Hirdetés
- Mobil flották
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Engem már inkább a tényleg lesz ennek lesz februárban slim változata? Olvastam egy két helyen és ha tényleg lesz arra várnék és nem erre a hatra ruháznék be.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
prolad
addikt
Meglepett, hogy februárra várják, ezek szerint lenne egy normál nyáron meg egy erősebb, év elején az új S széria mellett? Vajon abban már az aktuális új HW lesz (jelen esetben 8 gen 4) vagy csak több feature és az új HW marad a nyári modelleknek?
Ez a képen tetszik, idén nem tervezek új telefont, de jövőre a Fold 7 az egyik lehetséges utód. De ha lesz egy slim/ultra verzió, az is érdekes lehet.
-
soko70
aktív tag
Ideje már a külső kijelzőt normális méretre tervezni. Volt nálam mindegyik Fold de pont emiatt nem volt jó használni. Szerintem már így, remélem jobb lesz a helyzet. Nálam befutó, aztán meglátjuk.
-
Lajmund
őstag
Engem is érdekelne hogy az s szériával megkapja e az új procit elvileg de àra annyi lesz mint a most a hatnak szóval kérdéses minden de ha ez igaz megvàrom azt. De lehetcsak pletyka mint hogy jon az ulta most meg az fe és nem lett abból se semmi.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Nekem fél éve 5 van és én is tartottam ettől de ha nem regényt akarsz írni a külsőn akkor mindenre elég a jelenlegi is. Én csak hivásra jegyzetet nézni meg fotozni használom csak minden másra a belsőt. Sok rövidebb üzenetre meg az oràn diktàlom a szöveget elő se veszem ahoz a telot. Valószínűleg el fogok csábulni a hatra de igazából ha egy évig nem lehetne vàltani akkor is teljesen jól ellenék a jelenlegivel is mert az ujdonsàg varázsán kívül más nem indokolja a cserét. Ha ez jo àrban elmegy ami esélyes mert elég jó állapotban van alig nyitogatom 2 év gyári garival meg 30 ezres zsanér vèdos spigen tokkal hátha lecsap rà valaki. Akkor tuti cserélek.
-
Ingyen sem kategória.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Decske
senior tag
Borzalmasan néz ki a jelenlegi lekerekített desinghoz képest.
Azért én nagyon remélem, hogy nem lesz sokkal szélesebb, mert a keskeny kijelző és a hozzá tartozó vastagság miatt egy kézben sokkal kényelmesebb használni, mint bármelyik normál telefont. Egyedül a Mini iPhonok amik talán még szóba jöhetnek kényelem szempontjából.
Plusz, ha szélesebb lesz, akkor a belső kijelző képaránya és iránya is rossz lesz.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
joey04
titán
pofásodik
-
addikt
Jobban néz ki így, de a szögletes forma a kényelmetlenebb használatot is hozza magával, bár ilyen kisebb méretben még lehet nem zavaró annyira.
Kamera gondolom megint az sima S szériából marad.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
veterán
Határozottan jobban tetszik, mint a kerekített szélek. Várós nagyon!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
klaya86
senior tag
válasz Elit3Zotya #10 üzenetére
Szerintem sokkal elegánsabb ez a szögletes forma. De még mindig szélesebb külső kijelző kellene .
-
veterán
Aki szélesebbet akar annak ott a normál telefon szerintem is, ez így tök jó szerintem. Volt már több Foldom is, nem csak Samsung, de ami talán versenyben van vele az az Open viszont annak is vannak bőven hátrányai. Összességében nálam még mindig a Samsung a nyerő azért is használok most azt, ha kijön a 6 úgyis cserélem akármilyen lesz, de remélhetőleg marad ez az Ultra formfaktor!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
-
Én csak hivásra jegyzetet nézni meg fotozni használom csak minden másra a belsőt.
elég jó állapotban van alig nyitogatom
Mindezt 1 hozzászóláson belül? Most vagy egyáltalán nem használod és akkor még ez is felesleges, nem hogy váltani, vagy van némi gond a fejekben a fogalmazásodnál…A cikkhez viszont: lehet, hogy jópofa, de használhatatlan a hétköznapokban, a 2 kezű munkás emberek körében. Plusz a Samu még mindig nem tudta meglépni azt a fold5-el sem, amit a Motorola elsőre…
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
Busterftw
nagyúr
A kameralyukat is szamuzhetnek, akkor lenne teljes szimmetria.
-
Lajmund
őstag
Meloba bejovok kinyitom igy van egész nap. Osszecsukom hazaviszem kinyitom ugy van egész reggelig. Ha hétvégén megyek valahova nem telefonozok csak amennyit kell arra bőven elég a külső. Így ki van kimélve. Meg ennél nem jöttek elő a képernyő behalás problémák mivel csepp alaku lett a hajlitás szóval ezt lehetne hajligatni egész nap bírná. Kérdezz nyugodtan ha érdekel mèg valami.
Kétkezü munkás embernek is simán élhető nem kell tulfélteni igénytelenebb mint az emberek gondolnák. Legyen egy zsanér védős tok meg külső üveg rá azt annyi.
-
-
helixP
nagyúr
Tudom, hogy nem feltétlenül ez a topic lényege, de:
Tényleg a két végtaggal rendelkező munkás emberekre gondoltok, vagy inkább a "kétkezi munkás" fogalmát keresitek...? -
polo493
tag
Ugyan az a fos design évek óta faragtak fél mm azt nesze már többször el lett mondva ez kevés nagyobb kijelzőket mint más gyártók csináljak, beszélnek ultra modellről meg slim bim nem igaz nem tudják normálisan megcsinálni!
-
janeszgol
félisten
Meg mindig nem jo a merete.
-
janeszgol
félisten
válasz Elit3Zotya #15 üzenetére
Igy is az a baj, hogy hasznalhatatlanul keskeny a kulso kijelzo.
-
Beantech
tag
Nekem szimpatikus az új design ha csak kicsit lesz szélesebb akkor nem lesz gond az élesebb sarokkal szerintem. Fold 3 tulajként már nagyon várom mi lesz a végeredmény. Mindenképpen csere lesz most megjelenéskor, csak még azt várom meg hogy Fold 6 vagy Honor magic v2 lesz a vége.
-
addikt
válasz janeszgol #38 üzenetére
Nem használhatatlan , egykézzel kényelmesebb is mint a szélesebbek.
De én is jobban preferálnám a kicsit szélesebb kijelzőt, az xperia féle 21:9 már jó lenne.
Na meg legyen sokkal vékonyabb és könnyebb, gyűrődés legyen olyan mint az open és v2 estében.
Ezek nem lehetetlen kérések, mások már ezer éve megoldották, de a samsung lehet idén sem lépi meg a fejlesztéseket.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
janeszgol
félisten
válasz Elit3Zotya #42 üzenetére
Nekem az Oppo megoldasa meg mindig a best. Ezeket ugyse lehet egy kezzel kezelni a magassag miatt, akkor legyen szelesebb.
-
helixP
nagyúr
Szerintem felesleges ezen vitatkozni, mindenkinek más a preferencia. Csak ezeket a kijelentéseket kell mellőzni, hogy "használhatatlan, meg "úgysem lehet". Kinek mi. Ne döntsünk mások helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Általában akik panaszkodnak nem használtak még hosszabb idegig foldot. Szivesen megnézném az öszinte reakciot amikor pl 1 honap fold 5 használat után ujra a régi telot kéne használni Elárulom az esetek többségében nem akarnának visszatérni ahogy már én sem hagyomás telefonra. Föleg aki sokat olvas netezik játszik bármit is csinál.
-
janeszgol
félisten
-
Decske
senior tag
válasz janeszgol #47 üzenetére
Igazából a kérdés az, hogy ténylegesen mire használnád. Ha sokat olvasol, akkor a keskenyebb és hosszabb külső kijelző és a magasabb, mint szélesebb belső kijelző a jó. Több infó fér ki és nem kell elforgatni a belsőt kinyitás után. Ha inkább filmezel, akkor meg inkább hagyományosabb külső és szélesebb mint magasabb belső a jó.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Decske
senior tag
válasz janeszgol #49 üzenetére
A Find N borzalmasan széles összecsukott állapotban. Nagyjából a kényelmes szélesség 70 mm és az alatta van. Főleg, mivel összecsukva vastagabb is a készülék, mint egy hagyományos.
Nagyjából azonos szélességű, mint feleségem Mate 10 Pro-ja. Fold előtt azt is egy kézzel használtam, de most már nem tudom. Annyira nyújtózkodni kell a hüvelykujjammal, hogy elérjem a kijelző túloldalát, hogy közben kiesik a kezemből. A Fold keskeny kijelzője pont erre jó, hogy ahol gépelek, ott mindent könnyen el tudok érni. Amihez még keskeny a külső kijelző, ahhoz meg kinyitom.
De mondom egy másik hátrányt, ami miatt nem jó a Find N kijelző aránya. Androidon a legtöbb app porté módra van optimalizálva. Ha kinyitod, akkor lesz olyan app, ami 90 fokban elforgatva fog megjelenni a belső kijelzőn, ha akarod, ha nem, ami miatt magát a készüléket is el kell forgatni. (Természetesen ha a szoftver fel van készítve rá, akkor kényszerítheted, hogy ne így legyen, viszont akkor meg oldalt fekete sávok lesznek, ami meg feleslegessé teszi a kinyitást, mert nem lesz nagyobb a megjelenített tartalom). A keskeny kijelzőnél nincs ilyen probléma.
Szerintem az ilyen igénynél felesleges foldable-t venni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest