Hirdetés
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Nincs mit allitani, az az alap ha nem valami himihumi managert szedtel le (vagy valamelyik unofficialt). Szerintem valamit felrenyomkodsz vagy nem tudom mit hogy csinalsz. De az biztos hogy a linkelt oldallal azonosat latok mindenhol. De amig mukodik imho mindegy. Meg irtam hogy a patch a lenyeg igazabol.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Totál nem jót nézel. Itt nézd meg a patch-eket és az ajánlott verziókat. Ha nem ezt látod valami nálad nem friss. Meg amugy nem a manager a lenyeg hanem a patch.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Mert nem friss a Manager-ed esvagy a patch lista benne. Az 1.23.3-as Manager pl. mar ugyanugy a v19.46.42-t hozza Youtube ajanlottra mint a j-ch build jelenleg.
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater
üzenetére
Vagyis laikusnak full alkalmatlan a kezebe adni mint "megoldast".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
crok