Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
sámán, sámán, simogassá mán'...
de ha ilyenek történnek, és zsiráfok vannak a bölények helyett, akkor sokkal jobb, mint egy izmos frissítés/dlc/akárhogy is hívjuk...
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Ilyen terméket, ne vegyél többet a helyi sámántól fogyasztásra, mert elég durván halucinogén! 😁
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Pedig én kaptam ma este is az áldást bőven,láthatod a szekerem milyen lett,jó hogy nincs javítási költség.Akkor tényleg hülyét kapnék.
Az új pacim tök jó,collectorkodás közben betámadott egy grizzli és nem vesztette el az eszét.
Grizzli meg kapott a dupla shotgunból.Nyereg dísz lett belőle. -
p a s s e r
őstag
a fast travel ticketet valószínűleg én értettem félre, mert úgy tűnik, hogy egy ticket az egy utazás, szóval kijön a matek...

-
p a s s e r
őstag
sajnos a szekér eltárolás nem oldotta meg a problémát... egy sessionon belül maradva háromszor tudtam lehívni, de utána nem... na mindegy, majd csak kikalapálják...
amúgy a pass miatt pont az előbb értem el az ötvenvalahányas szintet (ez nem is érdekes), és kellett volna kapnom egy darab öt fast travelre való kupont... viszont öt kupont kaptam... pozitív bug... egyébként többször volt már, hogy egy helyett több kupon jött be... -
Plata
félisten
Nem nézd ott állnak a többiek is mögöttem.
Igaz éjszaka volt így nem annyira látszik,de ezek nem futottak el.
Az előbb olyan durva vihar volt blackwater mellett hogy csak pislogtam,egy jó kis betonbunker elkelne a táborban.
Ott nem félnék,ez a sátor elég kevés ilyen viharhoz. -
negyven2
nagyúr
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Hát nem tudom. Itt One X-en egyetlen egy fagyás volt, de akkor nagy valószínűséggel a teljes lobby-nak az volt, mivel 4-en voltunk party-ban, ugyan abban a lobby-ban külön helyen a térképen, de mindenki csinálta a saját dolgát. Egyszer csak bezáródott a játék mindenkinél. Ami azért furcsa, mert Xbox-on ha lefagy egy játék az általában úgy történik, hogy elkezd berregni a hang a kép kimerevedik, majd egy-két mp. múlva kilép a dahboard-ra. Nos ilyen nem volt, és utána se volt gond (csak egy csoportos 4000-es hiba). De azon kívül fagyással nem találkoztam. (csak disconnect-el, de azzal sokkal). Illetve van még egy hibaszerűség, mégpedig az, hogy üres Lobby-ban nem tudok belépni a butcher table-höz.
Illetve aki még nem vette meg a Trader Role-t az tegye meg hamarabb mint a Naturalist, mert van egy olyan bug is, hogy ha hamarabb veszed meg a Naturalist Role-t akkor nem tudod megvenni a Trader Role-t (Butcher Table).
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
menj be az istállóba. szedd le a nyerget az aktuális lovadról, és szekérrel fog kirakni
-
Mike
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
a pláne hogy 7 hónapjuk volt rá
-
p a s s e r
őstag
nem... csak vártam, hogy le tudjam hívni sessionváltásokkal...
akkor ezek szerint nem vagyok okos...
arcitec: persze, van rajta biztosítás, és nem is törtem össze... szimpla bug, ami sokszor van mostanában... "L" menüben rámegyek és szürke alapból... mintha pont le lenne hívva, de nincs sehol valójában...
viszont végre sikerült lehívnom... eltároltam, újra aktívvá tettem és most vizslatom, hogy megjavult-e így... -
Plata
félisten
válasz
Bal0924
üzenetére
Szinte bármiért kapsz xp-t,állat fényképezéséért,megfigyeléséért,lelövéséért,altatásért,mintavételért,megnyúzásért.
Legendás állat küldetést a flepnis csajnál lehet elindítani.
De elvileg van legendás állat csali is,nekem is van pár,kaptam outlaw pas-ból,de nem próbáltam mert nem nagyon érdekel.(#8582) Mr.Franczy
Szerintem tojnak rá magasról,ha tényleg jön GTA Online-ra 18+ dlc akkor úgyis annyit keresnek majd vele hogy fingjuk sem lesz mire költsék. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Bal0924
üzenetére
Ezt engedd el, ezzel is sok gond van, rengetegen panaszkodnak, hogy nem nagyon futnak bele freeroam alatt legendás állatokba! A legtutibb egyenlőre a nőnél választható küldetés rájuk! Én kettővel próbálkoztam (freeroam) de nem jelent meg....
Negyven2.
Elvileg konzolon, még az is nagy probléma, hogy lefagy, ha legendás állatra indítasz küldetést, legalábbis rengeteg ilyen panaszba is belefutottam, ahogy túrtam a netet!!
Helyes, feküdjenek is neki kajakra, mert nem gyengén káosz van!! -
Bal0924
senior tag
Sziasztok Tud valaki segíteni?
Hogyan lehet növelni a Naturalist "képességet" legendás állatok megkeresése nélkül?
Hogyan lelhetek rá a legendás állatokra?
Játékban, már minimum 2 napja körözöm, azon a helyen ahol lennie kellene. de nem jelenik meg. -
arcitec
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
Volt rá biztosítás? Összetörted legutóbb?
-
lo_jo
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Bementél az istállóba és ott sem elérhető a szekered?

-
negyven2
nagyúr
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Nem a Fox a vicces, hanem a Cougar, főleg melyik New Austin-ban van (Sapa). Ugynais amint elkezded lőni (nyugtatóval, vagy normális lőszerrel), el kezd menekülni úgy, hogy vágtázva is alig lehet utolérni.
Ráadásul a terep se kimondottan RDO féle lóbarát a sok szikla, kaktusz, bokor, és persze a szirtek miatt, és ezért alig tud haladni szerencsétlen ló.
És ha még nem lenn ez elég. A legendás állatok közelében a ló ijedségmérője eléggé fel van kapcsolva maxra, és ha a közelükben vagy, akkor a legtöbb esetben ledob magáról és elfut. Szerencsére a puma nem mindig támad ekkor, hanem rohan tovább. Múltkor mikor Cripps-nek vittem volna be a prémjét (54-et materialt ér nála), vagy 10-15 percen keresztül üldöztem, mire el tudtam kapni.A bugok mellé jön még főleg Xbox-on az azonnali disconnect (0x40003002) este 11 és reggel 6 között Free Roam-ban. Mondjuk itt EU-ban kicsit jobb a helyezett mert napközben jól működik, és csak este, éjszaka döglik meg a rendszer, de az amerikai kontinensen eléggé vacak a helyezett, mivel a 6-9 órás eltérés miatt ott akkor lenne pont délután kora este, így nekik játszhatatlan a játék. Szerencsére már dolgoznak a hibán (tier 2-es support-os szerint).
Az ellenfelek, vagy legalábbis az új Pocher-ek tényleg erősebbek lettek,ugyan-úgy mint korábban a Revenue Agent-ek is ilyenek lettek a Monnshiner upadte esetében.
És az általad írt bugok mellé van még sok apróbb nerf is. Lovon nem lehet térképet nyitni, meg eleve mintha elosztok volna az eddig se túl magas lovaknak az IQ-ját 0-val, a fegyverek/Core-ok állapota gyorsabban csökken (bár erre ott vannak a trinket-ek).
-
errorcode06
őstag
Köszönöm, hamarosan letesztelem!
-
Plata
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
-
Courage_7
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
szia,
állítsd át a grafikánál a DirectX12-t Vulkanra
-
Mike
veterán
szerintem ha túl erőszakos vagy, akkor lehet, hogy élő emberhez kerülsz, mert az a benyomásom, hogy első körökben script válaszol, nem ember. kapacitással sem bírnák. most pl. a DC-k miatt ezerszám kapják a ticketeket, és majd jön a szar a fényképek nézegetése felület konzolon. (tényleg szar, baromi nyögvenyelős a törlés)
-
Đusty
addikt
A pénz és arany tényleg megmaradt, azért így könnyebb újra indulni, bár így elég rohamosan fogy, hogy mindent újra kell venni. Igazából a naturalist gyűjteményemet sajnálom azzal elég sokat vacakoltam most lehet minden állattal elölről kezdeni.
Meg nem találom hol kell megvenni a táborba a hentesasztalt a traderhez. -
Mike
veterán
-
Mr.Franczy
aktív tag
Passer.
Igen, az a róka elég vicces, mi is néztünk nagyot, hogy üldöztük majdnem egy fél megyén át! Persze ha többen vagytok, akkor jobb, könnyebb! Amúgy is, szerintem tekertek az ellenségen, több kell nekik, s nagyobbat is lőnek! (persze, lehet ez csak egy érzéki csalódás számomra)Kell patch!!! Valami borzalmasan instabil lett a játék, az update óta! Nem kapunk XP-t küldetések után, lehaló gyorsutazás, a szekeres gond, na és ez a rohadt teljesítmény beli romlás.........!! 😑
Az elmúlt fél évben nem szarakodtam ennyit a grafikai beállításokkal, mint az elmúlt 1-2 napban!!
Bízom benne, hogy a héten faragnak rajta valamit!!
Nah igen, a collector is igazi mestermunka lett....... 😁 -
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
úgy hogy pl 2 olyan érme is volt amiből 3mat is találtam
-
Plata
félisten
Nekem kb két napja a lovam bugos,a lovaskocsim nem,de a lovamról ha leszállok nem jön hozzám ha hívom,sőt képes elmenni a büdös francba és ott beragadni valamibe.Rendszerint belegyalogol a folyóba vagy vízbe és ott leragad.Nehéz vele a gyűjtögetés is,leugrom róla hogy felszedjek egy kártyát vagy egyebet és ha nem sétálok vissza hanem hívom akkor elrohan.Rhodes alatt volt egy házban tegnap cucc,csakhogy mikor odamentem a ház moonshiner főzőhely is lett,amit meg kellett mérgezni.Már csak 1 embert kellett volna megölnöm csendben amikor elszúrtam és észrevettek,az összes többit csendben megöltem késsel,ezt eltoltam mert egy asztalra felugrottam.Na erre jött vagy 30 gyökér akivel a házban le kellett számolnom,végeztem és begyűjtöttem a cuccot is,hívom a lovam erre nézem hol van,hát kint a nagy folyón ami akkora mint egy kisebb tenger abban úszik és hiába hívom.Ha nem kezdődik naturalist event gyalogolhattam volna kilómétereket.De folyton ezt csinálja,ha megijed valamitől,vagy ha hívom el megy valami tóba vagy folyóba és ott le fagy.
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Legendás állatokat nem lehet PiB-el megjelölni. Valamint nem működik rajtuk az Assisted Aim (célzás rásegítés) sem. Bár mintha minimális lenne, de ez lehet csak placebo (vagy csak Narrow assist van, csak gyengébben).
-
p a s s e r
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
ezt az infót is köszönöm! én (az offline legendás miatt) cakumpakk gyalog toltam le... éreztem, hogy jó lett volna a ló, de annyira tempós volt, hogy se tápolni se lovat magam mellé füttyögni sem volt időm (legalább is így éreztem menet közben)... továbbra sem temettem el, próbálom majd, hátha...
fotózás, study-zás nem fontos nekem, idővel úgyis meg lesz...viszont az is fura volt, hogy az ability kártyák sem működtek, a paint it black legalább is tuti nem... toszott ikszelni a rókára..
na mindegy, ez is csak tanulás, végül is... -
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Egyébként minden ilyen küldetésnek van legalább 3 változata...
A róka esetében nekem az első az volt, hogy a rendőrség melletti tónál volt (oda kellett követni), majd jöttek a kutyás vadászok. De nem volt velük gond, mert elgázoltam őket a lóval. Nekem ekkor a mocsár felé futott, ott tudtam elkapni (altatás, felélesztés, fénykép, altatás, minta).
Második menet az nem jött össze, mert nem találtam, illetve de de. Ekkor bent volt a városban egy terület ahol az orvvadászok tanyáztak. De ott nem vol,t így még kellett keresni a dokkoknál. Meg is lett égy kis ketrecben, csakhogy nem tudtam kinyitni azt, és az ott lévő ellenfeleket nem lehet lelőni, de nem is támadtak. Úgyhogy bebugolt. Aztán meg lejárt az idő is (elvileg fél óra alatt kell megcsinálni ég ilyen küldetést).
Harmadik menet (a préme miatt). Saint Denis felelt az ültetvénynél volt. Kb. 5 perc alatt végeztem is a küldetéssel. Nem volt bonyolult kettő nyomott kellett követni, a második után még be is adta.
bónusz... a majd érkező ruhák katalógus képei spoiler mögött
-
p a s s e r
őstag
hm... érdekes, kösz ezt is... nemtom, nekem még mindig van egy olyan furcsa érzésem, (bár lehet, hogy tökre fals), hogy pl. amikor napiban perfectet carcass-t kell adni crippsnek (ált. hatot), akkor amíg nincs meg a hat, addig alig van három csillagos állat, de ha megoldom és beadom neki, utána ömlenek a jobbnál-jobb vadak... a random collectoros (ásós, detektoros) lelőhelyekkel is van hasonló érzésem, hogy az első néhány cucc, amit nem randomban szedek fel, tehát konkrétan mondjuk egy coin (heirloom, akármi) lelőhely, akkor a randomok nagyobb arányban adják azokat... feketemágia
persze valszeg, nem így van, csak nekem mostanában ez volt a tapasztalatom (vagy ezt osztotta a gép)... -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
azt a rókát mi is beszoptuk
-
lo_jo
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Igen, lehet, hogy a random helyeken megtalálhatóak, de arra eddig volt egy meghatározott esély, itt van leírva: [link]
Ha lesz időm, megyek egy olyan kört, hogy megnézem előtte, miből mennyi van, de ilyen kis százalékokra nem lesz mérvadó. -
p a s s e r
őstag
kösz! hát kipróbálom... nekem bounty szekerem nincs, mert nem annyira érdekel a téma, de a hunting szekér ma öt sessionváltás alatt egyszer volt csak lehívható...
én amúgy az aktuális környéken történő gyűjtögetés (és pl. a mai napi 3 coinos feladat) közben ráfutok néhány "kitudjami" ásósra, detektorosra, és ma mondjuk öt érmem lett, de mind különböző... konkrétan nem mentem rá az éremgyűjtésre, de ez lehet (talán) a megoldókulcs.. lehet, hogy ott van mind, csak másképp? "titkosítva" ásós, detektoros ikonok alatt? donno...
-
lo_jo
senior tag
Megvan a hunting/bh wagon hibára a "fix": menj az istállóba, "tárold le" mindkét kocsit majd tedd aktívvá, utána már hívható megszokott módon az L menüből. Lekopogom, ezen kívül semmilyen más hibával nem találkoztam.
Az új role nem egy eget rengető valami, de a legendary jópofa, viszont szerencsére jött jópár quality of life javítás/update.
Az egyik már itt is volt említve, végre a tab wheelből választhatóak a craftolt ételek, a másik egy apróság: a szabónál a katalógusból enterrel kiválasztás után lehetett space megnyomására könnyen "előnézni" az adott ruhadarabokat, hogy hogyan is állna a karakteren. Ha ebből a listából kiválasztottál egy ruhát, hogy megnézd a szín opciókat, akkor a space megnyomásával visszarakott a listára, de jópár ruhánál nem arra az elemre, amit kiválasztottál, hanem pár sorral alá/fölé, most végre ugyanoda dob mindegyiknél.
A pass tartalma pedig olyan, amilyen az előző is volt. A collector "randomizálása" az értékesebb szettekre nem lenne gond, de úgy tűnik, hogy nem fair. 3 nap coingyűjtés után is csak 2 vagy 3 érmével lettem közelebb a teljes szetthez, pedig végigmentem minden helyszínen. A passból kellett a collectibles parcel, hogy teljes legyen. Szerencsére xp gyűjtésre megteszi a kártya-tojás-alkohol kombó is, de ha ilyen lesz a fosszília is, akkor max mindegyiket kipörgetem egyszer és hagyom a francba.
-
p a s s e r
őstag
dusty, bakker... ez nem hangzik túl jól... :/
franczy: kösz a tippet és a partnerednek, mate 182-nek is... ma a nap legvégén letoltam egy legendás rókát, és hát elég másra számítottam... nagyon felcseszte az agyam, öszintén... rhodes-tól kerestem (eddig ok) egy legendás rókát, úgy, ahogy megszoktam az offline-ban... a végén már saint denis-ben, ráadásul alapos kerülővel... közben megevett egy krokodil, háromszor ugyan az a párduc (tudom, én voltam már fáradt) utána az egyik kutya a 3-4-ből (amelyek rá voltak uszítva a vadászai által a csaffadt rókára), akik (és a gazdáik) szintén nem könnyítették meg a dolgom... meg még a lakosok is folyamatosan tüzeltek rám, mert nem vették jó néven a nem is tudom mit... kicsit másra számítottam, de nem temetem, holnap megpróbálok egy másikat... azt hittem, kevésbé akciódús... és azt is gondolom, hogy ez pont olyan, mint a moonshiner sztori küldetések... nagyon nem egy személyes... (vagy simán csak öreg vagyok, nemtom...
)
mindenesetre kösz! -
Steam ID, RSC ID, ha epices, akkor epic felhasználónév.
negyven2nek igaza van, elvileg ezért van a figyelmeztetés, de ettől függetlenül én írnék, fórumokat nézve, ha vissza nem is állították, annyit legalább csináltak, hogy visszaadtak minden elköltött pénzt, amit a karakter elvert az idők során. Redditen viszont volt, aki azt írta, hogy RDR2ben kapott vissza törölt karaktert.
Priviben küldtem egy levelet, hogy kb. mit küldj el.
-
-
Đusty
addikt
Segítség!!
PC:
Gyerek felülírta az online karaktert, a kezdés jön be. Vissza lehet állítani valahogy? Azt hittem előrelátó vagyok és le van mentve a mentés könyvtárból a cfg. a cloudsavedata és a player fájl, mivel csak ezeknél láttam, hogy itt mindig változik a fájl dátuma az utolsó állapot szerint.
De ezekre hiába másolom vissza a mentettet ill. kapcsolom ki a cloudsave-t nem történik semmi. Nem kérdezi meg mint storynál, hogy melyiket akarom.
Van remény vagy a 4 hónapnyi online ment a kukába? -
arcitec
addikt
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Nem volt nálam az altató -a lovon maradt-, le kellet lőnöm a vidrát. 89 dollárt kaptam érte.

Bár lehet a mintáért több jár még nem tudom.. -
Mr.Franczy
aktív tag
Igen.
De relatív gyorsan össze jön az ötös szint, hiszep az OP is ad 2000 nudi xp, meg emerald ranch-ot lehet farmolni, ott van elég háziállat s bölény! Meg ott van még a poucher küldetés az ostoba nőnél, az nincs szinthez kötve!!Azért is jó ez az új update, mert legalább a játék is rosszabbul fut!! Tömény gyönyör az egész, így ebben a formájában! 😁👍
Dusty.
Nem, azokat vagy altatod, vagy megölöd! Attól függ, hogy rucit szeretnél a trappernél, vagy inkább xp a nudiban! 😁
Nem kell fotózni, se egy egyéb mást csinálni velük! Persze, ha 100% a cél, akkor igen! -
Valaki esetleg tud egy összefoglaló guideot adni az új rolehoz? Nem ismerek RDR2es youtubeert.
Én beloggoltam tegnap, de addig jutottam, hogy a lovam körbe körbe pörgött és nem tudtam vele sehova menni.
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Oké rájöttem a hibára. A Fox-ot kétszer számoltam (valamiért kétszer írtam be a txt-be és ezért számoltam el), illetve valamiért 3/3/2-es felosztásra emlékeztem a küldetések esetén
Szóval ezek vannak bent most (7 állat Xbox/PC/Stadia-án a 8. meg egyelőre PS4-en):
- Legendary Beaver
- Legendary Bison
- Legendary Boar
- Legendary Cougar
- Legendary Elk
- Legendary Fox
- Legendary Ram (30 napos PS4 exclusive)
- Legendary WolfÉs ez a 6 fog majd legkésőbb októberig megérkezni:
- Legendary Alligator
- Legendary Bear
- Legendary Buck
- Legendary Coyote
- Legendary Moose
- Legendary Panther -
Đusty
addikt
Nekem nem aktív a legendary animal küldetés, nem tudom választani, mit kell tenni, hogy lehessen? A legendásakat is kell fotózni, altatni meg minden ugyanúgy mint a többit? Akkor az is több fordulós lesz?
-
Mike
veterán
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
ahhoz el kell vergődni az 5-ös szintre, nem?
-
negyven2
nagyúr
válasz
mate182
üzenetére
48 percenként frissül a lista nála, amin 3 Legendás állat van. Ebből a listából 3 van, mivel jelenleg 8 (PS4-en 9) állattípus van. Később majd még jön 5 másik is. Mindegyik Legendás állatnak 3 variációja van (lesz), így jelenleg ugye 24 (PS4-en 27) érhető el.
Jelenlegi legendás állatok:
- Legendary Beaver
- Legendary Bison
- Legendary Boar
- Legendary Cougar
- Legendary Elk
- Legendary Fox
- Legendary Ram (30 napos PS4 exclusive)
- Legendary Fox
- Legendary WolfÉs ezek jönnek majd legkésőbb októberig:
- Legendary Alligator
- Legendary Bear
- Legendary Coyote
- Legendary Moose
- Legendary PantherUgye mindegyikből van (lesz) 3 altípus, vagy végül 42db Legendás állatunk lesz Free Roam-ban, De ezek egy része elérhető lesz Harriet-es küldetésben is.
-
mate182
tag
válasz
Mr.Franczy
üzenetére
Egyet értek!
Mr.Franczyval már farmoljuk egy pár napja. Hangulatos, változó időtartamú. (állatonként változó mennyi idő becserkészni)
Kb 350+450 XP, egy ilyen küldi amit ad.
Aztán egy idő után be-lock-ol. Bár múltkor 3 at engedett kiszedni. -
Mr.Franczy
aktív tag
Passer.
A nőnél indítható legendás állat begyűjtését, mint küldetést ajánlom figyelmedbe, mert piszok jók!!! 👍
Ez legalább tuti, az új role-ban!!! -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
akkor a maszkról lemaradtál
Madam Nazar árulja különben, de csak jeles napokon, alapból nem -
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Úgy szokott lenni, hogy ha letelik a 30-os nap exkluzivitás, akkor az utána lévő kedden szokott jönni, vagy valamivel később. Például a Moonshiner update konzolokra is elhozta a PC-s Photo Mode-ot December 13-án, de ez Xbox-ra és Stadia-ra csak Január 21-én érkezett meg, mert pl. ez is exclusive lett 30-napra (konzolok és Stadia esetében). Ezért valószínűleg majd szeptember első keddjén megkapják az Xbox/PC/Stadia játékosok is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Mert a Rockstar Games minding is jóban volt a Sony-val (értsd úgy, hogy egy válság pénzt fizetett a Sony a Rockstar-nak az exclusive marketing deal-ek miatt, de ezt a GTA IV esetében az MS is megtette) és ezért a PS tulajok RDO esetben minden tartalmi update-kor kapnak olyan dolgokat amik 30 napig csak ott érhetőek el.
Jelenleg ezek azok a tartalmak:
- Legendary Gabbro Horn Ram
-Legendary Chalk Horn Ram
- Legendary Rutile
Horn Ram
- Woodcote Poncho
- a 3 új gyűjthető kollekció a Fosszíliák -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Hát máris gondoltam hogy neked már rég ki van maxolva a role, és megvan minden ami meglehet már az első nap,
Én ezen kívül rögtön az elején ( szerintem mindenki ilyen promo jelleggel) kapott egy legendás állatot egyből a közelbe, amit meg is szereztem, plusz több freemode is van, amikre csatlakoztam, és megadta azokat is amit ott sikerült. ( van amikor altatni kell, meg amikor kikísérni a fogságból)
-
Aby_2014
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat, akkor elcsábulok a boszinak

A netes térképet androidról miért nem érem vajon el? Megoldható valahogy pl táblagépen nézem a mapot keresgélés közben. Én is sok baromarcal találkoztam, főleg míg rá nem jöttem, hogy át kell állítani magam defensre...
problem solved: play áruház collector app telepítve
-
p a s s e r
őstag
válasz
üzenetére
sajnos eddig pass (és ilyesfajta online játék) szűz voltam, asse tudtam, mire számíthatok, szóval nincs a warderobe-ban maszkom, eddig nem kaptam... alig 90 napnál tartok csak online, bár azt szerintem elég hatékonyan csináltam, csak a magam matekos módján... igazából most kezdtem el csak költeni (százötvenvaláhányas szint) értelmetlen dolgokra, mert nemtom mit kezdhetnék több száz arannyal, meg egy k. nagy bukszával)... a maszk pedig: az persze ok, hogy csak felveszem aztán leveszem a napihoz, csak sajnos nincs mit felvenni... de ma már úgysem megyek vissza, játszottam eleget...

a legendás infót köszönöm, én nem nagyon hajtogatom ezt a naturalist role-t, mert anélkül is boldogan elvagyok, nem is érdekes szvsz igazán... de akkor letolok majd egy-két ilyen legendary küldetést...

köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
oda mész az ágyadhoz, wardrobe, és ott kiválasztod a maszkot, felveszed, leveszed, kész a napi
én se vettem sose maszkot mégis volt több darab
Más:
A legendás állatokat én nem keresem, hanem missiont indítok a nőnél a sátorban ( sell, buy, és alatta mission ) 3 választható van, és időnként frissül.Hasonló mint a bounty hunter, kisfilmekkel,kifejezetten jó hangulatú missionok.
Már van vagy 10 legendás állatom leszedve, meg vagy 5 kategóriát tradeltem már.
-
p a s s e r
őstag
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Ruhaboltban nincs?
-
negyven2
nagyúr
válasz
p a s s e r
üzenetére
Vagy Madam Nazar-nál lehet kapni, vagy ha ott nincs akkor néz be a ruhatáradba, mert mind a Pass-hoz, mind máshoz adtak néha
-
p a s s e r
őstag
továbbra sem tudom, hol szerezhetnék maszkot... már tényleg mindenhol néztem... valakinek nincs valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én beloggoltam tegnap, de addig jutottam, hogy a lovam körbe körbe pörgött és nem tudtam vele sehova menni.