Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
MikeVanDale #437 üzenetére
-
ßrainiac
addikt
válasz
MikeVanDale #450 üzenetére
Egyreszt nem ertem, hogy lehet elfelejteni, en sem vagyok fegyverszakerto, de elegge kiszamithato egy masik jatekbol atjove hogy melyik fegyver hogy fog viselkedni (nagyjabol ugyanugy egyebkent), masreszt pedig erre raerez az ember, lo egyet kettot az egyikkel, majd a masikkal, legkozelebb mar tudja h melyiket veszi fel, vagy nem veszi fel.
Az hogy elfelejted, nem biztos hogy a "mocsok, sz@r" stb. jatek hibaja. Ami amugy spottolas es recoil tekinteteben is sokkal elhetobb a PUBG-nel.
-
orc88
őstag
válasz
Nem mellesleg ha CS:GO-val vannak tapasztalataid és be is jött, akkor tudnod kéne azt is hogy mi az a spray kontroll szvsz.
-
ßrainiac
addikt
válasz
MikeVanDale #443 üzenetére
Ha barki ebren van a csaladbol, a nagyon ritka es 0 kozott ulok le a gephez
-
Franklin
addikt
válasz
MikeVanDale #443 üzenetére
"Nemtudom mi az a spray control és ugyanúgy semmit se"
Én sem tudom, hogyan kell cselezni, ezért nem is járok le focizni a haverokkal.
Szerintem ez nem a te játékod.
Quake Champions esetleg? Pörgős és ha megy az aim, akkor lesz benne sikerélményed.
-
ßrainiac
addikt
válasz
-
Thome
veterán
válasz
MikeVanDale #435 üzenetére
Sorozattal lősz vagy egyes lövésben? Ott hozza meg a sikert a játék ha egyessel lősz, kattintgatva egymás után.
Legjobb kombó ami bejött számomra és brutál jó:
G28 + 4x acog + vertical grip + SR compensator (+ ext mag).
Próbálj egy ilyet összerakni, s egyből máshogy fogod érezni.
Duoban egyébként sokkal jobban megy nekem is, solo-t nem csípem.
-
orc88
őstag
válasz
Sokaknál tabu mint BR, de a Fortniteot próbáltad már? Elmondásod alapján jobban illene a stílusodhoz a pörgősebb-árkádabb játék mechanika. Az építést meg nem kell túlzásba vinni ha nem megy, idővel úgyis rákap az ember a technikájára.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
MikeVanDale #435 üzenetére
Azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj többet és legyen hozzá nagyobb türelmed. Ne a kezdeti sikertelenséged, szerencsétlenül alakult első harcaid miatt hozz elhamarkodott ítéletet. A spray controlt is meg kell tanulni és akkor nem fog össze-vissza hordani a fegyver, ez sem 2 játékóra után lesz. A kiegészítőktől függően ez is sokféleképpen működik, ezeket is meg kell tanulni, rá kell érezni. És a BR játékokhoz teljesen más taktikai gondolkodás kell, mint mondjuk egy cs:go-hoz, ezt is meg kell tanulni, át kell látni.
Én mondjuk 30 éves vagyok és nem "10 éves majom", és elég jól megy a játék, jobb napokon 5-10 kill egy meccsen megvan, és elég gyakori win. Szóval az ilyen alpári és általánosító kijelentéseknek elég kevés fedezetük van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest