- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #11782 üzenetére
5.61-es. jó, hogy te használod, én nem mertem használni, egyrészt mert olyan szép, másrészt a gombsor színe miatt..
ha fehér-szürke lenne mint a Mozsikban a bliszteres, lehet használnám.
Ma kapott a 6233 egy ezüst hátlapot meh egy gombsort, majd kap komplett házat is, csak előbb használni akarom kicsit. pár hét és meglesz a ház. meg a 3110C is kapott kijelzőt.
az amúgy hogy van, hogy a 3110C az 5.50-es Szofttal kiírta a szervizkóddal a Life timert, de miután frissítettem a 7.21-re, nincs ilyen menüpont a szervizmenüben:? -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #11748 üzenetére
A bérlet nem olcsó mulatság. Legalább a vége felé járt?
a monitorom Fujitsu siemens 19" (többet nem nagyon tudok) mondjuk már vagy 6 éve semmi bajom nem volt vele. most is csak annyi a baja, hogy behozza folyton a menüt, csak zavaró, egy marha nagy holt tér van a kijelző közepén-és semmit nem lehet csinálni a géppel. majd szerzek egy kölcsönmonitort, ezt meg szétkapom, és megpróbálom kipucolni.
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #11726 üzenetére
Nem is vagy öreg
Ha most ezt mondod akkor mi lesz 44 évesen?!
Én 22 vagyokKb 1 hónap után végre ki tudtam menni a zsibire
Nokia 7373 enyhén kopott,betört kijelzővel,hátlap nélkül 500ft
Nokia 7270 kopott állapotban,de működik 2000ft
Nokia 7650 töltést veszi,de egyenlőre még nem akar bekapcsolni 1500ft
Ericsson 388 szép állapotban,működik 400ft -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zorzy4 #11656 üzenetére
Azért az túlzás, hogy sok van.
Az a baj, hogy már szemmel láthatóan néhány karcot én is ejtettem a GD95-ön, és tudod mennyire könnyen lejön a gyári ezüst festés...
Most annyira jó áron vannak ezek az "új" Nokiák, hogy nagyon gondolkozok a dolgon. Ha nem volt 8850 feketében akkor én sem veszek, azért legyen eredeti valamennyire. A téglavörös 6310 viszont kimondottan tetszik, nem tudom mennyire vállalható az a szín. -
törölt tag
válasz
zorzy4 #11648 üzenetére
Ahha, értem.
KSparrow: igen, de lehagyta az y-t, mert helyesen "banány" a cseh nyelvben.
Mindenki: amúgy nagyon tervezem, hogy veszek egy refurbished Nokiát mindennapos használatra, hogy ne a Panák amortizálódjanak. 6310i, 8850, 6210, 8210 az esélyesek. Vélemény? (Mindegyik potom pénzért van kb...)
-
-
-
szőröscica
addikt
válasz
zorzy4 #11505 üzenetére
A hardver szerintem csillagos ötös, viszont a szoftver egy hulladék.
Remekül össze van rakva, van benne anyag, élmény kézbevenni.Viszont nagyon bugos a szoftvere. Hogy minden Android készülék ilyen, vagy csak a Motorola cseszte el, azt nem tudom, de szeret újraindulni, belassulni, szellemjelenségeket csinálni és ez nem egyedi hiba, gyakorlatilag mindenkinél előjön valamilyen bug. Nálam utoljára az verte ki a biztosítékot, mikor szombaton délelőtt lemászott a hálózatról, és egész nap nem voltam elérhető. Restart után felment, mintha mi sem történt volna. Sajna ez nekem nem fér bele, sokat utazom, fontos, hogy mindig el tudjanak érni.
Sokat csökkent benne a bizalmam. Megtartom navigálni, meg utazáshoz netezni, stb, mert én 120-ért vettem, most meg 55-ért tudnám eladni, annál meg jóval többet ér. De hétköznapra, telefonálni kell egy egyszerű, de annál megbízhatóbb telefon. Egyetlen kikötés, hogy bluetooth legyen benne. Meg persze legyen szép és különleges. Így került szóba a 6310i. A 8910-esem is fasza lenne, csak kotyog, ha nyomogatom a billentyűit és zavar.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
zorzy4 #11434 üzenetére
Köszöntem!
Holnap postázzák.
Am. ezek ált. milyen függők? Mivel minden forrás mást ír ezért megkérdeném egy szakértőtől, hogy ebbe most akkor Li-ion, vagy NI-MH akku van? Mert már elvesztettem a fonalat
Nokia szervízbe garis C3 házcsere még ingyen van, vagy fizetni kell ért'?
-
csoda120
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest