- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoa
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #266 üzenetére
Aham ezt probaltam...
Nna mindegy meg egy eredeti game ami mar nem hasznalhato hogy a fene essen az egeszbe -
zoa
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #264 üzenetére
Azt probaltam... Nem tetszik neki.. De nekem windows alatt kene hogy fusson mert a dos alatt meg elegge randa
-
zoa
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #201 üzenetére
Koszi a valaszt. Akkor ezert nem talaltam sehol sem day of the tentacle/t es sam and max et. Kar. Nnna megnezem mik vannak. Meg a Beanerth is jobb mint a semmi, de az nem akart nekem elindulni PSPn.
-
frostblade
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #191 üzenetére
Nekem a Settlers-ek közül a 2. rész jött be a legjobban, ha pedig zenénél tartunk, akkor a Golden Axe-nak is nagyon jó volt emlékeim szerint...
Kicsit vicces, de még mindig a fejemben van néhány C64-es sláger, akármilyen prüntyögés meg ciripelés volt az egész, rengeteg nagyon jó dallamos játékzene volt akkoriban... Most így hírtelen amúgy a Myth zenéje jut az eszembe, az valahol talán meg is van midiben, majd utánanézek. De egyébként is, ha jól emlékszem Maniacs of Noise volt talán az a banda, akik ma már ugyan történelem, akkoriban viszont rengeteg játéknak készítettek remek dalokat, az egyik volt ez a Myth is. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #188 üzenetére
Én nem ismerem a Double Dragont se de inkább rákeresek a googlebe!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #186 üzenetére
Szóval olyasmi mint a diablo?
A google mindenki barátja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest