Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Redmi K80-ról is van ám fotó!
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Engem is érdekelne hogy az s szériával megkapja e az új procit elvileg de àra annyi lesz mint a most a hatnak szóval kérdéses minden de ha ez igaz megvàrom azt. De lehetcsak pletyka mint hogy jon az ulta most meg az fe és nem lett abból se semmi.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
jacis
nagyúr
Nem érted sztem.
Ha szöveget akarsz bevinni kényelmesebb a belső nagy kijelző.
Én pl a munkámból fakadóan napközben csak telefonálok meg fotózok vele. Este meg kinyitva tartalmat fogyasztok. Ideális készülék az én felhasználásomhoz.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
helixP
nagyúr
-
Decske
senior tag
Az egy kezes szövegbevitelhez nem kell 70 mm-nél szélesebb kijelző. Ott a Pixel 5, nagyjából az a méret ami még kényelmes arra, hogy egy kézzel tudj gépelni. De inkább alatta. A 75-80 mm, vagy felette amit írsz borzalmasan széles az egy kezes használathoz.
Plusz azt továbbra is elfelejtitek, hogy a hajlíthatós telefonok jellemzően vastagabbak, mint a hagyományos készülékek, és a kényelmes használathoz ezt is bele kell számolni. Minél szélesebb a kijelző, annál kényelmetlenebb lesz a használat a vastagság miatt.
Ehhez kapcsolódik az, hogy mivel vastagabb, vertikálisan biztonsagosabban tudsz fogást váltani, mint egy hagyományos telefonon, mert rendesen meg tudod markolni, illetve vízszintesen nem kell, mert a túlsó szélét is eléred a kijelzőnek fogásváltás nélkül.
Nem vagyok egy kis ember, 2 méteres magasságomhoz átlagon felüli kézméretem van. Nem ütök többször félre a külső kijelzőn mint a korábbi szélesebb telefonjaimon. Igaz, én SwiftKeyt használok, és nem Samsung vagy Google billentyűzetet.
Szerintem akik azt szeretnék, hogy szélesebb legyen a kijelző, azok a külső kijelzőt szeretnék elsődleges kijelzőnek, és csak ritkán szeretnék kinyitni a telefonjukat, hogy legyen egy nagyobb kijelző. Ez egy hibás megközelítés. A belső kijelző az elsődleges, a külső kijelzőt pedig akkor használod, amikor nem tudod/akarod kinyitni a telefont.
Mire gondolsz, hogy nem barátja a képarány az appoknak? Nem találtam még olyan alkalmazást, amit a külső kijelzőn rosszul renderelt le a telefonom. Még a híresen iPhone-ra optimalizált Instagram is inkább a belső kijelzőn volt sz@r, amíg nem kapott Foldable optimalizációt.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Decske
senior tag
Értem, hogy te tudnál mit kezdeni, de ettől még nem lesz kényelmesebb az egy kezes használat, ha szélesebb lenne. Ezt értsd meg.
Három év Z Fold 3 használat után amikor kezembe veszek az általad példának hozott SXX ultrát vagy pro maxot borzalmasan széles és kényelmetlen mind a kettő. Nem nagy telefonok? Batárnagy mindegyik amik csak két kézzel használhatók biztonságosan. Viszont ehhez a két kezes mérethez meg szvsz kicsi a kijelző felülete.
Azzal egyetértek, hogy nem baj ha van választási lehetőség.
Azt sehol nem írtam, hogy kiváltaná egymást a két kijelző. Azt mondtam, hogy a belső az elsődleges a használat szempontjából és a külsőt meg akkor használod, amikor nem tudod/akarod a belsőt. Nálam nagyjából 30% külső és 70% belső kijelző használati arány van. Azzal nem értek egyet, hogy a külső phablet, a belső meg tablet lenne. A külső az egy normál telefon, a belső meg phablet. Tabletnek kicsi a belső kijelző. A tablet 9" és felette kezdődik szvsz.
Mondjál kérlek példát olyan appokra, amik nem jók a külső kijelzőn, mert én csak olyanokkal találkoztam amik a belsőt nem tudták jól kezelni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó bontatlan új Honor200Pro 12/512Gb készülék 1db Fehér és 1db Fekete
- Eladó egy bontatlan új független Honor Magic 6 lite 8/256Gb Narancssárga színű készülék.
- Honor 200 Lite 256/8GB - új
- OnePlus Nord 3 256/16GB - Garanciális
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest