- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Megjött a 9210-es!!!
Gyerekek!!!Ha láttatok már gyönyörű/eredeti állapotban lévő 8 éves telefont...
Mikor megjött a csomag,úgy bontogattam mint egy 5éves gyerek karácsonykor aki még hisz a télapóban.Mondhatom,hogy karcmentes gyönyörű állapot,sehol egy karc vagy repedés,bármi...Még az asztalra is olyan féltve teszem le mint egy milliókat érő vázát
Szerintem 1 hétig is el fog tartani,mire kiismerem mi,hogy mint...
A QD is újdonság,de most szerintem egy jódarabig háttérbe fog szorulni
Szinte minden telefon réseibe beférköző kis piszkok,porszemek sem találhatóak rajta.Hajlataiban,kis mélyedéseiben sem.Nem tudom,hogyan használta a tulaj,hogy ennyire megkímélte,de nagyon dúrva
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest