- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
senior tag
Ezek mind ott vannak a sima Galaxy esetében is, ugyanolyan szarul olvashatóan, ha Excel, ugyanolyan jól, ha Mail. Ellenben nincs toll, mint az Ultrában. Szóval akkor mivel is jobban produktivitásra termett, mint a kutya közönséges Galaxy?
Dex használat esetén miben kényelmesebb, mint bármely más hasonló megoldás? Huawei Mate 10 Pro esetén állítom semmivel nem volt rosszabbul kezelhető a hasonló megoldás, mégsem volt produktivitásra termett, a sima Galaxy is ugyanolyan jó Dex esetén.
Szóval továbbra is mi az indok erre a kijelentésre a végén?
Teams hívás gyönyörűen megy egy Redmin is, tudom, két felhasználóval használtam váltva. Akkor az is produktivitásra termett? Mivel gyorsabb ezen jegyzetelni, mint bármi más telefon. Azokban nincs jegyzet funkció?
Szóval miért is én kezdjek el gondolkodni? Mi az értelmes válasz a kérdésre? -
prolad
addikt
Igen szerintem keskeny. Jobb, mint az elődök (pl Fold 2), de még mindig lehetne szélesebb.
Kamerában jelenleg a nem Ultra S széria hardverét kapja, nem rossz, de leherne még fejlődni, ha már csúcstermék, akkor kerüljön bele a csúcskamera is. Konkurenciának iluen téren előrébb jár, részben a nagyobb méret miatt. -
Lajmund
őstag
Általában akik panaszkodnak nem használtak még hosszabb idegig foldot. Szivesen megnézném az öszinte reakciot amikor pl 1 honap fold 5 használat után ujra a régi telot kéne használni
Elárulom az esetek többségében nem akarnának visszatérni ahogy már én sem hagyomás telefonra. Föleg aki sokat olvas netezik játszik bármit is csinál.
-
Aki szélesebbet akar annak ott a normál telefon szerintem is, ez így tök jó szerintem. Volt már több Foldom is, nem csak Samsung, de ami talán versenyben van vele az az Open viszont annak is vannak bőven hátrányai. Összességében nálam még mindig a Samsung a nyerő azért is használok most azt, ha kijön a 6 úgyis cserélem akármilyen lesz, de remélhetőleg marad ez az Ultra formfaktor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Villanyszerelés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest