Remekül néz ki a szögletes Z Fold6

Kémfotókon csodálható meg az S24 Ultra vonásaival érkező hajlítható.

Egy picit szögletesebb lett és a maradék aszimmetriától is megszabadult képernyőoldalon a Galaxy S24 Ultra, és Ice Universe kémfotói szerint ezt a remek dizájnvonalat követi a nyáron érkező Z Fold6, amely először számolhat a sorozatban komolyabb dizájnkorrekcióval.

A Z Fold5 (balra) és a Z Fold6 (jobbra)
A Z Fold5 (balra) és a Z Fold6 (jobbra) (forrás: Ice Universe)

A Z Fold5 jobbján a folytatás határozottan élesebb sarkokkal és képernyőszélekkel csodálható meg, a kijelzőarány is jobbnak tűnik, közelebbről szemügyre véve pedig valóban alacsonyabb és tömzsibb az újdonság keskeny és hosszúkás elődjéhez viszonyítva.

A hátlap
A hátlap (forrás: Anthony / Ice Universe)

Magánvélemény: egy ilyen produktivitásra teremtett telefonnak remekül állnak a határozott élek és sarkok és ideje volt a dizájnt a Samsungnak ehhez igazítania. Az előlap mellett a hátlap is megpillantható markánsabb lencseszekcióval. Nyilván nincs garancia rá, hogy ezek a fotók hitelesek, viszont már korábban céloztak efféle dizájnkorrekcióra, és az itt látottak meggyőző külsőt mutatnak.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés