Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
A kinézett Worx egy elég kiforrott cucc, jók a tapasztalatok vele, floating deckes, cut to edge, stb.., ráadásul ebben a csomagban benne van az ACS is. Az akció miatt ennél jobb megoldást szerintem nem fogsz találni ezért az árért. Ha nem láttam volna a fotód, azt mondtam volna, hogy ne is gondolkodj tovább.
Az a gond, hogy a határolóvezetékkel sokat kellene szórakoznod, és utána egy útvesztő lenne a robotnak a körbehatárolt terület. A mászóka és trambulin is olyan, hogy nem tudod ráhagyni a robotra, hogy úgyis lekoccolja majd, mert be fog szorulni/ráfut/felakad. A facsemetékkel ugyanez a helyzet, túl kicsik még, szemre meg merem kockáztatni, hogy simán lehajtaná és bedarálná őket bármilyen nem-kamerás robot (persze lehet hogy nem, ezt nehéz megmondani innét). Nem tudom, hogy ezekből mit tudna megoldani az ACS, és mit nem nincs vele tapasztalatom. Ha valakinek van, és azt mondja hogy oké, akkor működhet a dolog, mert nem kell annyira szétbonyolítani a vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Robot fűnyírók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest