Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
kis színes:
k.jó ez a játék, de nem ma, és nem nekem... nagyjából semmi sem működött rendesen, kivéve a vadászós szekér, végre!
- alapból amiatt kezdtek csuklani r*-ék, mert érzem, és rosszfejségnek tartom, hogy amikor pl. olyan napi küldetés van, hogy adj be crippsnek 6 db. háromcsillagosat, akkor nincs állat, hát még háromcsillagos... ha van is, akkor is csak poor, vagy good.... (meg egy tucat komplett ménes kivezényelve... még a fácánok helyett is lovak voltak nagyjából...) ez részemről amúgy általános észrevétel, hogy amíg nincs kész a "kapcsolódó napi", addig a szükséges dolgokat (a legtöbb esetben) visszafékezi a program... ja, és furcsa mód, ha megvan a mennyiség, minden normalizálódik... lehet túl konteó gyártó vagyok, szóljatok...

-több állatot fejbelőttem (tuti találat, tudom ha elcseszem, vagy kimozdul) és semmi bajuk nem lett...
- aztán ma előjött egy régi hiba, hogy nyúzás után eltűnik a prém/bőr... (amúgy három nyaligátor skinnelése még mindig adja a három lootolandó gyűjteni valós napiért járó aranyat...)
- a ló tök buta...az npc-k meg a partnerei... unalmas lovaglásból, mesterien csinálnak akciójeleneteket, ha egy pillantra nem figyelek...
- a táboromat képtelem voltam nem a legszarabb helyekre kikönyörögni... ha pl egy adott területre hívom le, akkor mitől függ, hogy hova is teszi? egészen pontosan, ha azon a területen vagyok pont, akkor próbálja arrafelé lerakni, ahol éppen állok? nyilván függ az aktuális "népsűrűségtől" is
- amúgy egész nap költözködött is a tábor, azt sem tudom biztosra, hogy mikor van... sejtéseim szerint akkor, amikor cripps unatkozik...
-az idő csak a legutolsó sessionben hasonlított a netes időhöz... hunyorítva (egy órán belül)... amúgy az érdekes, hogy amikor villanykapcsolás (modderes időátállítás), akkor sokszor pont a váltás/villanás teszi vissza a helyes idősíkba...mindez legalább 20 session váltás közben/alatt... na majd holnap jobb lesz...
lázad, aztán leháborodik...

-
Triathlete
senior tag
Pelt azaz nyúzott bőr tegnap óta nem leadható a táborban, és a lovon is csak megjelenítve van, a horse cargo fülön már nem látható. Másnál is?
-
Triathlete
senior tag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Köszi! Elhiszem mert most MSIA-val ránéztem és tényleg 2-3°C-kal magasabb értéket ír mint amúgy. Viszont fura, hogy az FS2020 ami gyalázza a hardware-t a többiek szerint semmi ilyen probléma nincs. Mondjuk ez nem zárja ki azt amit mondasz. PC-s tapasztalat, hogy amíg az egyik játék simán megy ugyanolyan terhelés mellett addig a másik simán elfossa magát. -.- -
SkyTrancer
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Túlmelegedett a videomemória jelenség. Minden játéknál pontosan ugyan ezt lehet látni, ha az már "sok" neki
MEgoldás, jobban hűtsd a rendszert, vagy korlátozd MSI afterburnerben a V-core-t esetleg a Core/memory clock-ot
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
ha a moonshineres kiszállításnál nem lősz az ellenőrző pontnál senkire, nem küldenek utánad lovasokat
-
mate182
tag
Nagyon komoly volt a ma este.
p a s s e r
-
p a s s e r
őstag
ezermillió dolgot nem tudok még, ez az érzésem...
igen, hát én másképp gondoltam... vagy átrohantam rajtuk (attól függően, hogy hol van a blokád (nyilván patakon át nem oké ez a megoldás), vagy (és leginkább) megláttam a piros foltot a térképen és már pattantam is le a szekérről sniperkedni... majd mentem tovább...
a cél mindig az volt, hogy 20-ból 20-at leszállítsak... ahogy marcel is mondja... én egy anya vagyok, a szállítmány pedig a gyermek... -
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Én nem is emlékszem mióta,de ezer éve le sem tojnak az útblokádnál,ahogy meg közelítem a piros eltűnik és nem állítanak meg,csak elküldenek a búsba hogy ne tartsam fel őket mert fontos dolguk van.
-
p a s s e r
őstag
válasz
p a s s e r
üzenetére
az előzőt Plata-nak írtam, csak már dekoncentrált vagyok és kicsúsztam a 15 perc javítási időlimitből...
-
p a s s e r
őstag
tradernél nem igazán sérül, vagy egyáltalán nem sérül a kiszállított cucc, de a moonshine-nál igen, ezt is tudod nyilván, de fogd a kezedbe a kedvenc puskád, akármid, és tarts célra, menet közben (jobbklikk lenyomva, nyilván)... akkor megy magától a szekér, és csak néha van gebasz (ezt nem tudom, hogy szoktad-e használni, bocs, ha tévedek)... ha szembeszekér jön, mégha éppen hátrafélé is célzol és nem is veszed észre, akkor is inkább csak megáll mindenki, de nagy baj nincs... viszont ha szekérrel megyek hasonló módon (de igazából akár simán vezetve is a szekeret), a lovasok utat engednek, félrehúzódnak... próbáld ki, talán segít... (thx: mike© + próbálkozások tucatjai...)
és ma is tanultam valamit... én eddig sosem vártam meg, hogy az ms útblokádnál megállítanak-e vagy sem, mindig beléjük fojtottam a kérdést úgy, hogy fel sem tették, mert nem volt idejük rá... de mint kiderült, nem olyan forró a kása, talán jobb a hidegvér... (thx: mate182!)
k.jó ez a játék!
-
Triathlete
senior tag
Továbbá, hunting 1-es reward nem resetelhető. Space-re végigfut a progess bar, de nem történik semmi.
-
gyugyo79
addikt
Az első ponthoz.
Én az életem egy szakaszán kb egy éven át napi szinten lovagoltam és olyat egy igazi ló sosem csinál mint amit itt a játékban nagyon sokszor tapasztaltam, de nyilván az el sem várható.
Nem azzal van bajom amit írsz példának az teljesen jó arra aminél tényleg benne van sőt szinte borítékolható a bukás egy nem nagyon profi lovassal (profit is láttam repülni amikor megijedt a ló egy kóbor kutyától pld.). Hanem egy halom másik helyzet pld. amit p a s s e r is írt
"ha egy kerítés letört fokán szeretnék átpattanni, akkor előtte egy pillanattal rárántja a kormányt a mellette levő magas kerítésre"
Meg az ehhez hasonló kb megmagyarázhatatlan dolgok. A ló nem hülye és nem egy autó vagy motor sokkal nehezebb nekivezetni valaminek úgy, hogy ő is megsérüljön, de úgy, hogy ha te is el akarsz valamit kerülni annak ő szándékosan pláne nem fog neki menni (frontálisan) ...De még egyszer ez csak érzés, de kb amikor elkezdtem játszani ilyen volt, aztán valamikor állíthattak valamit érzésem szerint (ami lehet csak placebó és nem több) most meg megint olyan mint az elején.
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm, meglett!
Nekem az utóbbi időben inkább az a fura, hogy a textúra betöltéseknél néha van egy kis késés. Nem hiszem, hogy SSD probléma lenne, mivel más játékoknál nincs gond, és az eszköz sincs sza**á nyüstölve. Lovak szerintem ua. bár tél vége óta kihagyás volt nálam is.
-
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
1. ha száguldozol egy sűrű fás területen egy valódi lóval, előbb utóbb koppansz, a ló elesik, nekimegy, stb
2. ki fogom próbálni, de eddig úgy működött ha nem nyomok irányt csak az x-et, akkor a ló magától kikerüli az akadályokat
3. az npc-k régen is rád húzták a lovukat, néha már keresztbe áll az úton, csakhogy elém ki tudjon jönni
4. fák között, automatika, ha nem mész annyira gyorsan a ló/program igyekszik kerülni, igen
ez eddig is így működöttnekem ezt a felrántást nem csinálja free roam-ban, ellenben az a kontroller amivel állandóan játszom az rdr-t (piros) más programban automatikusan lefelé húzást érzékel, és a karakter elindul lefelé, de az rdr-ben nem. most vagy a kontroller hibás, vagy meghülyíti a program.
nem nagyon játszom pvp-t, pve-t, úgyhogy sajnos erre nem tudok mit mondani
-
negyven2
nagyúr
Pedig valami van a lovak értelmi képességeivel, mert most már tényleg nem merem magára hagyni auto pilot üzemmódban. És nem a 200m-énk megjelenő farkas támadások miatt. De alapból is az eddig se túl acélos útkeresésük, mégh*lyéb lett. Persze ebbe belesegítenek az NPC-k is akik nagyon szeretnek keresztbe fordulni előttem, mikor ép elhaladnék mellettük. Alapvetően ahogy észrevettem, a kitérő manővereik lettek erősebre véve.
Ez pl. akkor észrevehető amikor fák között mész akkor nagyon sokszor érezhető, hogy nem hogy nem te irányítod a lovat, de még maga a ló se irányítja magát, hanem a rendszer dobálja el a fáktól, kövektől.
De ez eddig is így volt, hogy a legtöbb tereptárgy rendelkezik egy, azokat körülölelő láthatatlan zónával, amin lényegében lecsúszik a ló, mintsem, hogy nekimenjen a dolognak.
Viszont ha sok ilyen kitérést, "lecsuszást", végez az automatika annál nagyobb az esély a hibára, vagyis hogy nem időben számolja ki a következő érkezés helyét. Ekkor következik be a fának való rohanás, vagy az apró kavicson való elbukás (vagy a szakadékba való leugrás). Ezt a dolgot az is bizonyítja, hogy igazából ha te neki szeretnél rohanni egy fának, épületnek, vagy bele szeretnél ugrani egy katlanba, akkor azt nem tudod csak úgy megtenni, mert a ló megállít téged. Külön "kényszeríteni" kell erre.Ami viszont engem zavar, hogy mintha ismét belenyúltak volna a célzásba (főleg PvP-be). Lényegében nehezebben tudom eltalálni az ellenfelet, legyen szó NPC-röl vagy másik játékról. De ez lehet kontroller, vagy szerver oldali hiba is, mivel a kontrollerem kizárólag RDR-ben csinál olyat néha, hogy felrántja a célkeresztet, vagy elindul előre egy két lépést. De ezt csak itt csinálja, és csak az update óta. A szerveroldali részre pedig azért gyanakszom, mert ha kevesen, vagy egyedül vagyok/vagyunk (pl Co-Op küldetés, kis létszámú PvP) vagy solo lobby/mission) akkor nincs gond. De ha már sokan vagyunk 10+ fő akkor nehéz eltalálni bárkit, bármit is, még assited aim-el is (mondjuk maxra nem rakom soha). Ez PvP esetén a legfeltűnőbb, ahol az eddigi küzdőstílusom, lényegében nagyon sokszor csődöt mond. De szerintem ez inkább a mosatni szerveroldali lag hibája, mert bár az ellenfél játék nem laggol láthatóan, mégse találom el, míg ő egy fejlövéssel leterít (én ezek nem pöccintős PvP masterek). Nem tudom, hogy te ez utóbbit észrevetted-e PS-en (akár PvP-ben, akár PvE-ben.
-
p a s s e r
őstag
na ilyen sem volt még... a térképen a táborom piktója összért egy másik játékos táboráéval, ergo u.a (?) volt... az biztos, hogy nem volt két tábor valójában... én meg azt hittem, a sajátomban vagyok... jött a tag és próbált lőni, lasszózni, stb... nézegettem egy darabig a kínlódását, és utána pulthoz lépve esett le, hogy itt én nem tudok traderkedni, inaktív, ráadásul két cripps volt... viszont a felhúzott zászlós védettség élt, ezért nem sérültem... fura...
-
p a s s e r
őstag
-
gyugyo79
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
A nyereg alatt találod meg. Kb valahogy így -> kiválasztod a lovat utána a beállításaiban a nyerget és ott van a maszk (ahol a pokróc és a lámpa is).
Amúgy csak nekem van olyan érzésem, hogy megint "hülyébbek" a lovak egy ideje kb, mint a játék elején. Kihagytam pár hónapot lehet csak az idő szépíti meg de mintha amikor abba hagytam akkor normálisabban közlekedtek volna már (pld. nem ment már neki a semmi közepén álló 1 db karónak ...).
-
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
manage own horses, upgrade, és a saddle és társai mellett ott a maszk, amit le is tudsz szedni
-
lo_jo
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem a taborodban a wardrobe-ban? Mintha remlene ott gomb erre a maszkoknal.
-
mate182
tag
Most of the items do not add any 'warmth points', so they count as '0'. Items listed as 'slightly warm' add '1', 'reasonably warm' count as '2', 'warm' as '3'. There are also items that add all 4 points, marked as 'very warm'. Bison Duster and Rexroad Coat being the only two items known so far.
Az én karakteremnek a sivatagban túl meleg van sok ruhában, fent a hegyekben meg szét fagy ha nincs elég ruha. Nekem Eddig -5C alatt mindíg fázott kabát nélkül a karakterem, ha nagyon zord hófúvás, eső, stb meg nem elég a pár hosszú ruha darab. Kell a téli cucc. Nekem ez a tapasztalatom. Lehet update óta megmakkant.
Igen a health core folyamatosan esik, ha fázol vagy meleged van. Konkrétan bele lehet pusztulni. Kivéve ha folyamtosan zabálsz.
Nem tudom nekem órák mentek el a ruha szín és stílus össze rakásával, én el tudtam benne merülni. -
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
az istállóban tuti biztos
-
Triathlete
senior tag
Hol tudom a lóra egyszer, valamikor felkerült maszkot leszedni? Lányomnak nem tetszik

-
arcitec
addikt
Rajtam most az új "Collector - The Londonderry" van zöld színben , egész pofás.
Azt tudjátok, hogy a virágnál ami éjszakai ciklusban van pl : Agarita #0 - Cycle 5 , milyen állásban elérhető? (Tudom éjszaka de # - Cycle milyen együttállásánál? Ha egyformán áll?
#1 - Cycle 1 ? -
Mike
veterán
Én állandóan átöltözöm. Tetszene ha esőben fel lehetne venni egy kabátot
-
p a s s e r
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
szerintem arra gondol, hogy olyankor az életerő karikában pirosan bevillan, hogy túl meleg, vagy túl hideg van... és az életerő is gyorsabban fogy... nekem is elég ritka, mert általában normál hőmérsékletű területeken szoktam téblábolni, de ha mondjuk túl meleg, vagy túl hideg helyen szeretném a táboromat lerakni, akkor ott már más lenne a helyzet... nekem egy öltözékem van, amit én válogattam össze különböző ruhadarabokból, a többi öltözék meg ajándékba jött, és ilyen kész szettek... amúgy nem foglalkozom vele, jó így...
-
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Nem,nekem vastag kabátban midig megfől a karim,tök nyóc hogy hóban van vagy sivatagban,melege van.Ha hosszú kabát van rajta folyton nyavalyog.Sajnos az RDR-ben a ruha összeállítás vacakabb mint GTA-ban.
Arról nem is beszélve hogy csupa béna ruha van.Hetekig ugyanazt a ruhát használom,mert semmi értelme váltani,úgyis egyik bénább mint másik. -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
szívesen
-
p a s s e r
őstag
amúgy imádom ezt a játékot! magányos farkasként, ma is volt egy (igazából több is) k.jó interakció... a táboromban voltam épp és mellettem láttam, hogy ketten valami körül forgolódnak (nem posse) és nem is lőttek egymásra... aztán az egyik elindult vágtázva a másik utána és közben elkezdte mondani az üldöző morcosan, hogy "hey, listen to me! you..." és itt vége lett az adásnak, mert közben kimentek a térképzónából... utánuk mentem, nem messze volt az üldözött tábora, ahol nyilván tehetetlenül magyarázott a mikrofonba, miközben körbe-körbe rohangált... a vélt vétkes meg csak állt, biztonságban tudva magát, csendben... mondott valamit, de nem fogtam fel teljesen, szerintem valami lőtt állaton ment a problémázás... aztán odajött a haragos és mondta, hogy kérek egy ölelést... nekem ez nagyon lol... (odamentem mellé ilyen tenyérösszefogós köszönetet nyilvánítani, vagy nem is tudom, hogy az pontosan mit is akar jelenteni, mint emo cucc...) egyet csesztem el azon kívül, hogy nem tudok ölelni, elfelejtettem felvenni a maszkot, pedig az mekkora lett volna...
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
Én voltam az a valaki
-
p a s s e r
őstag
amúgy ma végre kipróbáltam egy apró ötletet, ami már rég motoszkált a fejemben... kiszállításnál (leginkább moonshine-nál) régebben írt itt valaki egy tippet (hálás kösz), hogyha a szekéren ülve a fegyvert célzó üzemmódban tartom, akkor a szekér autopilotra kapcsol és ez nekem tök jó benne, hogy nem sérül a rakomány, mert a ló tudja
a helyes kanyartempót, én meg közben irthatom a hátulról rámfutó ellent... viszont ez az autopilot mód kicsivel a célállomás előtt megszűnik, és abból voltak már baleseteim (pl. quaker's cove kiszállításnál nettó fába rohan a szekér, ha nem figyel az ember)... ma kipróbáltam, hogy az indulás előtt lerektam egy sima célpontjelölést a térképre (a piros x, és útvonal) oda, ahova vinni kell, és akkor végig is ment magától... hátha hasznos lehet valakinek... -
negyven2
nagyúr
válasz
mate182
üzenetére
Kicsit pontosítanék ezzel az régi, érmés bug-al kapcsolatban. Volt egy olyan ciklus a hatból amikor nem letehet összeszedni a 14 érmét, mert az 1800 Gold Dollar bebugolt és mást adott.
Az 1792-as Quater bug meg az volt, hogy ha nálad 10db 1792 Liberty Quater volt akkor onnan kezdve te nem tudtad felvenni az 1792 Quater-t (kiásni se). Ezt nem tudni, hogy javítva lett-e, mert ha nem akkor ez is nehezíti a random helyeket.p a s s e r: Lényegében az online térkép miatt lett átalakítva ismét. Pontosabban amiatt, hogy mivel az érmék helyét nem a felhőben (Social Club), hanem a gépen tárolják (ugyanis meg kell, hogy tervezzék, hogy hogyan ásod ki, találod meg őket, hogy összhangban legyen a vásárolható térképpel), így ha fix ciklusokat használsz akkor egy idő után megtanulható, hogy mi hol van (ez alapján lett megcsinálva az online térkép). Valószínűleg bonyolultabb lett volna nekik megcsinálni azt, hogy minden elem kap 100 helyet a térképen, és azt mindig egy véletlen generátor adná ki, ha kinyitod a térképet.
Számolná háttérben, hogy mi van meg az adott napon, így térképekkel összeszedhető lenne egy nap alatt. Ciklusok nem is kellenének, mert a térkép megnyitásakor rakná le a még szabad helyeken, illetve ugyan azt az elemet csak 24 valós óra után lehetne még egyszer felszedni.De ez nagyon melós lenne, valamint megnövelné a szerverek terheltségét is. De ugye ekkor is kellenének random helyek.
Másik megoldás lehetne, hogy megmaradnának a mostani helyek, de neked minden belépéskor, lobby váltáskor random rakná le a 6 ciklusból őket. Hasonló elv lenne, hogy 24 órán belül ugyan azt az elemet csak egyszer szedheted fel (kivéve random item, de az is random dobálná le). Itt vagy megjegyzed mind a (érme esetében) 84 helyszínt, és manuálisan lobby váltás nélkül végig mész rajtuk, vagy veszed a térképet.De amúgy igen a mosatni helyzet a kezdőkkel kitolás. Legalábbis azokkal akik teljes kollekciókat akarnak eladni az RNG-s elemekből. Sajnos a random helyeken is megvan minden elemnek a drop rate-je, és valószínűleg ezeket vette át a többi is. Itt van a random helyszínek drop rate-je, valószínűleg ezen elem számok alapján működik a mostani rendszer is.
-
p a s s e r
őstag
nem értem a célját... tényleg így értelmetlen az egész szakma... mondjuk nekünk már mindegy, de az azért tényleg egy jó mankó volt a kezdőknek... még az is jobb megoldás lett volna, ha pl. nincs minden nap minden érme, csak elosztva 2-3 napra, de azért ennél jóval arányosabban... én még mindig azt gondolom (inkább remélem), hogy talán ott vannak azok a hiányzó tételek valamelyik random detectoros, vagy random ásós ponton (olyannál, amit nem jelöl, csak detectorral/ásóval)... már alig várom a következő update-et, tuti bevezetik a random fast travelt...

-
mate182
tag
válasz
arcitec
üzenetére
A Bug az 1700-as érme volt. Most már, ugye minden random van, helyét tudod, de hogy mi van ott nem tudni, lehet hogy 1700 as van 3x. Így egy nap össze sem tudod szedni a coinokat, csak reset után. Nem tudom, utána kéne olvasni redditen, hogy a HC grindereknek mik a tapasztalatai, én ahogy jött az naturalis update be is fejeztem ezek grindolását.
Nem volt a játékban benne az 1700-as coin. Megnézted a jeanropke githubot, hogy hol van oda mentél kiástad és nem az 1700-as volt hanem egy ugyan olyan amit már egyszer kiástál.
(Tehát lehetetlen volt a full 14 db os kollekciót összeszedni) Így meg kellet várni mindig a resetet, hogy a kitudd ásni. Eltolta egy nappal a kollekciók beszerzését.
Tehát Egy coin duplán volt az 1700-as meg sehol nem volt. -
arcitec
addikt
Mi volt a bug. Itt nem a típuson belüli max-ról van szó. Hanem a a kollekció össz. darabjáról
Vagy is a kollekció 14 db de nálad csak 13 van és a 14-ik csak nem akar előkerülni . Tehát ez volt korábban is. Ha nem is minden esetben, de elő elő fordult. Most meg 1 hiányzik és 80% random. Ezért van már mindenből min. több mint 6-8 , de az utolsó darab csak nem kerül elő.
Egyébként az Agaritát utálom de nagyon. 22 után és ciklusban. Ha most elkapom, kilépek - belépek-elkapom,kilépek-belépek-elkapom. stb ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
A "maxos 10" darab az mit jelen pl érme esetében 1 érméből max 10 db lehet u.a? És ha így van és mindenből meg van a 10-10 db azt jelent valamit? Vagy félre értettem.
Mike: Korábban sem lehetett minden nap megcsinálni, mert volt hogy 1 hiányzott és sehol nem volt...
-
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
jeanropke szerint semmit
és ugye már az sem működik, hogy a cigányasszony térképét használod ami olyat ad amiből még nincs 10
ennyi, beszoptuk a faszt már elnézést a kifejezésért
illetve mi régiek talán nem, már aki gyűjtött elég pénzt
de napi coinozás nincs, annak vége -
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Igen,én már rég észrevettem,trader eladás közben mikor megtámadtak és dupla sörétes volt a kezemben és a karakterem nekiment akkor kivégezte,de ilyet hogy a lábát ledurrantja még nem láttam.Sörétessel a kezében elég durván végzi ki az embereket.
-
p a s s e r
őstag
-
Plata
félisten
Ma este sütögetés közben be támadták a táborom,megvédtem de úgy nézem lettek új kivégzések vagy mik,az hogy a fejét lelövi ellenségnek már volt,de elkapja és az egyik lábát durrantja le tőből az durva és új nekem.Mivel elég közel jutottak mert épp sütögettem így többet is elkaptam és kivégeztem lefűrészelt csövűvel.
-
p a s s e r
őstag
-
p a s s e r
őstag
igen, a jeanropke.github, már leesett... nekem az csak jeanropke...
okos a baloldali panel, sok mindent tud, bár azt nem tudom, hogy hol jelzi, hogy miből mennyi van... ezt a randomizálást egyrészt megérteném, ha a r* mindenkivel úgy számolna, hogy időmilliomos... én az voltam, és fel is húzott a collector mindenügyileg... de megint túlzott profitéhség szag van a levegőben... az nem fontos, hogy a legtöbb embernek sokkal kevesebb ideje van és plusz valós pénzt sem áldozna, hogy ne legyen kínlódás a eleje? megéri-e vajon elvenni egy most kezdő játékos kedvét azok miatt, akik simán zsebbe nyúlnak, hogy előrelépjenek? nyilván hülye kérdés, mert a válasz minden bizonnyal igen... én, most kezdve nem biztos, hogy annyira lelkes lennék...
azt viszont k.-ára nem értem, hogy a randomizálós készletek utolsó egy szem tételeit hogy tudnám kisajtolni, mert pl. már kb. 5-8 érmem van mindegyikből, kivéve egyet, amiből egy sem... :/ -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
a githubos térképen lehet gyűjteni miből mennyi van és jelzi miért kell elmenni
bár ugye most hogy szétcseszték a collectort nagyjából lutri -
arcitec
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
Hasonlóan én is , bár most kicsit szét van hullva. Lefotózom és berakom egy könyvtárba.
Van egy origi és a munka könyvtárból pedig mindig törlöm azt ami már meg van. De most szétesett. Meg ez random min 60%, ez betette a nehézséget rendesen.
-
p a s s e r
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
hm... érdekes, másképp gondoltam, megnézem... (és valóban igazad van...)
amúgy én ezt az egész collectorosdit, nagyon oldskool módon egy füzetbe szoktam jegyzetelni... ceruzával fel van írva minden kollekció, és az alá tartozó tételek és ha valami éppen kell, hogy meg legyen a pakk, akkor rajzolok a hiányzó tételek mellé egy kört, és amikor begyűjtöttem, áthúzom... aztán ha kész a pakk, kiradírozom a köröket, áthúzással együtt és legközelebb újrakarikázom, stb...
tököm sem akar a fél játékidő alatt a menükben kóborolni és sokkal átláthatóbb is, mert csak rá kell pillantani... azt is terveztem, hogy megcsinálom a kollekciókat külön kis kártyákra rdr designban, fontokkal, stb., lelaminálom, és utána lehet ugyan így csinálni, csak alkoholos filccel... na jó, ez már két világ találkozása... de ez elmaradt, mert közben számomra elvesztette a collector role a fontosságát... ma már csak felszedem, ami szembejön... amúgy ha valakit érdekelne ilyen, megcsinálom szívesen... -
arcitec
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
Én csak azt látom hogy miből mennyi van. pl szerintem ahol nincs szám abból csak 1 van.
Nézzed csak meg és számold meg ? sor van és ? a Colloctions össz db.Tojásból nekem 8 sort mutat az össz. pedig 9 lenne. Mindegy is nekem a kis táskás a jobb. -
arcitec
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
Á hálás köszönet azt a táskát mindig átpörgettem
. Az kell mert ha egy konkrétba belépek látni a részleteket és, hogy miből nincs azt is. És most az a lényeg, mert a B azt mutatja mi van, pediglen az kell, hogy mi nincs
. Köszi szépen... -
Futur1210
csendes tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Semmi baj.
@gyugyo79: Köszi a választ!
-
negyven2
nagyúr
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem láttam. Főleg, mivel az elmúlt két hétben már kijött az Update-el érkező ruhák 80-90%-a.
-
p a s s e r
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
na pill, megnézem...
nem vagyok benne biztos, hogy mit is szeretnél elérni, de én két lehetőségről tudok... az egyik a "b", ahol láthatod a kollekcióid, és ha belemész akármelyikbe, ott láthatod, hogy a szetten belüli alkatrészekből hány db. van, de mondjuk nem mutatja a dolgok képét... a másik és talán erre gondolsz, az hogy kikeresed a tárcsán a kis táskát... ott lapozgatva, belenézve már mutat képeket, de azt nem, hogy miből mennyi van... donno, remélem segített... -
negyven2
nagyúr
Az online-ba érkezett 7 új Emote, kettő új Legendary Animal (Snow Buck, Mud Runner Buck) valamint a Wildlife Photographer Free-Roam Event.
A többit meg megtudjuk ha majd kijön a hivatalos Newswire.
-
mate182
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Nem ad designt.
Csak egy tábor tüzet tudsz rakni bárhol.
-
Plata
félisten
válasz
arcitec
üzenetére
Menüben meg lehet keresni,de most nem tudom pontosan hogy és a táskádban is megnézheted.Ha B-t lenyomod az utolsó fül asszem a kollekciók fül.
(#9002) bendegruz
Ha ez Online akkor keresd meg a térképen a sárgás jelet ott van a sztori küldi.(#9004) mate182
Van ilyen napi küldi is,süss x adag húst wilderness camp tüzénél. -
arcitec
addikt
A Collections hogy lehet megnézni, mint amikor találok valamit és F1-re feldobja. Lehet is lapozni az összes közt. A B -vel csak azt látom összefoglaló szerűen mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi! Elhiszem mert most MSIA-val ránéztem és tényleg 2-3°C-kal magasabb értéket ír mint amúgy. Viszont fura, hogy az FS2020 ami gyalázza a hardware-t a többiek szerint semmi ilyen probléma nincs. Mondjuk ez nem zárja ki azt amit mondasz. PC-s tapasztalat, hogy amíg az egyik játék simán megy ugyanolyan terhelés mellett addig a másik simán elfossa magát. -.-

Tegnapi nap termése.
. Az kell mert ha egy konkrétba belépek látni a részleteket és, hogy miből nincs azt is. És most az a lényeg, mert a B azt mutatja mi van, pediglen az kell, hogy mi nincs