- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
SzikraHuszár #335 üzenetére
Más, régebbi, LCD kijelzős telefonjaimmal (Oneplus 2, Honor 8) nem volt ennyire durva. Azokat ha elfordítottam, kicsit sötétültek, de nem fordultak be ennyire feketébe. Ennél nagyon durva, konkrétan semmit nem látsz. Mondjuk ez nem akkora nyűg, inkább csak érdekes.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
SzikraHuszár #336 üzenetére
Brainwavz fülessel próbáltam, illetve bt-n hangszórón. Ha egy szóval kéne leirnom a minőségét, azt mondanám mindkettővel kurva jó. Nem tudom milyen dac került bele, de én teljesen beleszerettem a hangzásba. Gsmarenan van róla rövid értékelés, ott is dicsérik.
Ja, fulesnél be kell kapcsolni a Mi hangjavitast, és az altalanosra állítani. Onnantól álom.KillerBlue
Át kell állítani a régiót valami nem EU országra és akkor van hangerő is. -
KillerBlue
csendes tag
válasz
SzikraHuszár #336 üzenetére
8X-nél mindenképp jobb vétel a note 7. A40nél ott az amoled kijelző és az NFC ha vkinek ez fontos de gyengébb hardver és kisebb akksi. Akkor már inkább A50 érné meg. A reklámokat egyébként pár perc alatt ki lehet lőni. Google-ben találsz hozzá leírást. Nem kell hozzá semmi mókolás. Több mint egy hónapja megvan nekem de még egyetlen reklám nem volt a kijelzőn.
A fejhallgató részt passzolom. Csak JBL agyba dugós fülest használtam vele. Több féle hangzás séma közül lehet választani a beállításokban. Ha megtalálod a fejhallgatódnak/ízlésednek megfelelőt akkor jó minőségű hangot ad bár sztem a hangerő lehetne magasabb mert a korábbi Honorom azért tudott olyan hangerőt ami már "fájt".
Aktív témák
- OTP Bank topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest