- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
Tobi linkje szuper, tulajdonképpen innen megtudható, hogy milyen profilban van az ember. Ha a táblázat utolsó oszlopa augusztus hónapban 0-kat hoz, akkor fűtési, ha meg 1-eket, akkor vegyes (fűtés+melegvíz+főzés) profilba vagy sorolva.
-
-
Így van. Én is az imént csináltam meg az online kalkulációt, mindkét órára külön elszámolta a kedvezményes áram mennyiséget, így várhatóan változatlan marad a villanyszámlánk.
Más...
Bár a téma a Hobby elektronika topikban indult néhány napja, de ide is vág, úgyhogy beteszem ide is. Lemértem a 30+ éves NDK gyártmányú 420 literes fagyasztóláda fogyasztását. A mérés kerek 3 napon át ment, hétfő délután 16 órától ma 16 óráig, az eredmény 4,8kWh lett [kép], vagyis havonta 48-50kWh-val lehet rá számolni. -
Faterkam
addikt
Na én is ezért írtam azt amit! Mert nálunk a két óra teljesen külön van, külön tarifa volt eddig is, két külön mérési pont azonosítóval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest