- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nekem is tegnap jött meg, német Ebayen vettem, 209 Eur a 4/128GB verzió, az elég jó ár, nem tudtam otthagyni. Ráadásul piros, ami eléggé ki van hordva úgy látszik, legalábbis Ebayen a legtöbb eladónál "out of stock" a piros, csak kék vagy fekete van nekik. Eddig szinte csak sötét telefonjaim voltak, akartam valami mást. Elég érdekes piros szín, ilyen bordós/lilás inkább, attól függ hogy kapja a fényt. De szép amúgy. Samu S9+ mellett lesz használva, arra kicsit ráuntam úgyhogy egy időre félreteszem. Kíváncsi vagyok ebben a telefonban mennyi potenciál van. Uccsó Xiaomi telefonom Redmi Note 4 volt, de attól gyorsan megváltam a harmatgyenge kamerája miatt. Annyit már elmondhatok hogy ennek sokkal jobb a kamerája
ezért az árért tényleg korrekt képeket lő...
Amit tanácsolni tudok mindenkinek, egy rendes tokot rendeljetek, mert amit hozzá adnak kezdetnek jó, de nem védi a kamerát, szóval mindig koccan az asztalhoz, vagy bármihez ahova lerakod. Én berendeltem egy kamera védő üveget is biztos ami biztos. Sajnos a kamerája eléggé kiáll.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért az árért tényleg korrekt képeket lő...