- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
P@ppaJoe #757 üzenetére
Most jött meg a maradék qtyaajtó Ödön házikójához, leszabtam, kilyukasztottam, csavarok bekészítve, leülök a fűbe, nekállok csavarozni, erre Ödön, mint egy rossz gyerek, vagy 4x megtámadott. Pont a dokkolós zónában teker, de mintha érezte volna, hogy most a ház körül kéne nyírni, kész Laokón csoportot alkottam a behajtóval, hogy el tudjon engedni.
-
válasz
P@ppaJoe #616 üzenetére
mi most fogjuk hétvégén... de már nem megy... sok az eső és elég vizes egész nap a fű így több kárt csinált már mint hasznot... szóval heti egyszer átszaladok rajta fűnyíróval ...
- gép kitakarít majd megszárad (most nedves még a fűtől)
- akku feltölt és bent telel a garázsban a fűnyírót még nem tudom, hogy bent telel vagy a faházban elvileg azt írták, hogy az egészet 0 fok felett kell teleltetni de egy kivett akkus eszközben nem tudom milyen kárt tud tenni a fagy... illetve az akkut kell ellenőrizni, hogy télen ne merüljön le... -
-
válasz
P@ppaJoe #540 üzenetére
"Át állítottam 10-16.30-ig. Így most mindenhova el ér, és elég elfogadható a nyírási képe."
Ezért kérdeztem, nálam a 2,5 órás nyírással szebb képe van mint nálad a 8,5 órással.
A hosszt azért firtattam, mert azt veszem észre, hogy nehéz a gép, és hiába tömött a fű, egyszerűen letapossa a hosszabb - puha szálakat, és értelemszerűen azokat nehezebben tudja már levágni. Már egy hónapja állítgatom, hol így, hol úgy.
Szeritnem a rövidebb méretet szebben és jobb hatékonysággal tudná tartani, viszont azt meg ilyen melegben nem kockáztatom meg. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged