Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Hát csak nem bírtam magammal és felraktam a 2.3.4-es Gingerbread romot (CM7 working on Gen2 ZTE Light/V9). Ez is ultra brutál, picit jobban is tetszik mint az előző alphaxs, de ez még teszt alatt van, mert csak 1 órája van fent a táblán.
Ennek a felrakásáról is csináltam egy magyar leírást: [link]
Ez is szintén egy rootolt, gyors rom sok szabad memóriával magyar nyelvvel és ez nagyon állatul néz ki alapból is.
-
mycso
veterán
No közben utánajártam és felpakoltam ezt: alphaxsMOD2.2.0.1 nagyon jó!!! Sokkal gyorsabb lett a tábla, és annyi szabad memóriám van, hogy el sem hiszem.
Illetve egy svéd fórumon találtam még 1 nagyon érdekeset: CyanogenMod 7.1.0 INOFFICIELL portning ez egy 2.3-as rom.
Illetve ha a proci túlhúzására lenne valakinek valami ötlete, azt szívesen fogadom. (pimp cpu és set cpu-t próbáltam, nem tudom velük 600MHz felé tolni...)
-
adamcadmon
csendes tag
Köszönöm a választ.
Én alapvetően szervezőként és irodai funkciókra szeretném használni a netezésen felül. Mivel nem vagyok túl járatos Androidos App-ek terén az lenne a kérdésem, hogy megoldható valamilyen programmal, hogy megnyissa/szerkessze az office és excell fájlokat?Köszi
Adam -
z0d1AK
nagyúr
Tedd fel az Android SDK-t, azzal tudsz screenshotot csinálni.
How to take screenshots of your Android based phone from Windows
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest