- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Hát nagy napsütésben elég nehezen látható....
Mostanában volt vele párszor olyan jelenségem, hogy fel akartam oldani a bill.zárt --> ugye kikapcs gomb megnyom na és ilyenkor semmi nem történik, marad sötét a képernyő...aztán vagy hosszan nyomom, vagy sokszor nyomkodom aztán egyszer csak sikerül eljutni a feloldó képernyőre. Ma kicsit durvult a szitu, szintén maradt sötét, majd amikor bejött a feloldó képernyő, picit érdekes módon jelent meg --> olyan volt mintha fel lenne nagyítva a feloldó képernyő, így a csúszka kiesett a képből, tehát nem tudtam feloldani. (kikapcs majd vissza azóta jó)
És ezután jött egy olyan probléma (nem tudom, hogyan függ össze az előzővel, de azóta ilyen) opera böngészővel sem wifi sem 3g/adat kapcsolattal nem tudok semmilyen lapot megnyitni, valami olyasmit ír, hogy ellenőrizzem a net beállításokat --> viszont azok nem másztak el és más böngészővel tökéletesen működikJa és még nem válaszolt senki, hogy sikerült e már valakinek HSDPA kapcsolatra rábírni ezt a cuccot???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest