Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MDanny

senior tag

Ultratakarékos üzemmódban 5 óra alatt 7%-ot merült az akku, ez már nagyon dühítő számomra, általában 5% szokott lenni sima energiatakarékos üzemmódban. Beleestem abba a hibába, hogy visszamentem a Telenorhoz, mert korábban a Redmi Note 5 is kevesebb ideig állt rendelkezésre egy feltöltéssel. Tény, hogy nálam borzasztó a hálózat minősége, de itthon direkt 2G-re állítom, akkor elérhető maradok és nagyjából állandó a hálózati jelenlét, ma éjjel nem volt hívás. Elindulok itthonról teljesen feltöltőtt akkuval, kb. 45 perccel később Zuglóban már csak 97%-os a töltöttség. Nem tudom miért, de meggyőződésem, hogy a telenoros kártyákkal sokkal hamarabb merülnek a Xiaomi készülékek, korábban a Redmi 7-ben volt kártyás csomaggal rendelkező Telenor kártya és sajnos ott is észrevehető volt, de nem ilyen nagy mértékben.

Az is biztos, hogy a MIUI11-hez képest is hamarabb csökken a töltöttség, legalábbis nálam.. Ki kell próbálni Telenor kártya nélkül, majd karácsonykor talán sikerülni fog, akkor nem szeretnék elérhető maradni.

Új hozzászólás Aktív témák