- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Lathronos #481 üzenetére
Előbb kapcsold be ezt:
'Settings' > 'Experimental features' > 'Global languages'Aztán elvileg itt tudod állítani:
'Settings' > 'Language & input' > 'Language'Legalábbis a Google kereső ezt mondta. A szöveg szerint 80-90%-a megy a nyelveknek (ez 2016 augusztusában volt), a többihez több idő kell.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bferibörs #443 üzenetére
Egyrészt 1 év alatt már fejlődött a rendszer, másrészt kinek mi. Desktop Linux alatt is tudsz használni Android-os alkalmazásokat/játékokat? Egyáltalán hány játék van például Linux-ra? Mert én nem sok értelmesről tudok, bár kedvencem, a Football Manager legalább megy.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom, hogy mitől, de nálam sokszor lefagy a rendszer pendriveról. Bemegyek a beállításokba, meg akarok nyitni valamit és csak halványan jelenik meg az ablak, ami ott is marad és vége. Esetleg megoldás lenne, ha a 32 bitest próbálnám? Az is lehet, hogy az nVidia kártya nem tetszik neki.
A pendrive egy 64 GB-os Kingston HyperX Savage, aminek bár a 4K írása gyenge, a 64K és afölötti fájlokat viszont még USB2-n is gyorsan mozgatja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Just_Reboot #174 üzenetére
Azért nagy fejlődésen ment keresztül, mióta nem próbáltam. Alapból van root benne és Play Activator is, úgyhogy azok, amik nekem korábban hiányoztak, már megoldódtak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
Nem feltétlenül okoz túl nagy problémát. Szerintem meg van oldva. Még a 2000-es évek elején ismerős nekiállt (akkor még Partition Magic-el) az NTFS fájlrendszerből FAT32-őt csinálni, mert a Win98-as gépek nem ismerték fel. Közben rájött, hogy véletlenül a C meghajtón csinálja, így kinyomta a gépet. Partition Magic indítólemezzel helyre lehetett állítani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
DonDragonka #43 üzenetére
Szerintem a második verziót ki is próbálom majd, ha hazaértem éjjel. Egyébként meg csak azért írok, hogy visszataláljak.
Egy kérdés közben felmerült bennem: lehet egy külső winchester külön partíciójára telepíteni és arról bebootolni? Bár lehet, hogy beszerzek egy USB3-as pendrive-ot, későbbre úgyis jó lesz, ha mégse fog meg a Remix OS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest