-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged