- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
azok a karakterek, amik az enyémen vannak, zavaróak? szerintem nem igazán. az enyémen nem gyári a ház, mégis penge. mondom megint, az itthoni darabok 98%-a is mind ilyen utángyártott házas. akinek még van karcmentes gyári házban 8850-e, az nem adja el, vagy nem ennyiért.
az IMEI buhera meg sajnos egy 10éves telefonnál előfordulhat.
de komolyan, nagyon sokan árulnak ugy vaterán,hogy ök is ebayröl veszik meg. nagyon sok embernek fel sem tűnne, hogy az enyém is utángyártott házas. énigy akadtam rá.... hogy leirta a vatera árus, hogy szállítás 7-14nap. aztán mér 7-14nap? jaaa, mert ebayezik... csak 250%-os áron adná el (amivel baj nincs, cska tudok én is ebayezni). ennyi.
én, akit linkeltem, tőle van a T29-em és a 8850em. sok panaszom nincs rájuk.
de akit lineltem ugye, az most inaktivvá tette magát (biztos megvan az oka) de szerintem most a másik linkelt account alatt árulja a cucocst.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- eBay
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest