Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Es a 30.59 beta is kijott. Ugyhogy szerintem ez a dolog le is csengett, innentol nem irom a release-eket.
-
crok
Topikgazda
Itt lesz a SmartTube fejlesztő válasza Telegramon a mi történtre - nem túl bőbeszédű, beszedhetett valamit a fejlesztőkörnyezetet futtató rendszere és elképzelhető hogy a régi privát kulcsát használták. Ezért most lepucolt mindent, üres környezettel kezdett és mindent is áttol VirusTotal-on innentől.
-
crok
Topikgazda
SmartTube 30.56: ez első GitHub-ról is tölthető beta az új aláírással. Hivatalos hír még mindig nincs egyébként (csak ennyit írt az új tesztverziókról eddig) de annyi ismert hogy a 30.43 és 30.47 verziókban volt becsempészett library és kicsi az esély hogy pl. fiókinformációhoz juthatott volna (a fiókhasználat jellegéből adódóan). Ez mindkét verzió stable is volt egyben, az előtte levő utolsó stable ami még "tiszta" volt az a 30.19, ezt a Google Play Protect sem jelöli veszélyesnek. Ugyan kitakarította GitHub-ról az összes APK-t már de ha valakit érdekel szivesen megosztom ezeket az APK-kat (nekem megvannak mert leszedem mindig mindet).
-
Dr.NX
addikt
Szuper!
Átnéztem még párat, ezek szerintem már kivehetők.
Redditen rákerestem, nem működnek.
VueTube Feb 23, 2023
PowerTube Jan 23, 2022SongTube ?
Mar 27, 2024
Errőle nem találtam infót, de ez is jó régi. -
crok
Topikgazda
Közben úton van a hivatalosan kiadott 30.56 és a folytatás (még nem letölthető).
-
meridaharcos
senior tag
Verziót nem tudnék mondani, de Redditen olvastam, hogy kint van az új.
Ezt az oldalt linkelték. -
dethroner
veterán
Köszi a tanácsot, felraktam a másik telefonra a shekhawat2 féle root nélküli verziót, egyelőre működik.
De fura hogy arra a telóra már nem tudtam telepíteni az említett revanced.to oldalról, míg a sajátomon nagyon régóta az van, frissít, működik a youtube. Pár nappal ezelőttig még a music is jól ment.
Mindegy, youtube a lényeg a hölgynek, most remélem sokáig boldogság lesz.
-
dethroner
veterán
https://revanced.to oldalról való. Saját telefonomon is ezt használom, ott magát a managert is tudom frissíteni, és amit én használni szoktam (youtube revanced és rvx music) rendben ment. Többit sose próbáltam. Most az enyémen is a music nem indul, de a youtube még mindig megy.
Próbáltam az összefoglalóban lévő revancedet feltenni a másik telóra, de valami olyan szöveg miatt leállt a telepítés, hogy nincs root hozzáférés
-
ArthurShelby
addikt
Sajnos a hiba a régi, valószínű a patch is a régi (csak amit patch-elt apk az új).
Egyébként a revanced hátránya, hogy nem lehet a patch-ek frissítését nyomonkövetni (vagy csak nekem nem megy).
Most a spoti elég sok energiát öl a harcba, ahogy látom (illetve a google is a reklám/tartalom blokkolók ellen) -
ArthurShelby
addikt
Sajnos nem működik jól. A bejelentkezési hiba megszűnt, viszont más (véletlenszerű szám dobálás a listáról) előjött.
Kezdek áttérni inkább yt music-ra (nyilván a revanced-os verzióra
), az is elég jó.Illetve mostanában android auto problémám van. A developer (fejlesztői) módot külön be kellett kapcsolni (az android auto-n belül), hogy aztán a feljlesztői módban be tudjam kapcsolni a beállításokban az ismeretlen forrásokat, mert csak így jelenik meg az alkalmazás indítóban a patchelt alkalmazás.
Azonban az utóbbi időben ez sem volt elég (nem jelenik meg). Kezdődött a waze-zel, mikor kipróbáltam (magical unicorn verzió), aztán jött minden más is (spotify, yt music) -
Cs1csó
titán
Helló, ReVanced Manager 1.25 Spotify APK patkolva és nem jó. Ilyeneket ír:
" ez a műsorlista üres"
" ez a tartalom nem elérhető"Azaz semmit sem lehet lejátszani. Hol lehet a gond?
A Spotify-t mással kell esetleg patkolni, vagy más forrásból kell az APK? (APK-t patchelek nehéz találni mert a többség xapk de ettől még van) -
Tosee
őstag
Ahhoz, hogy a revenced managerrel patchelni tudjam az appott, ahhoz kellene az apk. Spotify esetén is arra van szükség, sajnos ezeket a bundle appokat nem fogadja el.
ArthurShelby: jobban örültem volna, he nem kell ezrét új appot telepíteni, ha már a revanced is tudja. De lementettem hátha jól jön még, Köszönöm! Ez csak a spotify -ra jó, vagy mást is tud patchelni?
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Archttila
veterán
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...

-
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz. -
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
Faby
senior tag
Tubular is frissülhet ezek alapján?
Mostanában nekem azt csinálta, hogy a videókat nem tudta elindítani, és ezt kaptam:
Volt, amikor az "ÚJRA" gombra tapizva 5-6 próbálkozás után elindult.
Elvileg a legfrissebb van fent v0.27.2Olvasva a Github hibajelentéseket, nem vagyok vele egyedül, megoldást eddig nem láttam, de most majd hátha.
-
KD6-3.7
őstag
Valami itt volt...letörõltem majd újra felraktam és jó lett.
kösz a tippet! Másik kérdés, hogy a PiP funkciót hiába kapcsolom ki az android beállítások között a YT-nál marad a funkció!
Ezt hol tudom kikapcsolni? Annyi beállítás van a Revanced YouTube-on belül, hogy elvesztem... -
kidnou
őstag
-
blendész
tag
Váá, köszi!!
Nehéz szülés volt!
(Azt hittem, h a meglévő alkalmazást pacheljük. Illetve az újonnan felkerült és elbújt youtube ikonja is természetesen ugyanolyan.
)
Talán az utolsó kérdésem: itt is be lehet lépni fiókkal, hogy az előzményeket listázza vagy ilyet ne akarjak/nem lehetséges?
Köszönöm az eddigi segítségeket!
-
Igazából, a release tag is használható frissebb verzió ellenőrzéshez, hiszen az új verziónak új lesz a tagje.
Letöröltem a korábban Managerrel patchelt régi verziókat, majd az alábbi módon beállítottam a j-hc repot az Obtainiumban:
Repo URL: https://github.com/j-hc/revanced-magisk-moduleOFF: Reconcile version string with version detected from OS.
YouTube Music:
Filter APKs by regular expression: music-revanced-vYoutube:
Filter APKs by regular expression: youtube-revanced-vÉn microGvel használom.
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt hittem, hogy ez nekem már sehogy sem fog működni, mert a j-ch-ról már felraktam a youtube-revanced-magisk-v19.46.42-all.zip 168 MB-ot, de az sem működött. Most viszont a másik youtube-revanced-v19.46.42-all.apk 101 MB-al tökéletes.
Mi a különbség a kettő között? Az első verziót kikapcsoltam. Revanced Managert töröltem, gondolom nem kell. -
4D4M
senior tag
AAAD-vel tettem fel a carstream-et csak egyelőre tapogatózásként. Alapból reklámos ez így, a kérdésem arra vonatkozott van-e innen valami továbblépési lehetőség (:
Egyébként valószínűleg elég régi mindenem (Mate10Pro EMUI 12 - android 10), a fejegység se hiszem, hogy 10-nél előbbre járna. -
tibbike01
addikt
Én is köszi az összefoglalót! Király! A managerekkel van egy kis bajom. Van ugye a sima revanced manager és van a revanced extended manager. Név alapján mégis ugyanaz a kettő talán az ikonja más, meg a verzió is kísértetiesen hasonlít, elég zavaró, hogy is van ez pontosan?
-
-
-
DDA40X
aktív tag
-
DDA40X
aktív tag
Én sokszor szerettem volna már frissíteni, de a büdös életben nem jöttem még rá, hogyan lehet azt a sz@ros managert használni frissítésre! De tényleg! Van hozzá leírás a neten, de egyszerűen érthetetlen és logikátlan az egész működése. Betölteni ezt meg azt, akkor megnyit egy böngészőt, akkor kiválasztom mit akarok letölteni. Letöltöm. És kb eddig jutok. Ha eleve a legújabb verziót keresteti meg velem az app, akkor minek a select patch rész? Az nem csinál semmit. Egy összevissza f0s az egész.
Ráadásul az, hogy mostmár a Revanced YT nem menti el a history-t, az meg külön szégyen..
Pedig tényleg nagyon szerettem ezt az appot..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezt hol tudom kikapcsolni? Annyi beállítás van a Revanced YouTube-on belül, hogy elvesztem...