- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Kijött a BravePipe frissítés is: v0.27.7-2.3.8
-
crok
Topikgazda
A Youtube nyúlt bele a dolgokba de nem mostanában, yt-dlp is most jött ki kettő build is úgyhogy szerintem csak meg kell várni hogy frissítsék a NewPipe-ot (is). Issue már van rá, egy AB teszt volt amiben elkezdte a dolgot a Google de úgy néz ki most mehetett ki élesben (ez az issue pin-elt is lett).
-
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #328 üzenetére
Csak mivel a Spotify split-ként települ alapvetően így azt a base apk-t hiába exportálod és patch-eled azt fogja mondani hogy nem tudja telepíteni a rendszer.
-
crok
Topikgazda
Ha nem akartok bibelodni a bundle osszefesuleseven akkor pl. APKPure es itt a Spotify es addig nezed a legutolsotol visszafele amig APK-ban van fent nem XAPK-ban. Jelenleg a v9.0.28.630 a legfrissebb ilyen (Marcius 31), patkolas utan telepult siman.
-
crok
Topikgazda
A megoldás az hogy az apkm-et vagy xapk-t teszed fel mert nem véletlen van bundle-ben terjesztve (Play-en is abban van igazából - csak az az AAB formátum mint Android App Bundle), erre van a telepítője külön az APKMirror-nak és az APKPure-nak is (egyébként egy split apk telepítőről beszélünk). Van rá lehetőség hogy kiszedd csak külön az APK-t mert amúgy az csak egy sima zip az az apkm meg xapk, a benne levő base.apk-t keresed egyébként de a split-ekre szüksége lesz.. Egyébként patch-eld megint az ajánlott verziót és próbáld ki - a "pár hónapja" alatt nagyon sok víz lefolyt a Dunán..
-
crok
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #308 üzenetére
Vagy az összefoglalóból:
Spotube - A Spotify és a Youtube publikus API-ait használó crossplatform Spotify lejátszó - letöltések itt lesznek (Android apk / Linux .deb Flatpak Arch/Manjaro AppImage .tar / Windows .exe Chocolatey WinGet / MacOS .dmg)
soundbound.app ami elérhető a Play Store-ban is (régi SpotiFlyer).
-
crok
Topikgazda
Kb. sehogy.. de pl. meg tudod nézni mi a package ID, abből kiderül hogy a gyári Youtube alkalmazást látod vagy nem (nevében benne van hogy "revanced": app.revanced.android.youtube vagy a gyári az a com.google.androud.youtube. meg akkor a telepítés forrása is általában a Play Store..) vagy pl. próbáld meg frissíteni az említett kettőnek az APK-jával (gondolom nem root-olt Magisk modulos úgyse..) és amelyikkel engedi frissülni azzal egyezett az apk aláírása - onnan már tudod melyik van fent (aminek más az aláírása azt nem engedi majd frissíteni). Letöltések közt megnézni esetleg hogy mit töltött le, ott is látszik az URL (abban meg hogy melyik lehet a két GitHub-os közül). Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan. Meg amúgy ha ennyire ismeretlen akkor alapból le is törölném és feltennék valamit ami megbízható helyről van (és onnantól már ismert..).
-
crok
Topikgazda
ReVanced Manager update: v1.24.0
-
crok
Topikgazda
Tessék, j-ch frissítés - egyébként patchfrissítéssel: 5.12.0 -> 5.13.0
-
crok
Topikgazda
De inkognítóban pl. mennek (ha nem vagy ezzel a fiókkal belépve), az biztos. Próbáld ki. Az az account blacklist-en van. Másikkal menne. Linkeltem 3 leírást az előzőben, nekem mindegy ha nem olvasod le csak érdekesek a kérdések miután ott vannak a linkek. Mindegy, te tudod.
-
crok
Topikgazda
Feltételezem nincs root így nem Magisk modul kell neked: így neked az non-root APK kell.
Release-ek közt (kiadások közt) megkeresed a legfelső/legfrissebbet és letöltöd a youtube-revanced-vXX.YY.ZZ-all.apk (ebben csak official ReVanced patch-ek vannak) majd feltelepíted. Első startkor majd szól hogy kell mellé GMSCore (ami az ő saját MicroG-jük), oda is dob a letöltőoldalra, azt is leszeded, telepíted, Google fiókba belépsz és mehet a Youtube ReVanced patch-elt alkalmazás használata.
-
crok
Topikgazda
Az nem tudom honnan van fent neked az a MicroG Services 2.0 (gyanúsan az se official) de azt javaslom mindent pucolj le ami ezzel kapcsolatos, tedd fel újra csak a j-ch-t és induláskor kérni fogja hogy szedd le és telepítsd a GMSCore-t (ez a MicroG kifejezetten Revanced-hez készített változata), lépj be és utána nézd meg hogy hogy megy. Mi az amit nem tud megjeleníteni egyébként? Link vagy valami akár még segíthetne is..
-
crok
Topikgazda
Én akkor neked azt ajánlom amit írtam: összefoglaló -> "Lustáknak - prebuild alkalmazások letöltése" részből amelyik tetszik. Vagy leszeded a manager-t és patch-eled magadnak. De himihumi helyekről nem ajánlom.
-
crok
Topikgazda
Azt el is felejtheted azonnal.. Ennek az elején írtam miért.. szintén onnan akkor mehet amit írtam vagy kb. bármelyik a prebuild-ek közül ha nem magadnak akarod patch-elni.
-
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
crok
Topikgazda
A világ összes kincséért SE oszd meg a linket csak kizárólag screenshot-ban.. nehogy könnyű legyen reprodukálni a dolgod.. aaahhhh..
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.. a Tubular mellett pl. a ytdlnis is tud mp3-ba menteni (m4a-ban leszedi és át is konvertálja) de a szintén az összefoglalóban levő genyt.net is megbírkózni látszik vele. De ha ezek mennek akkor a többi is megy majd.. max m4a-ból mp3-ba konvertálod aztán jónapot (bár értelmét nem nagyon látom már manapság). -
crok
Topikgazda
Összefoglaló, írtam sok lehetőséget.
-
crok
Topikgazda
Fog majd gondolom ha áthúzzák a javításokat.. a Brave NewPipe-ba is most került be: v0.27.2-2.3.2
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #239 üzenetére
Olvass osszefoglalot meg ennek az elejet, kivaltkepp a .net oldallal es a tobbivel kapcsolatban mert nem a hivatalos forrast hasznalod.. es szerintem epp azert nem megy. Az itt ajanlottak mindegyike jo de amit te emlitesz az pont nagyon nem.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tothandrea #235 üzenetére
Hivatalos managert ésvagy hivatalosan ajánlott apk-ból készített Revanced patch-elt build-et használsz? Nem valami himihumit random Telegram/4pda/satöbbi? Mert ilyet még nem nagyon hallottam.. GmsCore fent van, azzal lépsz be, igaz? Nem lenne egyszerűbb egy megbízható prebuilt-et használnod?
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager update v1.23.3
-
crok
Topikgazda
Gondolom az ünnepek meg az év eleje.. leállási hírről nem tudok.. de issue van már nyitva csak triázsolva sincs még mert most nyílt hajnalban (nincs szerencséd ha pont most akartad használni
).
Egyébként hogy a viharba ne lenne letöltésre alternatíva.. összefoglaló "Ha csak Youtube videok (vagy csak a hanganyag) letöltése a cél.." rész teljes egészében erről szól. ytdlnis, Seal, vagy pl. a webes megoldások a szekció felett. -
crok
Topikgazda
válasz
blendész #219 üzenetére
Jó.. és akkor most feltetted a már patch-elt APK-t és a már patch-elt alkalmazást futtatod? Mert szerintem nem
Sőt, szinte teljesen biztos mert pl. azt nem írod hogy az elején még kér hogy töltsd le a GmsCore-t, telepítsd és lépj be a fiókodba. Szerintem még mindig az eredeti Youtube alkalmazást nyúzod.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #191 üzenetére
Nincs mit allitani, az az alap ha nem valami himihumi managert szedtel le (vagy valamelyik unofficialt). Szerintem valamit felrenyomkodsz vagy nem tudom mit hogy csinalsz. De az biztos hogy a linkelt oldallal azonosat latok mindenhol. De amig mukodik imho mindegy. Meg irtam hogy a patch a lenyeg igazabol.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #189 üzenetére
Totál nem jót nézel. Itt nézd meg a patch-eket és az ajánlott verziókat. Ha nem ezt látod valami nálad nem friss. Meg amugy nem a manager a lenyeg hanem a patch.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #183 üzenetére
Mert nem friss a Manager-ed esvagy a patch lista benne. Az 1.23.3-as Manager pl. mar ugyanugy a v19.46.42-t hozza Youtube ajanlottra mint a j-ch build jelenleg.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #184 üzenetére
Vagyis laikusnak full alkalmatlan a kezebe adni mint "megoldast".
-
crok
Topikgazda
válasz
pinnacle #178 üzenetére
Ez egy teljesen kulonallo app. Ugyanolyan mint a Shekhawat volt. Nem kell torolni az eredeti YT alkalmazast se ha nem akarod. Egyszeruen csereld le a Shekhawat fele Revanced Youtube-ot arra ami tetszik (pl. a j-ch fele build-re).. apk-t letoltod es ugyanugy hasznalod/frissited mint eddig a Shekhawat felet. Ennel jobban nem tudom elbabozni
-
crok
Topikgazda
NewPipe frissítés: v0.27.4
-
crok
Topikgazda
Egyszerűen használj akkor az összefoglalóból egy másik prebuilt változatot, pl. j-ch-t vagy az XDA Megathread-ben levőt de van ott még a Revanced APK nevű meg a MIUI.HU féle is.. a j-ch azért lehet egyszerűbb mert ha beregelsz GitHub-ra akkor kérhetsz Release értesítést és akkor kapsz egy mail-t mikor van build. De a manuális update-et nem úszod meg, de ez a Shekhawat2 build-el is így volt.. ha natív megoldás kell reklám nélkül automatikus update-el akkor Youtube Premium..
-
crok
Topikgazda
NewPipe frissítés: v0.27.3
-
crok
Topikgazda
Mármint? Ez? Vagy?
(Amúgy átalakulóban van a lapcsalád erősen.. a Logout is megkapja a reszponzív felületet mostmár.. én pl. ma a Logoszférát kerestem ami mostmár máshol(?) van - itt: Monologoszféra).
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #147 üzenetére
A nev lehet ugyanaz de a packageID nem ugyanaz, ezert tud felmenni mindketto. Lehetne pl. az ikon (sokkal) masabb hogy meg lehessen rendesen kulonboztetni dehat ez ilyen, igy dontott a fejleszto. Mivel szetbonthato igy ha akarod atszabhatod magadnak de eetelmet nem latom.
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #140 üzenetére
Magamnak patch-elem, masnak a j-ch-t vagy a shekhawat pre-built-et vagyis úgy általában az osszefoglaloban leirtakat ajanlom ha már én írtam (kevesebb fejfajas - nekem
- csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..).
-
crok
Topikgazda
Revanced Manager v1.21.2 frissítés.
-
crok
Topikgazda
Van egyébként ReVanced Manager frissítés is: v1.21.1
-
crok
Topikgazda
@Fabi: itt a Tubular frissites is: v0.27.2
-
crok
Topikgazda
válasz
newline610 #116 üzenetére
Nem tudom melyiket build-et mondod te tegnap is volt update, azzal már minden felbontásra írta a http403 hibák megoldását.
-
crok
Topikgazda
Jaja, hajnalban az Android alkalmazások topikban írtam is (mert volt róla szó pont előtte) de ide elfelejtettem betenni.
-
crok
Topikgazda
Valószínűleg brand account-od van és a hiba ismert - én pl. átállítottam de nézz alaposan utána hogy az neked úgy jó-e. A nyelvezettel meg vigyázzunk - ez mégiscsak egy fórum.
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
És amilyen mákod van most jött ki 2 perce a v4.9.1-dev.2
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
Egyrészt írja hogy melyik két manager-el kompatibilis (aztán lehet nem is jót használsz) meg a patches.json nem a patch hanem a leírás hogy mit tud a patch path-elni - a patcher az a mellette levő jar file.
Tudom mit rontasz el: a patches.json az a patch-ek kiválasztása hogy neked ne kelljen összekattintgatni (egy lista hogy melyik patch-et alkalmazza) de az NEM maga a patcher (a jar file) azt viszont így hozzáadni nem tudod -> RVX manager -> Settings -> Advanced -> Use pre-release -> kapcsold be -> kéri majd hogy indítsd újra -> na EKKOR fogja neked letölteni a mostani legfrissebb, akár pre-release paches jar-t (ami most a v4.9.1-dev.1).
-
-
crok
Topikgazda
Ha volt aki maradt az inotia00 fele Extended-nel akkor adott ki most egy patch-et, lehet mostmar azt is frissiteni manager-bol (v.4.8.3).
-
crok
Topikgazda
válasz
castiels26 #55 üzenetére
Igen, az a Revanced Extended, most a hivatalos Revanced patch a Revanced manager-el is tartalmaz fix-et. Tudom mit használtál, visszaolvastam, még én is válaszoltam neked.. tényleg ajánlom olvasd át az összefoglalót, legalább egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged