Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
wik_406
üzenetére
Rövidebbre vágtam a vezetéket, így biztosan nem túl hosszú már. Csekkoltam, hogy a + / - jól van-e bekötve, de szerintem tuti jó. Hátulról jövő a negatívba, ahogy a dokkoló rajzán is látszik. Csak egy tipp, de lehet, hogy az a gond, hogy közel van a házfalhoz. Ugyanis amikor letolat, és csinálna egy 180-as fordulót, az eleje beleütközik a házfalba, és emiatt lejön a kábelről, aztán elkezd egy helyben körözni. Du. (ha nem esik az eső) megpróbálom kicsit távolabb tenni a háztól, csak a jelenlegi pozícióját azért találtam jónak, mert így a vezetéket pont bele tudtam fektetni a térkő fugába. Vagy a másik megoldás, hogy mégis kitalálok egy új helyet, és valahogy így csinálom meg:

Ezek FB-ról vannak, egy telepítő által készített, működő kivitelezés. Amit mondjuk baromira nem értek, hogy ha így is lehet, akkor minek kell az 1m hátul, ill. a sarkoknál 90 fokot ugye kerülni kell, de itt meg egy még élesebb kanyar van elől. És ugye 2m szintén nincs meg, csak egy 50-60cm talán. És mégis jó, működik. Ki érti ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Áprilisi hardverpasziánsz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest