- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Általában akik panaszkodnak nem használtak még hosszabb idegig foldot. Szivesen megnézném az öszinte reakciot amikor pl 1 honap fold 5 használat után ujra a régi telot kéne használni
Elárulom az esetek többségében nem akarnának visszatérni ahogy már én sem hagyomás telefonra. Föleg aki sokat olvas netezik játszik bármit is csinál.
-
Lajmund
őstag
Meloba bejovok kinyitom igy van egész nap. Osszecsukom hazaviszem kinyitom ugy van egész reggelig. Ha hétvégén megyek valahova nem telefonozok csak amennyit kell arra bőven elég a külső. Így ki van kimélve. Meg ennél nem jöttek elő a képernyő behalás problémák mivel csepp alaku lett a hajlitás szóval ezt lehetne hajligatni egész nap bírná. Kérdezz nyugodtan ha érdekel mèg valami.
Kétkezü munkás embernek is simán élhető nem kell tulfélteni igénytelenebb mint az emberek gondolnák. Legyen egy zsanér védős tok meg külső üveg rá azt annyi.
-
Lajmund
őstag
Nekem fél éve 5 van és én is tartottam ettől de ha nem regényt akarsz írni a külsőn akkor mindenre elég a jelenlegi is. Én csak hivásra jegyzetet nézni meg fotozni használom csak minden másra a belsőt. Sok rövidebb üzenetre meg az oràn diktàlom a szöveget elő se veszem ahoz a telot. Valószínűleg el fogok csábulni a hatra de igazából ha egy évig nem lehetne vàltani akkor is teljesen jól ellenék a jelenlegivel is mert az ujdonsàg varázsán kívül más nem indokolja a cserét. Ha ez jo àrban elmegy ami esélyes mert elég jó állapotban van alig nyitogatom 2 év gyári garival meg 30 ezres zsanér vèdos spigen tokkal hátha lecsap rà valaki. Akkor tuti cserélek.
-
Lajmund
őstag
Engem már inkább a tényleg lesz ennek lesz februárban slim változata? Olvastam egy két helyen és ha tényleg lesz arra várnék és nem erre a hatra ruháznék be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest