Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01
üzenetére
A nev lehet ugyanaz de a packageID nem ugyanaz, ezert tud felmenni mindketto. Lehetne pl. az ikon (sokkal) masabb hogy meg lehessen rendesen kulonboztetni dehat ez ilyen, igy dontott a fejleszto. Mivel szetbonthato igy ha akarod atszabhatod magadnak de eetelmet nem latom.
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01
üzenetére
Magamnak patch-elem, masnak a j-ch-t vagy a shekhawat pre-built-et vagyis úgy általában az osszefoglaloban leirtakat ajanlom ha már én írtam (kevesebb fejfajas - nekem
- csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..). -
Jabby
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Szerintem is...
Pl. mi lesz a régebbi verziójú alkalmazásokkal, amik már nem elérhetőek a Playben?
Pl. a héten kellett az AntennaPodot downgrade-elnem, mert az új verzióban a lejátszási listában megszűnt a sorrendbe rendezés lehetősége. Vagy ma a Material Filest, mert már root nélkül elérhetetlen az Android/Data tartalma
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01
üzenetére
És amilyen mákod van most jött ki 2 perce a v4.9.1-dev.2

-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01
üzenetére
Egyrészt írja hogy melyik két manager-el kompatibilis (aztán lehet nem is jót használsz) meg a patches.json nem a patch hanem a leírás hogy mit tud a patch path-elni - a patcher az a mellette levő jar file.
Tudom mit rontasz el: a patches.json az a patch-ek kiválasztása hogy neked ne kelljen összekattintgatni (egy lista hogy melyik patch-et alkalmazza) de az NEM maga a patcher (a jar file) azt viszont így hozzáadni nem tudod -> RVX manager -> Settings -> Advanced -> Use pre-release -> kapcsold be -> kéri majd hogy indítsd újra -> na EKKOR fogja neked letölteni a mostani legfrissebb, akár pre-release paches jar-t (ami most a v4.9.1-dev.1).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..).
crok