Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
hatpersze #525 üzenetére
Tök fura, amiket írsz. Ha nem menne rajta a Dolphin, akkor már rég kukáztam volna a Remixet. Igaz, Play -ről nem tudtam telepíteni, mert csak gratulált, hogy fejlesztő lettem (developer team tag vagyok), de a telepítés gomb inaktív maradt. APK -ból viszont símán települt.
Egy-két programnál előfordult, hogy csak teljes ablakos módban volt hajlandó működni, de más problémát, vagy lassulást nem tapasztaltam. A touch input és az akkus üzemmód nálam nem játszik, úgyhogy ezekkel nincs tapasztalatom.Mr. Y:
Más Linux alatt megy a Wacom? Tegnap dúltam a netet Linuxbarát tab után kutatva, és olvastam, hogy ez a wacom driver támogatás nem annyira triviális. A Surface -ekről, és a Dell Venue 7130 -ról olvastam konkrét tapasztalatokat, hogy minden működik, de ha jól emlékszem, akkor portolt kernellel, és külön telepített driverekkel. Fel is csillant a szemem, de sajnos, árat nem találtam ezekhez a tabokhoz. Volt vmi számsor írva, de az biztos csak vmi telefonszám lehetett. -
törölt tag
válasz
hatpersze #514 üzenetére
Nálam rendesen kezeli az USB -s bill. -t. De, ha nem boldogulsz vele, akkor External Keyboard Helper.
-
-
-
törölt tag
válasz
hatpersze #501 üzenetére
Megértelek, ez nekem is régi vágyam. Olvastam, hogy az S8 -hoz lesz dokkoló. Nekem inkább a Lenovó megoldása tetszik. Egy Moto Z Play -t szeretnék, ha lenne hozzá ilyen Storage Mod (videó: LINK). De, sajnos úgy tűnik, hogy a project -ből nem lesz semmi. Pedig...
-
törölt tag
válasz
hatpersze #498 üzenetére
Biztosan jobb lesz. Az a Play vmi emulációs izé lehet. Nekem a tiedtől nagyságrendekkel gyengébb vason is tökéletesen fut natívan a 64 bites Remix v3.x. Az érintős kezelésről nem tudok nyilatkozni, mert nálam egér/bill. játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest