnos nem megy. Nem tud feljelentkezni a hálózatra a porszívó.

- A WIFI 2,4 GHz-es.
- A telefonomon a helymeghatározás be van kapcsolva.
- Az MI Home-ban a régió Mainland China
- A készülék kb 1 méterre van a router-től.Próbálom pontról pontra megörökíteni, hogy mit is csináltam:
Mi tudnék még kipróbálni?
-
Roborock S5 Max.
EU raktárból! Lengyel ingyen szállítás.
Kupon: 6CV20VQHXVQO
$367.99 -
válasz
douggutaby
üzenetére
Szia!
Ebben az árban Ilife A4S lehet nyerő számodra. Wifi sajnos nincs benne.
ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 3$ store
128.14$ -
douggutaby
tag
Sziasztok,
Kezdő vagyok a témában és egyelőre nem is lőnék nagy feladatra, de cserébe olcsón szeretném megúszni (40.000Ft alatt ha egyáltalán lehetséges).
kb 30-40m2 hidegburkolat seprésére (nem kell mosás) keresek robotporszívót. Ez egy étkező, konyha, és egy T alakú folyosó így akadály nem igazán van a földön csak szék, asztal. Folyosón van egy shaggy szőnyeg, de azt max feltekerem.
Külön álom lenne ha wifi-n parancsokat tudok neki adni (openhab-ot használok, de ha curl-el kell api-t hívni se gond
), de ez nem szempont.Van erre olcsó megoldás, vagy ilyen felhasználásra nem igazán van kereslet és erre nem lőnek a gyártók?
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Innen visszamész a Mi Homeba és ott kell legyen amint csatlakozik a wifi hálózatodhoz. Kijelölöd a hálózatot,beírod a jelszót és felmegy a hálózatodra.
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
OK.A porszívón nyomd a két gombot egyszerre míg nem karattyól kínain/azt mondja wifi visszaállítás kész/. A Mi homeban jobb felső sarok + jel és meg fogja találni magától.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Esetleg a mobil netet kapcsold ki (ha nincs), nekem van eszköz ami arra is allergiás beüzemelésnél..
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Fentről lehúzva a gyorselérésnél a helymeghatározás.
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
WIFI 2.4 GHz-en van és a location be van kapcsolva a telefonon?
-
Lajcsika
tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Ha kínai akkor nem megy EU régiókban csak mainland Chine-on. Tehát Mi Home alkalmazásban a regiót rakd Kínára.
-
pity-putty
tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Közben szereztem másik kábelt és már tölti a porszívót.
A kütyü kínaiul beszél. :(Viszont az MI Home applikációban nem tudom felismertetni az eszközt.
Se Honor-on se Iphone-on.Valamilyen furcsa beállítást kellene eszközölnöm az MI Home-ban?
Ha igen, akkor mit? -
kingabo
őstag
válasz
bandigno
üzenetére
Amire válaszoltam abban már ott volt a sorrend.
A térkép mókolás tovább tartott, mint újra sorrendezni, igaz csak 1 szőnyegem van.
Erről az előnedvesítésről nem tudtam, úgy tényleg értelmetlen.
Tapasztalat: nálam egy rövid szűrő szönyegen fenn akadt a szélén lejövetelkor, mivel a szönyeg és a feltörlő rongy nem csúszik el egymáson.
Egy próbát megért.Ezzel együtt átraktam én is egy szekrény alá a dokkolót. Schimán elindítottam egy takarítást, kb fél percig kereste hogy hol van, utána frissítette a dokkoló helyét a térképen és kezdte is a takarítást. (s5 max)
-
Leon77
őstag
Szia, nekem az s 5 ment tönkre, a töltő biztosíték hibájából.
Itt egy videó a cseréjéről, hátha neked is csak ez a baja. Nem ismerem az s5 max. paneljét, de gondolom hasonló, mert ránézésre a töltő színre, szagra ugyanolyan.
A videóban látott biztosítékot, amit cserélnek (ha ugyanolyan a panel, vagy majdnem) nyugodtan patkoljad meg ( a két csatlakozót zárd rövidre, forrassz rá egy vezetéket) és próbáld ki úgy, hogy tölt-e.
Persze s5 max szétszerelő videót nézz, de ahogyan nézem nincsen óriási különbség. Egy próbát megér.
A biztosíték nekem 75 forintomba került, a xiii. kerületi robotporszívó javítók 30 ezret mondtak javításra. Szerintem nem mindegy, persze kell hozzá pici műszaki ismeret és pici kézügyesség.
-
Janky
újonc
válasz
bandigno
üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, de mint írtam, kb egy délutánt tudott üzemelni a robot. A dokkoló mint tudjuk csak üresen világít fehéren, ha rááll porszívó akkor kialszik ez a jelzőfény. Néztem már, azt is, hogy rendesen a két fémpöcökre áll-e rá, de ezzel nem volt gond és az érintkezők tisztasága is oké. a dokkolón 4,27V feszültséget mértem, a porszívón meg bekapcsolva semmit. Nem hittem volna, hogy így befürdök vele, lehet itthon megjavíttatom...már ha nem kerül annyiba mint a gép maga.
Az alábbi két screenshot-on látható az utolsó állapot az appból... -
Leon77
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Egészségére. win-win
Anyukám boldog lesz, az övé. Apropó, előbb előjött a lidar error laser 1 (s50). Megpörgettem a motort egy 9 voltos elemmel és tényleg működik. Na mind1 rendelek egyet. Úgy látszik nálam minden előjön (2 éves a robi) , a múltkor a töltő biztosíték ment tönkre, azt nagyon nehéz volt kicserélni (a kiforrasztás volt nehéz) .
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
pity-putty
üzenetére
Az valószínű kínai verzió lesz. Dobozt nézd át, hátha elrejtettek benne egy átalakítót. Ha nem akkor beszerzel egyet és kész, felesleges dugót vagdosni. 1000ft körül már lehet kapni. Dokkoló nem fog világítani.
-
pooty
tag
válasz
gurabli
üzenetére
hello,
nálunk lassan 8 hónapja üzemel egy ilyen Essential robot. Eddig csak 1 probléma merült fel: a vizet csepegtető lyuk (valószínűleg vízkő miatt) eltömődött, de közvetlenül a kivezetésnél így azt egy gombos tűvel megoldottam.
Meg vagyunk vele elégedve, még a feltörlő funkciót is többször használjuk, mint először gondoltam. Applikációt csak az állapot nyomon követésére használom, kb mindig gombbal van indítva. A giroszkópos navigáció egész jól működik. -
bandigno
senior tag
válasz
kingabo
üzenetére
ezután a sorrendet be kell állítani, hogy a "szőnyeg" szobában (v szobákban) kezdjen és utána a többiben! Ilyenkor sajna az előnedvesítés nem használható, ha vki félti a szőnyeget, ezért az első vizes szoba nem lesz a legtutibb. Nem lesz egyszerű kijelölni külön szobának a szőnyeget, még ha csak a szoba egyik felén is van, de működhet.
Én feltörölni távolról nem szoktam, csak ha itthon vagyok. Nem ragasztottam le a műanyag lapot a dokk alá, ezért nem is akarom h órákig a laminálton álljon a vizes ronggyal. -
pity-putty
tag
Sziasztok!
Vakon vettem egy Xiaomi Mop 2 pro+ készüléket a banggod-ról, ami ma érkezett meg.
Több problémám is lenne.
Csak kínai doksi van benne és angolt sem találok sehol (nemhogy magyart) a neten.
Valaki ebben tud segíteni?Valószínűleg nem global verziót vettem, mert a dokkoló dugvillája számomra ismeretlen formájú. Elég ha a csatlakozó zsinórt cserélem másra, vagy kell esetleg hozzá valamilyen más átalakítót is vennem?
A csatlakozót cserélve a konnektorva dugva a dokkolón nem vilégíts semmi vagy nem is kellene neki?Egyelőre azt sem tudom, hogy működik-e a ketyere.

Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell beüzemelnem a készüléket?
-
kingabo
őstag
válasz
kingabo
üzenetére
Neten találtam erre egy olyan megoldást, hogy külön szobának kell felvenni a szönyeges részt, 0ra venni a víz mennyiségét a feltörlésnél (nem no-mop zone!). Persze ha olyan helyen van a szönyeg.
Ahogy láttam nem én vagyok az egyetlen aki feltételezte, hogy a no-mop azt jelenti, hogy 0ra állítja víz mennyiséget és csak porszívózik... -
bandigno
senior tag
Szia! A dokkoló fehéren világít, biztosan áram alatt van? Tiszták a töltés érintkező felületek? Pontosan azokra van rátéve a robot? Ha mindez igen, akkor esetleg egy mérést megérne, hogy mekkora feszültség van rajtuk. Ha minden sikertelen, akkor valószínű, hogy az akksi halott és akkor küldd vissza (esetleg itthon cserélteted, h ha nem akarsz kockázatot vállalni, de az a saját zsebedből fog menni, ha nem sikerül megállapodni az eladóval).
-
Bella80_
tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
Megvagyok elégedve nagyon szépen dolgozik.
-
Galahed
senior tag
Jól gondolod, a Li ion akkunal nincs csepptoltés, az elektronika nem engedi. Úgynevezett záró töltés van, ami befejezi a töltést, mikor az akku 70-80% - os állapotba kerül. Ha eleri a 100% - ot, onnan az akku merül, (akár 70%-ig is) majd ahogy megirták a szoftvert, ismét záró töltést végez. Pl 5-6 óránként, vagy ritkábban.
-
luckyboi82
tag
válasz
luckyboi82
üzenetére
Na annyit mondtak a MiStoreban, hogy az állandó ( heti 3x , december eleje óta ) Turbo mód tönkretette a motort. Gariztassam. De ha a többi módban nem szedi fel a szőnyegről rendesen a szöszt akkor mi értelme van ennek a MopPronak?

-
Janky
újonc
Sziasztok! Új vagyok itt, és segítséget kérnék már elsőre....
Az Alin vettem e hónap 2-án egy S5 max-ot mely 9-én meg is érkezett, akkor 68%-os töltöttségű akkuval. Gyorsan üzembe helyeztük, ment is, tette a dolgát. A dokkolón volt másnap reggelig (04.10) amikor viszont már csak 20%-os voltt az akku, ergo az éjjel nem töltődött és 11-én délutánra 4% töltöttség maradt benne amivel bekapcsoláskor csak az “error 12” hibaüzit mondta, és folyamatosan újraindult a töltőn állva. Természetesen jelezve lett az eladónak videóval meg mindennel amivel csak lehetett. Jelenleg ott tartunk, hogy küldjem vissza valami lengyel címre, és akkor visszautalják az árát ha megérkezett oda.
A kérdésem felétek arra irányulna, hogy javíttassam meg itthon, vagy hazardírozzam meg a visszaküldést és akkor visszakapom talán az árát?Köszönöm a segítséget, és ha van valami ötletetek ezzel kapcsolatban!
(bocs, hogy hosszú lett....)
-
Jó árat kapott, ennyiért még sosem volt.
Dreame D9 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: S7HU2W6EEGDA
264.99$ -
Galahed
senior tag
válasz
Bella80_
üzenetére
Ha szigorúan nézzük akkor, igen "károsodik". De ezt nem nevezném károsodásnak, csak természetes elhasználódásnak. Egy Li Ion akksi maxra töltve nem ideális állapota az akkumulátornak még akkor sem ha minden egyes cellára külön elektronika figyel.
Az ideális állapot ahol a kémiai reakciók kevésbé károsítják az akkut az vhol 40-70% között van (hőfok is tartozik hozzá de szvsz ne menjünk ennyire bele...Röviden a cellákban lezajló kémiai reakció 100% töltöttségnél a legerősebb)De: az akkut ebben az esetben nem tudod kimélni. Ha nincs a dokkolón akkor a Roborock porszivó bizonyos idő után elalszik, elérhetetlen lesz az appból, távirányitási lehetősége megszünik. Kézzel persze inditható.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
TROUVER Finder most nagyon jó áron van, 200USD. Főleg oroszok viszik, youtube-on van pár teszt. Mi a véleményetek róla? Nekem egy kicsit butított Dreame D9 jut eszembe róla.
2600mAh akksi miatt gondolom kis területekre (50-60nm) elég lehet. LDS, map, zone, nogo feature van benne, viszont nincs wall sensor.
Kb. ennyi pénzért van gen1, ami nyilván kiforrott, de a hosszú szőnyeg ahogy olvasom nem barátja, és ugye nem tud feltörölni. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Még elég friss a mop pro-m, eddig rendkívül megvagyok vele elégedve, sokkal jobban dolgozik mint amire számítottam.
Tegnap elküldtem egy körre, de a fürdőszobába és a mosdóba nem akartam beküldeni. No-go zóna helyett egyszerűen becsuktam azt a két ajtót, egyszerűbbnek tűnt ez a megoldás.
Mosdóval nem is volt gond, de a fürdő előtt 3-5 percig állt kis köröket tett meg, majd végül mindig nekiment az ajtónak
Mivel ez már a takarítás vége volt megsajnáltam és manuálisan haza küldtem a dokkolóra. Ha türelmesen vártam volna szerintetek hazament volna egy idő után? Vagy addig próbálkozik amíg át nem töri az ajtót?
Előre is köszi!
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Roborock S7 porszívóm van 2 hete jött meg. Mivel még nincs tapasztalatom robotporszívók terén szeretném megkérdezni, hogy a dokkolónak mindig áram alatt kell-e lennie, vagy csak töltésnél? illetve amikor visszatér a porszívó a dokkolóhoz akkor minden esetben tölteni kell e ha még nincsen lemerülve? porszívózás végeztével a robotporszívót le kell kapcsolnom, ha nem akarom tölteni? A térképezés megvan műkődik, felmosó műkődik, minden tökéletes rajta.
-
bandigno
senior tag
válasz
nelsonmanian
üzenetére
nem tud! Az új S7-nek van mop emelési funkciója, amivel egy körben mindent elintézhetsz.
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok.A kérdésem csak annyi lenne,hogy a xiaomi vacuum mop pro-hoz,jó a viomi v2 alkatrészei?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Roborock S50-ünk van, imádjuk. Most kellene egy édesanyámnak, kisebb lakásba.
Nincs okostelefonja, de ha lenne sem tudná használni.
Ezt meg szabad venni? Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential (SKV4136GL) Árban nagyon korrekt, még itthon is. -
vlacko
csendes tag
-
maestro87
őstag
Roborock S50-nél szobatakarítást lehet valahogy automatizálni? A cél az lenne, hogy ne kelljen a telefonon megnyitni az app-ot, kiválasztani a szobát és elindítani a takarítást.
-
Lajcsika
tag
válasz
Paadoxon
üzenetére
Itt egy hivatalos, garancián túli Xiaomi szerviz Budapesten.
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 15. Hétfő-Péntek: 09h-18h
Ezeket a vacuum cleanereket javítják. Roborock S50 Robotrock S51 Roborock S55 Roborock S5 Roborock S5 Max Roborock S6 Roborock S6 Max Mi Robot Vacuum Mop Pro Xiaowa feltörlős Xiaowa Lite . Telcsi: +36 70 207 5801 -
Paadoxon
csendes tag
válasz
kingabo
üzenetére
Én se sejtettem, hogy nem lesz
Nem az olcsóság, hanem a 2 év gar miatt döntöttem mellettük, kb 10e-vel volt beljebb az átlagnál, a megítélésük nem volt rossz.
Fogyasztóvédelem sem tud mit tenni...
Próbálok szervizt találni, aki elvállalja a javítást, kár-minimalizálás a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a rosszabbik verzióra készülök! Köszi!

A térkép mókolás tovább tartott, mint újra sorrendezni, igaz csak 1 szőnyegem van.
Egy próbát megért.

Ismerős pont ezért vett erre a célra, hogy ne a telefonján legyen. Pedig androidos Ő is.
farkas26