- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hordozhatósága miatt? Akkor Te még nem használtál Puppylinuxot. Na, az hordozható, és rugalmas. Nem is értem, hogy a Remixet miért nem ugyanúgy alkották meg. Az alapjai ugyanazok. Símán betöltődhetne a RAM -ba az alap OS, és csak az sfs -eket kéne az adathordozóról beolvasgatnia.
-
törölt tag
-
Bferibörs
addikt
van egy rossz hírem, nem játszom
Amiért felraktam:
Kíváncsi voltam mit tud laptopon ( jól működött. a két alul leírt probléma volt csak)
Amiért leszedtem ( kb. 1 hónapig használtam az előző verzát) :
1. nem tudok nyomtatni vele, nincs wifis nyomtatóm
2. a viber úgy gondolta, hogy a laptopom egy teló és felpakolta magát elsődlegesnek, a telómon meg nem működött ( tehát vagy a telón vagy a laptopon volt viberem)
-
törölt tag
Ja, tényleg!
De, erre a hónapra már sikerült enyhítenem az elvonási tüneteket. A Vorke energiaháztartása nem bírta a 4G -s modemet, úgyhogy a minap lőttem egy extrás HUB -ot.
-
-
-
Moonline.
aktív tag
Nekem a boot kicsit körülményes, windows mellett van laptopon, de a boot menüt nem sikerült megcsinálnia, így nem enged választani a két lehetőség közül.
Van egy ilyen Easy BCD-m, csak nem tudom mit kéne vele csinálni. A netes tutorial csak arra tér ki ha pendriveról telepítem, de ez egy már feltelepített Remix.
-
-
Dilikutya
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lexus, Toyota topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- TCL LCD és LED TV-k
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged