- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Kijött a BravePipe frissítés is: v0.27.7-2.3.8
-
Tosee
őstag
Ahhoz, hogy a revenced managerrel patchelni tudjam az appott, ahhoz kellene az apk. Spotify esetén is arra van szükség, sajnos ezeket a bundle appokat nem fogadja el.
ArthurShelby: jobban örültem volna, he nem kell ezrét új appot telepíteni, ha már a revanced is tudja. De lementettem hátha jól jön még, Köszönöm! Ez csak a spotify -ra jó, vagy mást is tud patchelni?
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Archttila
veterán
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...
-
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz. -
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
Faby
senior tag
Tubular is frissülhet ezek alapján?
Mostanában nekem azt csinálta, hogy a videókat nem tudta elindítani, és ezt kaptam:
Volt, amikor az "ÚJRA" gombra tapizva 5-6 próbálkozás után elindult.
Elvileg a legfrissebb van fent v0.27.2Olvasva a Github hibajelentéseket, nem vagyok vele egyedül, megoldást eddig nem láttam, de most majd hátha.
-
KD6-3.7
őstag
Valami itt volt...letörõltem majd újra felraktam és jó lett.
kösz a tippet!
Másik kérdés, hogy a PiP funkciót hiába kapcsolom ki az android beállítások között a YT-nál marad a funkció!
Ezt hol tudom kikapcsolni? Annyi beállítás van a Revanced YouTube-on belül, hogy elvesztem...
-
kidnou
őstag
-
blendész
tag
Váá, köszi!!
Nehéz szülés volt!
(Azt hittem, h a meglévő alkalmazást pacheljük. Illetve az újonnan felkerült és elbújt youtube ikonja is természetesen ugyanolyan.)
Talán az utolsó kérdésem: itt is be lehet lépni fiókkal, hogy az előzményeket listázza vagy ilyet ne akarjak/nem lehetséges?
Köszönöm az eddigi segítségeket! -
Igazából, a release tag is használható frissebb verzió ellenőrzéshez, hiszen az új verziónak új lesz a tagje.
Letöröltem a korábban Managerrel patchelt régi verziókat, majd az alábbi módon beállítottam a j-hc repot az Obtainiumban:
Repo URL: https://github.com/j-hc/revanced-magisk-moduleOFF: Reconcile version string with version detected from OS.
YouTube Music:
Filter APKs by regular expression: music-revanced-vYoutube:
Filter APKs by regular expression: youtube-revanced-vÉn microGvel használom.
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt hittem, hogy ez nekem már sehogy sem fog működni, mert a j-ch-ról már felraktam a youtube-revanced-magisk-v19.46.42-all.zip 168 MB-ot, de az sem működött. Most viszont a másik youtube-revanced-v19.46.42-all.apk 101 MB-al tökéletes.
Mi a különbség a kettő között? Az első verziót kikapcsoltam. Revanced Managert töröltem, gondolom nem kell. -
4D4M
senior tag
AAAD-vel tettem fel a carstream-et csak egyelőre tapogatózásként. Alapból reklámos ez így, a kérdésem arra vonatkozott van-e innen valami továbblépési lehetőség (:
Egyébként valószínűleg elég régi mindenem (Mate10Pro EMUI 12 - android 10), a fejegység se hiszem, hogy 10-nél előbbre járna. -
tibbike01
őstag
Én is köszi az összefoglalót! Király! A managerekkel van egy kis bajom. Van ugye a sima revanced manager és van a revanced extended manager. Név alapján mégis ugyanaz a kettő talán az ikonja más, meg a verzió is kísértetiesen hasonlít, elég zavaró, hogy is van ez pontosan?
-
-
-
DDA40X
aktív tag
-
DDA40X
aktív tag
Én sokszor szerettem volna már frissíteni, de a büdös életben nem jöttem még rá, hogyan lehet azt a sz@ros managert használni frissítésre! De tényleg! Van hozzá leírás a neten, de egyszerűen érthetetlen és logikátlan az egész működése. Betölteni ezt meg azt, akkor megnyit egy böngészőt, akkor kiválasztom mit akarok letölteni. Letöltöm. És kb eddig jutok. Ha eleve a legújabb verziót keresteti meg velem az app, akkor minek a select patch rész? Az nem csinál semmit. Egy összevissza f0s az egész.
Ráadásul az, hogy mostmár a Revanced YT nem menti el a history-t, az meg külön szégyen..
Pedig tényleg nagyon szerettem ezt az appot.. -
tom120514
őstag
Igen, az accounts alatt ott a gmail címem. A .netről letöltött YT verziót visszatettem, az abban megnyitott videó bekerült az előzményekbe, amit a javasolt forrásból származó verzió mutat. A javasolt forrásból származó YT-ban elindított videó viszont nem kerül be az előzményekbe
-
tom120514
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest