- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #7796 üzenetére
12 évesen Siemens A35
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7768 üzenetére
Na erről lemaradtam...
A képedre válaszul meg:Kohn és Grün találkozik
- Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben?
- 25 darabot vettem! - válaszol Grün.
- De miért?
- Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szőke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?".
- Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam.
- Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nő.
Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nő elém térdel, előveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak.
Kohn teljesen transzba jőve kérdezi
- S ez így lesz, ha én megyek be???
- Persze.
Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nő.
- Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak.
- Megengedi, hogy méretet vegyek önről? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy.
- Természetesen!!!
A nő letérdel, előveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt
- Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
- ...köszönöm, egyet se, csak érdeklődtem...! -
csoda120
aktív tag
Köszi,szerintem most rá is szánom az időt és gyorsba körbe nézek
A 9300-ra pedig visszatérve,most beszéltem a volt tulajjal és ő azt mondta,hogy neki akkor ment el a külső kijelző mikor egyszer rárakta töltőre és azóta nem ment...Nekem nagyon bejön ez a telefon,de 1-2 dolgot tudnék változtatni rajta!
Jó lenne rajta egy külső hangerő szabályozó.A kinti telefon részéből el lehetne érni a zene lejátszót.Na meg a telefon részénél a kedvencek és a jobb oldali választógombhoz nagyobb választék lenne,mert elég ritkán használt dolgokat lehet hozzá rendelni
-
csoda120
aktív tag
Nem tudom mi történhetet,de megyógyult a 9300
Ma regge kérte a sim-et,beleraktam és azóta azt használom.Reggel óta kb 50x szétnyitottam,de ugyanúgy megy még mindíg
Boldogság van -
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7711 üzenetére
Megnéztem Telenoros kártyával és bekapcsolt,mondom magamban siker,DE erre fel mégsem
Bejön rajta a nokia signal,kézfogás majd jön egy pici mappa logó benne egy kérdőjellel.Szoftos lehet??(#7717) minolta5 nem lopott
#7722) Misi1979 Szerintem biztos,hogy nem voltak lopottak.Ilyet már a barna emberek sem lopnak,nem éri meg neki.Feltehetően valahol kukázták vagy cserélték őket.Vagy csak a famíliától összekunyizták őket
(#7729) minolta5 Minek veszekedtek mikor verekedni is lehet?
(#7731) anevemearl A 6210 érdekelne,de természetesen csak cserében
Sikerült eladnoma hibás 7710-et 8k-ba
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #7707 üzenetére
Alkudni tudni kell.Én álltalában a 3/4-ére,de van,hogy a felére le tudom alkudni
Tegnap egy 3220-at vettem.1500-ra mondta és 1000-be hoztam el.Szép.fóliás állapotban van,de azt írja ki,hogy a telefon korlátozva van és kódot kér.Lehet rosszul tudom,de ez akkor van,ha előfizus volt a teló és nem fizették a számlát és letiltották vagy tévedek??mert nem biztonsági kódot kér....
A V3-asra pedig szerintem olyan 4-6k közötti árat mondtak volna.Tegnap mikor kint voltam egy E50-est 14k-ba akartak adni
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7676 üzenetére
Nincs!
Ezért ezt a képet linkeltem amelyiken nincsennek rajta és ezért írtam úgy,hogy "ehez"(#7677) pszili8 De akkor bekapcs gomb nyomkodásakor miért váltja a külső,belső kijelző világítását??Közben nem nyitogatom
na meg,ha nem nyúlok hozzá akkor is lefagy a külseje.Vagy csak én akarom bemesélni magamnak,hogy szoftos és nem szallagkábeles!?
(árban nem mindegy)
(#7680) Dj Tommy Ezek nem az enyémek
Netes kép...Nekem csak a 9110,9210,9300 van meg
-
csoda120
aktív tag
Már csak egy 9000 és 9500 kell ehez a sorozathoz
Na Uraim lenne egy kérdésem!Várom az okosságokat
Mai nap hozzám került egy 9300.Belső része hibátlanul működik,de a külseje rakoncátlankodik.Van,hogy elindul,de lefagy,van hogy csak világít és van,hogy csak a töltést mutatja.illetve néha azt csinálja,hogy a bekapcsoló gomb nyomkodásával váltogatja a külső és belső kijelző világítását.Az előző tulaj azt mondja,hogy szallagkábeles,de szerintem nem.Szerintem vagy szoftos vagy a bekapcsoló gombal lehet valami.Szerintetek??Tippek?? -
csoda120
aktív tag
válasz
Stimpy001 #7641 üzenetére
1-2db-ot én is a majdani unokáimnak tartogatok
(#7642) minolta5 30 év múlva még "csak" 51 leszek
Én sem szándékozom eladni őket,míg nem történik nagyobb anyagi lejtő.
Az,hogy most el akarom adni a 7710-et és 7600-t az egy dolog,de a többi marad.
(#7647) KSparrow Mekkora beszóóólááás
Sikerült beszereznem egy 9300-t.Állítólag szallagkábeles.Akksi betételekor egyből bekapcsol.Széthajtott állapotban a belseje működik,de összecsukva a külseje csak bizonyos helyzetben.Na mindegy 3k-t így is megér
-
csoda120
aktív tag
Ma ezek kerültek hozzám.
SE:T230
Samu C100,C160
Alcatel one touch
Siemens:M55,M35
Nokia:6210,3410,3100,6101,2760Mai nap ismét el voltam a takarítgatásukkal
Eladásról meg annyit,hogy szerintem előbb utóbb mindenki el fogja adni.Lehet nem most és nem 2év múlva hanem majd 60-70 évesen,de eladja... (szerintem)
-
csoda120
aktív tag
válasz
novinyul #7482 üzenetére
Mégegyszer köszi szépen
Nem tudom honnan szerváltad,de lehet nem is akarom tudni
Olyan retkes volt
Ilyen koszos elhanyagolt,lepusztult telóval még nem is találkoztam a régebbiek közt sem.Elég hanyag gazdája lehetett
A 7650 meg mintha próbálna bekapcsolni,de csak becsíkozódik a kijelző
R310 meg takarítás után is ragadA 6680-at szívem szerint használnám,de féltem
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7438 üzenetére
Hátha szerencsém lesz
(#7442) Dj Tommy 6600 nekem is nagyon bejön
(#7444) KSparrow Nálam a favoritok:E50,7710,6800,9210
Ma Novinyul segítségével sikerült megcsinálnom a 6680-am
Zsír új gyári előlap van rajta és rendben működik.Majd egy hátlapot kell rá vennem,mert a jelenlegi karcos és a bekapcsológombot másikat kell rátenni,mert ez direkten van.Akksibetételnél bekapcsol -
csoda120
aktív tag
Annyit beszéltek a 8850-8910-8910i telókrol,hogy a végén még én is rákattanok egy beszerzésére
-
csoda120
aktív tag
Múlt héten megvettema megígért T20 rózsaszín előlapot.Kérem jelentkezzen érte a gazdája,ha nem akkor megmarad.
Ti elcserélnétek egy 7710-et egy 770 internet table-re??
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #7246 üzenetére
6820
Na most sárgulok az irigyságtől
Nekem csak dummy van 6822Ma éán is kint voltam a piacon.Egy SE K700i vel tértem haza ami angol menüs és nem veszi a töltést.Most nincs kedvem kinlódni vele,majd este megnézem,hogy mi lehet vele!
ERICSON T10 előlapot ígértem valakinek (rózsaszín) Elhoztam!A gombsora gumi,ebből gondolom,hogy utángyártott,de elég minőségi,nem recések silányak az élek.Akinek kellett kérem jelentkezzen
Kb 1 hónapja konkrét céllal járom a piacot,hogy találjak egy 2villás motorola töltő (V550) de sehogy sem találok.Írtam a debreceni topicba,hogy helyben le tudjam rendezni,de ott sem írt rám senki sem.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7117 üzenetére
Én mindkettő
(#7118) golya32 Lehet igazad van,de az esélyt megadom
Pár napja kezdett alább hagyni a gyűjtési szenvedéjem,de sikerült újra fel élénkítenem pár új szerzeménnyel
SE T200 akksi nincs,működését nem tudom
Nokia 8310 német menü,végfokos és néha gondol egyet sípol 5másodpercig majd kikapcsol.
Jaaaa és meglett az új "szerelmem" Motorola Z8 ütött,kopott és szerintem leejtették vagyis nem működik,de a kialakítása egyszerűen fenomenális.Ez a felcsúszós,döntős,megakadós,visszadöntős megoldás zseniális! -
csoda120
aktív tag
válasz
SyntaxeError #7108 üzenetére
Mint ahogy Minolta5 írja,postán is megoldhatóak a dolgok
#7110) minolta5 Igazad van,de nem csak emiatt adom el pár db telómat,hanem mert venni akarok egy laptopot is.Amúgy ettől eltekintve még lottózok
3 mezőt raktam a 6-on.Hátha bejönne legalább egy 4-es 5-ös
Akkor nem adnék el 1db-ot sem,sőőőőt....
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #7105 üzenetére
Természetesen nem az egésztől akarok megválni,de a ritkább daraboktól muszáj leszek,mivel azokat viszik el.A tömegtelefonok természetesen nem kellenek senkinek sem
Vagy neked igen?Megbeszélhetjük...
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7098 üzenetére
Mostanában sajnos túl sűrűn vagyok így
(#7099) anevemearl Megszólalt a kis úr
(#7100) SyntaxeError Vissza is
#7101) minolta5 Sajnos igen
Fortuna szerencséjére bíztam magam és nem jött be
(j.gép) Na meg kéne venni egy laptopot plusz lassan a karácsony is itt van lassan...
Lehet meg fogom bánni,de most ebbe inkább nem gondolok bele
Amúgy gratula az új szerzeményedhez!
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok!
A gyűjteményem "szinte" összes darabja eladó!!!Kicsit megzuhantam anyagilag emiatt kell a pénz,de ez nem azt jelenti,hogy fillérekért vihetőek!!
Azért piaci ár alatt...
-
csoda120
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
3 napra kitiltottak,így nem tudtam lenni,de látom senkinek sem hiányoztam
Na mindegy7végi szerzeményeim:
Nokia 3120 kijelző törött,de már kicseréltem
Nokia 9300 (dummy)
Nokia 6822 (dummy)
Ericsson T65 aránylag szép állapot,de nem kapcsol be -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6856 üzenetére
Nagyon nehezen,de elhiszem
Jó sokat OFF-oltok...
Ma megjött a 7210-em.
Egyszerűen gyönyörű ez a telefon.Tudása elég karcsú a mai viszonylatokhoz képest,de a megjelenése mindenért kárpótolja az embert.
Ma ezen hallgattam a rádiót munkába menet és elég jól szól vonaton voltam ami ugyebár elég zajos és mégsem kellett fullra vennem a hangerőt. 2 egységgel max alatt volt.
Meroly merre vagy már rég nem írtál...?/OFF]
-
csoda120
aktív tag
Ma reggel kimentem a zsibibe,de alig voltak,mert most volt a Mihály napi vásár is.
A SonyEricsson dokkolóról lekéstem,komoly 700ft-os összegért vitték el
Valakinek ígértem egy Ericsson T10-es rózsaszín előlapot.Nem felejtkeztem meg róla,de ma nem volt kint a csóka aki árulja...Jövő hét 7végén megveszem -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
#6638) fullextra Van pénz jó világ Én 13 évesen egy 3410-est vettem akkor 20k-ért
(#6641) KSparrow Látom hasonló helyzetben vagyunk. Az elején nekem is azt mondta Apa,hogy minek gyűjtöm ezt a sok sz@rt.Majd mikor látta,hogy vettem egy QD-t 3k-ért és eladtam 10k-ért.Csak pislogotVagy mikor mondom neki,hogy ezen vagy ezen gyertem 2-3-4k-t csak vigyorog!Viszont azt nem tudja,hogy amit nyerek rajtuk annak szinte a dupláját visszaforgatom
#6652) minolta5 moto E398 a király!
(#6654) ligeti8 Az első részhez teljesen igazat adok.Én még "csak" 21 vagyok,nem valami öreg,de már én is megbotránkozok a mai fiatalokon alias 12-13-14 éveseken
Kis téma is legyen,jött ma egy csomagom
Nokia 1100 betört kijelző
3100 betört kijelző,bekapcsoló gomb letörtve
6210 betört kijelző
6310 betört kijelző
6210 coca colás előlap
SE T310
Motorola 7200megyek dolgozni bent kicserélem a 100 kijelzőjét és megtakarítom mindet.A 6310 előlapját már le is cseréltem,nem bírtam magammal
Az enyém nagyon lepusztult volt,alig lehetett látni a betüket...
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Pont ma láttam ilyet a piacon töltővel együtt 1000ft lett volna,de ott hagytam!
Lehet lesz 9300-m
Még nem akarom elkiabálni,de reménykedek nagyon nagyon
Az a legkomolyabb,hogy ezt is elvileg egy 7650-re cserélem majd mint a 9210i-met
Jah meg talán egy Moto V66. Ez mennyire ritka?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
21
Ma reggel kimentem a piacra,de semmi kincset nem találtam.Egyedül egy fa színü utángyártott 8210-es elő/hátlapot szereztem be 300ft-ért
(#6320) pszili8 Lehet penészes
-
csoda120
aktív tag
Nem tudtam nyugodni és addig csűrtem csavartam míg elég szépen megoldottam!
Ugyebár elvileg egy 5300-t vettem volna 3,5k-ért,de azt visszamondtam,mert találtam egy végfokos E50-t 3k-értElég szép állapotú,fehér középkerettel és még a bekapcsoló gumicsíkja is megvan
Hétfőn adja fel a srác,kedden elvileg meg is kapom.
Nem bírtam magammal,ezért most kicseréltem a kijelzőket az 5300 kontra E50-ben.Teljesen megegyezik a kijelző és tökéletesen működik.Mínélk hamarabb adni akarom visszafele,nem szeretem,ha más telefonja sokáig nálam van,álltalában akkor vannak a bajok...Jah és pszili8 köszi szépen a youtube-os linket!Nagyon sokat segített
Az E50 amit most veszek:http://kephost.hu/image-2D69_4C9E7138.jpg
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6024 üzenetére
Remélem is!
Végül is,a azt nézed,hogy GSM boltban 6k-ért csinálják...
Megveszem 3k a kijelző,mennyek bankba utalni,járjak utána stb...Akkor 1500ft a munkadíjam és még rizikózok is,hogy valamit elb@szok.
Na,de új fejlemények!Lehet sikerül vennem egy "működő" egész 5300-t (szolgáltató letiltotta) 2,5-3 körül.Valamiért biztos voltam benne,hogy a hsz-ed végére üzleti ajánlat fog kialakulni
Így jönne be az 5ösöm
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6017 üzenetére
Végül is másik E50-re nincs szükségem.Csak majd egy kijelző kell bele,ha átrakom az 5300-ba.
Ma direkt bementem egy telefonos boltba,mondom a csajnak 5300-ba mennyi a kijelző maga + szerelés?Elkezdi 5k a kijelző +1k a szerelés.
Szerintem munkatársam ismerősének rámondok 4,5k-t szereléssel együtt#6018) anevemearl Valami értékesebb darabbal már nem mernéd ezeket megtenni...
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Erre gondoltál? Jó lenne tudni,hogy bekapcsol-e,mert attól,hogy a gumicsík,hiányzik még bekapcsolható.Én pl a hátlap fülével szoktam bekapcsolni
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Csak a gumicsík nincs meg (mert az nekem sem)
vagy az egész szerkezet?
Csere nem érdekli?#6011) meroly Színesben szeretem látni a világot
Amúgy miért nem veszel egyet?Hidd el nem bánnád megha más nem akkor eladod...
Joy könnyen megszokható (keménysége)
Csak a hátlap fém,meg az eleje,oldala műanyag
Symbiant pedig hidd el végére meg is szeretnéd.nem akarlak rábeszélni,de nekem nagyon bevált
Amit ez a telefon kapott már
legalább 5x biztos leejtettem már és azóta sincs semmi baj!
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #6007 üzenetére
Én is a másodikat szemeltem ki,az a legolcsóbb
Amúgy a gyári és az utángyártott LCD között van valami különbség?#6007) KSparrow (#6008) meroly Amit belinkeltél oldalt,ott összehasonlítottam az E50 kijelzővel és ugyanaz (méret,pixel) Azon gondolkozok,hogy feláldozom az E50-em.Kiveszem a kijelzőt és átrakom az 5300-ba.Kell a pénz
Én meg majd veszek az E50-be egy kijelzőt,ráér...Addig használok valamilyen telefont (van választék)
-
csoda120
aktív tag
Ismerősöm megkért,hogy szerezzek neki 5300-ba kijelzőt és cseréljem ki!
Próba cseresznye alapon valakinek nincs véletlenül elfekvőben 5300 LCD-je??Korrekt áron megvenném!
Jah és valaki szedett már szét ilyen telefont vagy ehhez hasonlót?Oda kell figyelni valamire,bonyolítja valami a szét szedést? -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Gratula hozzá!
#5895) meroly Nálam 7-8k megy el egy hónapban cigire,de az is sok
Megjött a 7600.
Gyorsan szét kaptam kijelzőt kicseréltem,majd beizzítottam.Minden hibátlanul működik rajta kivéve az oldalán lévő hangerő és kihangosító gombok.
Kicsit kezd elegem lenni ebből,hogy szinte minden telefonomnak van valami kisebb/nagyobb baja
Amúgy a 7600 tervezője jó nagyot akart újítani.Sikerült,de elég használhatatlan egy telefon.Semmi fogása,sms írás meg uhhh brutál kényelmetlen.
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5846 üzenetére
Ilyenkor arra kell gondolni,hogy ha meg nem mentél volna ki lehet pont akkor találtál volna valami kincset!
Mikor a 7600-t vettem nem volt sok kedvem ki menni a piacra,de csak rászántam magam és megérte!Mennyiért adtad el?
#5847) KSparrow 193db Nokiád van?
#5848) pszili8 Én azt próbálnám ki,hogy mindannyian összegyűlünk,elvisszük egy megadott helyre az ÖSSZES telefonjainkat és kirakjuk a NOKIA márkát.
-
csoda120
aktív tag
Ez szerintem nem az elhasználódástól van,hisz vannak sokkal régebbi telefonok is amelyeknél nincs meg ez a jelenség.
Én arra tippelek,hogy a melegtől ragacsosodik,nyúlik meg a gumi,ha nagy hőhatásnak volt kitéve sokáig.PL kazán,radiátor közelében volt tárolva.DE,ha tévedek cáfoljatok meg
#5821) pszili8 Igen,próbálkoztam vele,de semmi
Valami más baja lehet,mert eddig,ha töltőre raktam akkor sípolt egyet,de most semmi
Arra is gondoltam,hogy talán az akksi nem érintkezik rendesen,ezért csak az alaplapot,kijelzőt,akksit fogtam össze,burkolat nélkül és úgy akartam bekapcsolni,de akkor se semmi
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5810 üzenetére
Sok sikert a vadászathoz
Én nem tudok menni,mert délután 2-ig dolgozok...
Borzalmas dolog történt
Tegnap szét szedtem a 7710-eket.Magyar sw-s alaplapra ráraktam a jó kijelzőt,nem kapcsolt be,visszaraktam a töröttet,bekapcsolt.Nem volt időm újra szétszedni így elnapoltam.ma reggel újra megpróbáltam,de a jó kijelzővel a Magyar sw-s alaplap szintén semmi.Most délután újra és most már a törött kijelzővel sem kapcsol be
Nem törtem le semmit sem,szalagkábel nem szakadt meg,egyáltalán nem kapcsol be
Esetleg valamit "zsíros" újakkal összetapiztam? -
csoda120
aktív tag
Csoda történt 3. napja a 7710-et használom fő telefon ként.Alias abban van a SIM kártyám.Ilyen se történt még velem,hogy egy telefon ennyire megtetszedjen,hogy azt használjam.Minden telefonnál meg volt az újdonság varázsa,de annyira nem,hogy azt használjam is.Viszont a 7710-ben minden megvan,szinte ugyanaz mint az E50,de ami nekem nagyon lényeges van benne rádió!!Akksija egész jól bírja,ahoz képest,hogy ekkora bazi nagy kijelző van benne.
Viszont egy óriási nagy hülyeségen gondolkozom.
Ki akarnám cserélni a kijelzőket.Itt-ott elboldogulok az angol menüssel,de azért nem az igazi.A Magyar csak Magyar!DE szokásomhoz híven félek,hogy valamit elbaszok,letörök,megszakítok
Valaki szedett már szét 7710-et???
Szépen kérlek titeket beszéljetek le a szédszedéséről,még mielőtt késő lenne!!! -
csoda120
aktív tag
Megjött a 3300,N-gage classis
3300 angol menüs,hibátlanul működik
N-gage Nincs benne kijelző,de bekapcsoltam és a 112 tudtam hívniMostanában a fura kialakítású nokiák ejtettek rabul!
Ezek meg vannak:3300,5510,6800,7600,7710,9110,9210,N-gage,N-gage qd,Tudtok még ilyen telefonokat?Természetesen olcsó árkategóriásak legyenek és retrok
Egy amerikai 3300 nagyon kéne
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5626 üzenetére
Guglival keresgéltem kicsit és ezt találtam Ha szerencsém van akkor ez az érintőplexi kell bele.Aránylag olcsón meg is úsznám
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #5618 üzenetére
Köszi,
Jövőhéten utána érdeklődök,mennyi lenne bele egy új fólia.Így is lehet használni,mert csak azon a kis részen nem működik a ceruza,meg ott van a navigomb,de csak nem ugyan olyan...A csavart meg kiszedni szerintem csak úgy tudod,ha megfúrod.Más ötletem nincs
#5617) Stimpy001 Gratula a gyűjteményhez,szépek nagyon
-
csoda120
aktív tag
Ma reggel megkaptam a 7710-eket.
Minden szép és jó,hihetetlen dúúúúrva telefon!DE van egy kis bibi
A magyar menüs jobb alsó sarkánál olyan 2cm-re a kijelző szélétől végigfut egy "karc". A kijelző nincs betörve,de azon a részen a ceruza nem illetve félre megy.
Ezekhez az érintősökhöz annyira nem értek,sőőőt egyáltalán nem.Mi lehet a gond?A kijelző előtt van valami fólia és az lehet megszakadva?SOS
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5547 üzenetére
Egy ideje én is már csak Nokiát és azok közzül is a különleges kialakításúakat (3300,3650,7650,N-gage,N-gage qd,6800,5510,7600,7710,9110,9210)
#5548) Pastika E50.Amire kell nekem elég
(#5549) KSparrow Az nekem is nagyon szokatlan volt,folyton nyomtam volna középre
(#5550) pszili8 Sony CM-DX-1000 esed van?Én mikor megláttam Durva kockás formavilág,SIM-et felül kell belerakni,egy toll hegyével be kell tolni egy kis pöcköt és az nyomja ki a SIM helyét.Billentyűzár pedig a hangszórónál van egy felcsúszó rész.
-
csoda120
aktív tag
Próbálkozok
(#5531) pszili8 Tele a 3 polc + van egy doboz amibe még van vagy 25-30db...Mikor eladtam a 30db-ot,na mondom lesz egy kis helyem.Persze,meg se látszik
(#5536) KSparrowSzivesen
És gratula
Majd muti képeket
(#5542) ligeti8 Gratula a 6810-hez.Nagyon szép
Széthajtva,bekapcsolva teszel fel képeket?
A témához m,eg hozzászólva szerintem a 6800-6810-6820 szinte egy helyen áll a ritkaság témában.Inkább a 6822 amihez piszok nagy szerencse kell,hogy találjon az ember. (működőt)Ma reggelt elutaltam a 7710-ek és a 7600 árát.
Elvileg ma feladta a srác a 7710-eket és holnap már meg is kapom
-
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5523 üzenetére
Nem csak a Nokiákat,hanem a többi kb 10%-a is marad
Egy hete eladtam 30db telefont és meg se látszik...
Pszili8 kolléga már érdeklődött is.3db telót írt ami kéne neki,de pont beletrafált,mert a 3-ból csak 1 van amitől megválok.#5528) meroly Gyakorolja Emese gyakorolja
Már egy jó ideje csak Nokiákért adok ki pénzt.Néha becsúszik más is,de az csak üzlet...Jelenleg egy 6210-et és 6310-et próbálok cserélni.Mind a kettőnek be van törve a kijelzője,de szép állapotban vannak. -
csoda120
aktív tag
Gratula hozzá
SMS írást gyakorolod?Jut eszembe!Anyagi okok miatt nem tudom megvenni a 6800-t ezért,ha valakit érdekel,akkor írjon PÜ-t és megadom az eladó e-mail címét.5k+postáért adja.
Plusz gyűjteményemből a Nokiákon kívül a többi telefon 90%-a eladó.500-1000ft között/db
Érdeklődni szintén PÜ-ben -
csoda120
aktív tag
Megjött a fizum!!!Hétfőn tudom utalni a pénzt a 7710ekért
-
csoda120
aktív tag
Ugye milyen élmény mikor vár az ember 1-1 telefont...
(#5393) pszili8 7650 nekem is jobban bejön
Szerintem sokkal szebb azokkal a rejtett kis gombokkal.Olyan egyszerü az egész.1 menü,opciók,vissza,joy és kész is.Semmi felesleges gomb pl (C,hívó,lerakó) Ezek elrejtve
(#5394) meroly Nem használhatatlanok!!!
kb 3 hónapig egy 3650-t használtam és 1hét se kellett,hogy megszokjam a gombok kiosztását.Utánna már olyan gyorsan ment vele az SMS írás mint bármelyik másik telefonnal.Jelenleg van 2db,de egyik sem megy...Majd beszerzek egyet,ráérek,még annyira nemn ritka.
7650-re meg visszatérve,igazi fun vagyok!
Egyszerűen imádom ezt a típust!A technikai áttörései miatt is,meg a formája,fogás,kezelhetősége!
Most 2db van,de elhatároztam,hogy havonta 2havonta mindíg beszerzek egy működőképest.A szekrényemben 1etlen polc csak 7650-ekkel lesz tele
-
csoda120
aktív tag
Ezeket ennél ügyesebben nem tudtam beszerezni
#5309) ligeti8 QD-t megtartom,mivel különböző színűek és az arany elég ritka,na meg elég olcsón kihoztam őket
Tegnap megkaptam a 2db 5510-et,hááát elég rozzant állapotban vannak.Az egyiket sikerült bekapcsolnom,de nem fogad el magyar kártyát.Gyorsan szétkaptam egy 3310-est,na mondom kicserélem az alaplapot.Aha persze,ahogy azt móricka elképzelte...Ugyanolyan a mérete és sok mindene,de 2 csatlakozás nincs meg rajta
Jah meg jött egy szép állapotú 7650,de angol nyelvű.Valahogy bele tudom varázsolni a magyart? -
csoda120
aktív tag
válasz
ligeti8 #5305 üzenetére
Köszi
QD-ból van egy ezüst és egy arany színű isCsak mind a kettőnél meg van szakadva a kijelző szallagkábele,meg hiányzik róluk a gumi keret.A mostan i6800-t nem tőled vettem??
3300 pedig képről szép állapotban van,de a héten megkapom kiderül.
Látom a 6810-et már nem is keresed
Ha jól emlékszek Te vettél mostanában egy 7710-et.Mennyi aranytallért adtál érte?
(#5306) meroly
Elhiheted agyaltam is rajta elég sokat,hogy megvegyem ne vegyem,de hajtott a vérem,na meg az ócsóság.Szerintem a kettőért nem sok a 15k.Annyit ér mint a mai telefonok
Jah és elvileg ma befigyel egy 7650 is
-
csoda120
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest