Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
A PIN-ről nem tudtam, köszi!
Mennyire fontos a WiFi? Anélkül nem használható, vagy csak korlátozottan?
Bár a kinézett Worx-nak van ilyen képessége, tehát mindegy.Mi az oka annak, hogy szinte az összes fűnyírónak középen van a késtárcsája, csak a Worx-ok kivételek? Legalábbis eddig csak tőlük láttam olyat.
-
BBéci
legenda
Felmerült egy megfontolandó eshetőség a robotfűnyírókkal kapcsolatban. Konkrétan az, hogy az utcáról meglátja egy kevéssé becsületes ember, amint dolgozik a gép, beugrik a kerítésen, felkapja és távozik vele. Hallottatok-e ilyenről és valami módon kivédhető-e?
-
BBéci
legenda
Azért linkeltem a drágábbakat, mert ezt írtad:
"200k alatt külföldön sem kapsz ajánlott gépet, de legalább nem kell agyalnod melyiket válaszd, mert mind kb azonos szinten lesz."
Ami konkrétan nettó valótlanság.
Úgy látom, csak okoskodni és kötözködni tudsz, ezért megkérlek a jövőben ne reagálj a hozzászólásaimra! -
BBéci
legenda
Kettőt linkeltem, az egyiket 119000 forintért, a másikat 350 euróért adták, adják. Tehát nem helytálló a használtra vonatkozó állításod.
(#585) qqzs
A füves terület legnagyobb része beásott térkövekkel van határolva, amik 50-60 %-ban megsüllyedtek, vagy a talaj felszíne emelkedett. Gondolom, ezek külső részére tehető a drót.
A gyümölcsfák törzse körül legalább 5, de inkább 10 centis részen kivagdosom, tépkedem a füvet, nem szerencsés, ha összeérnek.
Alighanem elengedem az ultrahangos érzékelőt, a megadott árkategóriába úgysem férne bele. -
BBéci
legenda
Sajnos nem csak az a típus, hanem a gyártónak egyetlen gépe sem kapható OBI-ban.
Van három gyümölcsfám a füves területen, azok pontos körbenyírása és kikerülése miatt gondolom, hogy jó lenne az ultrahangos érzékelő.
Szomszédomnál 6-8 cm vágatlanul marad a három darab, térkövekkel körberakott négyzet mellett - oda fákat fognak ültetni - valamint a széleken sem vág a kívánalmaimnak megfelelően. Megette a fene, ha azokat a részeket hetente nekem kell lenyesegetni.
Ahogy láttam, bőven 200000 fölötti áron adják a valamirevaló fűnyírókat. Maximum 130000 forintom van erre a célra. Kapok itthon annyiért normálisat? -
BBéci
legenda
Sziasztok!
Elolvastam pár száz hozzászólást, de kérdeznem kell
200 m2 gyephez szeretnék robotfűnyírót venni. Szomszédomban pár napja egy Landxcape üzemel, onnan jött az ötlet, hogy 14 év hagyományos fűnyírózás után leveszem a vállamról annak terhét.
Van-e best buy gép, mennyire fontos az ultrahangos érzékelő, mely tulajdonság fontos és nélkülözhetetlen?
Árban ilyesmit képzeltem el: [link], [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vatera, Teszvesz topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest