- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Lathronos #481 üzenetére
Előbb kapcsold be ezt:
'Settings' > 'Experimental features' > 'Global languages'Aztán elvileg itt tudod állítani:
'Settings' > 'Language & input' > 'Language'Legalábbis a Google kereső ezt mondta. A szöveg szerint 80-90%-a megy a nyelveknek (ez 2016 augusztusában volt), a többihez több idő kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bferibörs #443 üzenetére
Egyrészt 1 év alatt már fejlődött a rendszer, másrészt kinek mi. Desktop Linux alatt is tudsz használni Android-os alkalmazásokat/játékokat? Egyáltalán hány játék van például Linux-ra? Mert én nem sok értelmesről tudok, bár kedvencem, a Football Manager legalább megy.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom, hogy mitől, de nálam sokszor lefagy a rendszer pendriveról. Bemegyek a beállításokba, meg akarok nyitni valamit és csak halványan jelenik meg az ablak, ami ott is marad és vége. Esetleg megoldás lenne, ha a 32 bitest próbálnám? Az is lehet, hogy az nVidia kártya nem tetszik neki.
A pendrive egy 64 GB-os Kingston HyperX Savage, aminek bár a 4K írása gyenge, a 64K és afölötti fájlokat viszont még USB2-n is gyorsan mozgatja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Just_Reboot #174 üzenetére
Azért nagy fejlődésen ment keresztül, mióta nem próbáltam. Alapból van root benne és Play Activator is, úgyhogy azok, amik nekem korábban hiányoztak, már megoldódtak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
Nem feltétlenül okoz túl nagy problémát. Szerintem meg van oldva. Még a 2000-es évek elején ismerős nekiállt (akkor még Partition Magic-el) az NTFS fájlrendszerből FAT32-őt csinálni, mert a Win98-as gépek nem ismerték fel. Közben rájött, hogy véletlenül a C meghajtón csinálja, így kinyomta a gépet. Partition Magic indítólemezzel helyre lehetett állítani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonDragonka #43 üzenetére
Szerintem a második verziót ki is próbálom majd, ha hazaértem éjjel. Egyébként meg csak azért írok, hogy visszataláljak.
Egy kérdés közben felmerült bennem: lehet egy külső winchester külön partíciójára telepíteni és arról bebootolni? Bár lehet, hogy beszerzek egy USB3-as pendrive-ot, későbbre úgyis jó lesz, ha mégse fog meg a Remix OS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest