- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Fotók, videók mobillal
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
Sziasztok !
Szal...
N91 egy azért nem beszerezhetetlen , szerintem kuriózum lesz, de sose lesz beszerezhetetlen, Inkább az n92 vagy az n93 sima vagy i.Bár nem kerestem de nagyon rég futottam össze ilyesmivel...
Joystik, szerintem nagyon nehéz elcseszni, pedig aztán szokták szidni a 6600-án.
Vigyázni kell rá, én újonnan vettem és 2 év tán adtam el sosem volt baja,.
N73 amon 3 év után cseréltem ki mert levettm a krómkupakot és elkoptattam az alatta lévő műanyagot.6260 at én is vettem egyet, szétszedtem addig volt jó... elszakadt a szallagja, mondjuk eléggé viharvert volt. 3 ezerért.. sajnálom egy ház rá 5ös...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest