-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
Rég nem írogattam ide, mármint a fórumba. : )
Csak megláttam most ezt a topikot, és kedvem volt írni.Én egy Siemens M35i-vel kezdtem a pályafutásom, amit nem egyszer vágtam földhöz, és összesen kétszer cseréltek garanciába ez miatt. Érdekesség volt akkoriban, hogy egy idő után félig néptelefonná vált, mert a westel/T, akciózta, csak más elő és hátlappal, kékes féle volt az, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem utángyártott volt, és a telefon megőrizte az ütésállóságát.
Én mindig sárgát akartam, de egy vodás szürkém volt.Ezek után egy T300-am volt, legalábbis erre emlékszem legközelebb, külső kamerát is vettem hozzá.
Elég érdekes volt.
A következő egy T610 volt, amit fényes nappal loptak el tőlem, kicsit meggyepáltak varsóban az utcán.
Ezután nem volt kedvem drágább telefont venni, egy Alcatel mellett döntöttem. Esküszöm nem csalódtam benne, bírta az ütést vágást. Legjobb.Volt még itthon: 1610, 2110, Alcatel One Touch Max... és hasonlóak... : )
-
aDM|RaL^
őstag
Van egy fílingje, előtte egy htc herot használtam. : )
Egy szép állapotú 7110-et szeretnék, emlékszem egyik ismerősünk dolgozott Nokiánál akkoriban, amikor kijött, és röhögtünk hogy a nullszériás darabok (meg utána úgy emlékszem szériahiba is volt), kilőtték a fedlapot. : )) -
aDM|RaL^
őstag
Én egy trium marsot használok, fő telefonként.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged