Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Elhelyezéssel kapcsolatban nekem egy valami még mindig nem világos. Az OK, hogy a huzallal össze kell kötni a dokkolót, így talál oda. Ezt értem. De videókban ahogy nézem, a fűre teszik a dokkolót. Arrébb is lehet tenni, nem fűre? Nekünk a ház oldalán van a fűtől kb.2-3m-re egy aljzat, ez alá be tudnám tenni a dokkolót. Innen is odamegy akkor a fűre, és visszatalál?
A használatit olvasva 1-2 dolog nem világos. A töltő elhelyezésénél ezt írják:A határolóhuzal lefektetési vonalának
útvonala: −−
• ∣≺−≻∣ 1,6 m Minimális távolság
(Honnan?)• ∣≺−≻∣ 2 m faltól mért minimális távolság*
*Házfal elektromos hibákkal (pl. fémfelületek, elektromos elosztók, fotovoltaikus rendszerek)
Most akkor a ház falához közvetlenül nem tehetem?Nyilván a fallal párhuzamosan gondoltam, nem pedig rá merőlegesen, így a dokkoló előtt és után sem lenne gond a huzalozás.
Ill. a másik:
A töltőállomás (20) bemeneti területén a határoló huzalt (10) legalább 200 cm hosszúságban, illetve a töltőállomás (20) mögött legalább 100 cm hosszúságban egyenesen kell lefektetni.
Tehát ahol a fűnyíró rámegy a dokkolóra, kell legyen egy 2m hosszú egyenes szakasz. Ezt még értem. De mögötte mire kell 1m-nyi huzal?Elnézést az értetlenségemért, de új még nekem a robotfűnyíró téma
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Revolut
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest