- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
stufen2
aktív tag
-
-
-
-
-
-
Lasy
veterán
-
-
-
Hori105
csendes tag
válasz
stufen2 #23667 üzenetére
Köszönöm válaszod, azért merészeltem ide írni, mert olvastam, hogy valaki sirocco burkolatot keres.
Fölöslegesen nem akarom feltölteni a hirdetéseket...
Ha zavar valakit nyugodtan töröltesse ki...
Mivel ez egy retro készülékeket kereső, bírtokló társaság, szerintem ennyi igazán belefér. -
meroly
veterán
válasz
stufen2 #23651 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem ez a szögletes egyszerű forma mindig is tetszett, még az iPhone-ban is annak ellenére hogy érintős és alig vártam hogy legyen egy normálisan felszerelt gombos. A 301-est már majdnem megvettem mikor megjelent az 515 és azonnal birtoklási vágy fogott el
Úgy van a sor a képen, hogy 6700 az utolsó és az után következik. Egyedül a 6300-t nem igazán értem a sorban, az nem illik oda. A 6700 még ok, mert az elvégre a 8800 arte "olcsósított" verziója, vagy valami olyasmi. -
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
stufen2 #23522 üzenetére
Kicsit eláll a mechanika, ha aztis kell cserélni?
Mennyibe került egy komplett használt ház?
Keresgéltem a vaterán, de ott ilyen 15 re jött ki, mire összelegóztam hozzá mindent.
Gondoltam már arra is, hogy venni egy végfokosat, és annak a burkát erre rárakni?
Valakinek nincs elfekvőben egy siroccoja? -
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #23505 üzenetére
Minden kijelző (a színes előtt is) van egy polárszűrő matrica. Azt kell megfordítani, és/vagy 90 fokban elforgatni. Viszont csak szögletesen megy, vagy nagyobb fóliával (azaz már 2 kijelzőt kell beáldozni) mert kilóghat a széle. És a fóliát leszedni se könyű, mert a kijelző üvege vág, a fólia egyyben kell maradjon, de meghajolnia se szabad nagyon, mert meglátszik a műanyagon, és akkor ronda. Ja, és a fólia természetesen le van ragasztva.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #22935 üzenetére
Ne hallgass Minoltára. Nekem volt, én azzal szerettem meg a Symbiant. Jobb, mint a 7610, egyedinek mondanám valamelyest a rendszert, de a témát mindenképp. Olyan, mint a nagy testvére, az N70. Oké, nem kell csodára számítani, az 1,3-as kamera se mai, de szép képe van nagyon. Egy megbízható, stabil telefon, korrekt kijelzővel és kamerával, jó hangszóróval. Én ajánlom.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #22886 üzenetére
komplett telefon, és ha úgy vesszük, nullperces. Viszont az eredeti SW mókolva van gyárilag. le van tiltva a GSM modul, segélyhívás se megy ki, fényerőt nem lehet állítani, ilyenek. Kéne legyen mellé egy lejárt Dummy sim, (nekem van ilyen demóm) mert ez még nem megy kártya nélkül, viszont más kártyát meg nem fogad el. lehet lehet nyitni, de nem tudom, milyen függő. Elvileg meg lehet oldani, hogy a rendes SW legyen rajta, de macera, szervizbe mászkálás, meló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest