Hirdetés

Aktív témák

• forgonati

őstag

Nekem is tegnap jött meg, német Ebayen vettem, 209 Eur a 4/128GB verzió, az elég jó ár, nem tudtam otthagyni. Ráadásul piros, ami eléggé ki van hordva úgy látszik, legalábbis Ebayen a legtöbb eladónál "out of stock" a piros, csak kék vagy fekete van nekik. Eddig szinte csak sötét telefonjaim voltak, akartam valami mást. Elég érdekes piros szín, ilyen bordós/lilás inkább, attól függ hogy kapja a fényt. De szép amúgy. Samu S9+ mellett lesz használva, arra kicsit ráuntam úgyhogy egy időre félreteszem. Kíváncsi vagyok ebben a telefonban mennyi potenciál van. Uccsó Xiaomi telefonom Redmi Note 4 volt, de attól gyorsan megváltam a harmatgyenge kamerája miatt. Annyit már elmondhatok hogy ennek sokkal jobb a kamerája :D ezért az árért tényleg korrekt képeket lő...
    Amit tanácsolni tudok mindenkinek, egy rendes tokot rendeljetek, mert amit hozzá adnak kezdetnek jó, de nem védi a kamerát, szóval mindig koccan az asztalhoz, vagy bármihez ahova lerakod. Én berendeltem egy kamera védő üveget is biztos ami biztos. Sajnos a kamerája eléggé kiáll.

Aktív témák