- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #147 üzenetére
A nev lehet ugyanaz de a packageID nem ugyanaz, ezert tud felmenni mindketto. Lehetne pl. az ikon (sokkal) masabb hogy meg lehessen rendesen kulonboztetni dehat ez ilyen, igy dontott a fejleszto. Mivel szetbonthato igy ha akarod atszabhatod magadnak de eetelmet nem latom.
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #140 üzenetére
Magamnak patch-elem, masnak a j-ch-t vagy a shekhawat pre-built-et vagyis úgy általában az osszefoglaloban leirtakat ajanlom ha már én írtam (kevesebb fejfajas - nekem
- csak fel kell iratkozni aztan ha jon ertesites akkor frissiteni, nem kell patch set-et észben tartani, export-import-álni, magyarázni..).
-
Jabby
őstag
válasz
tibbike01 #134 üzenetére
Szerintem is...
Pl. mi lesz a régebbi verziójú alkalmazásokkal, amik már nem elérhetőek a Playben?
Pl. a héten kellett az AntennaPodot downgrade-elnem, mert az új verzióban a lejátszási listában megszűnt a sorrendbe rendezés lehetősége. Vagy ma a Material Filest, mert már root nélkül elérhetetlen az Android/Data tartalma -
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
És amilyen mákod van most jött ki 2 perce a v4.9.1-dev.2
-
crok
Topikgazda
válasz
tibbike01 #90 üzenetére
Egyrészt írja hogy melyik két manager-el kompatibilis (aztán lehet nem is jót használsz) meg a patches.json nem a patch hanem a leírás hogy mit tud a patch path-elni - a patcher az a mellette levő jar file.
Tudom mit rontasz el: a patches.json az a patch-ek kiválasztása hogy neked ne kelljen összekattintgatni (egy lista hogy melyik patch-et alkalmazza) de az NEM maga a patcher (a jar file) azt viszont így hozzáadni nem tudod -> RVX manager -> Settings -> Advanced -> Use pre-release -> kapcsold be -> kéri majd hogy indítsd újra -> na EKKOR fogja neked letölteni a mostani legfrissebb, akár pre-release paches jar-t (ami most a v4.9.1-dev.1).
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- OLED TV topic
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest