- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
A naptárban van holnapra egy esemény és egy naptár bejegyzés. Azt vettem észre hogy csak ez utóbbit jelzi ki a kezdőképernyőn. Kipróbáltam hogy beviszem új naptárbejegyzésként. Adtam neki kezdőidőpontot, időtartamot. Így kijelzi ezt a kezdőképernyőn, de a másikat nem. Gondolom azért mert ennek hamarabbi a kezdése.
Ez normális így? A legnagyobbra van állítva a csempe, mert azt hittem és vártam hogy mindent kiír egy adott napra. És nem. Csak ha Bemegyek a naptárba, akkor látom. Pedig szerintem pont ez lenne a lényeg hogy ránézek a telefonra és egyből látom milyen programok vannak.
Valamit rosszul csinálok? -
NoOne1976
őstag
válasz
colonia #1433 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a megoldásra, mert a gondunk szintén ez, csak nem a viberrel. Gyakorlatilag állandóan reklamál a telefon, hogy nincs hely betölteni oldalt, frissíteni alkalmazást stb. Pedig az SD kártyán ott a hely, a telefon memóriája meg tele van a gyári dolgokkal.
-
NoOne1976
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1430 üzenetére
Amit írtál, itt a következőket tudom beállítani:
-névjegyek szinkronizálása
-gmail szinkronizálása
-naptár szinkronizálásaHa itt kiveszem a névjegyeket, attól a telefonon az email címes kapcsolatok még mindig ott vannak. Ha jól gondolom, ez csak annyit változtatna, hogy nem szinkronizál. De nekem nem a szinkronizálással van gondom. Hanem azzal, hogy ne lássam ezeket a névjegyeket.
-
NoOne1976
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1428 üzenetére
A Fiókok és szinkronizálás beállításai alatt két dolgot tudok állítani:
- háttéradatok
- automatikus szinkronizálás.Attól, hogy ez utóbbit kikapcsolom, a telefonkönyvben ugyanúgy ott vannak az email címek. Még a béna WP alatt is tudom állítani, hogy megjelenjenek-e a tel.számok nélküli névjegyek.
Vagy valamit rosszul csináltam?
-
NoOne1976
őstag
Adott egy ZTE Kiss Plus. Android 2.3.6 van rajta.
Hol kell azt beállítani, hogy a telefonkönyvben az email címek ne jelenjenek meg csak a telefonszámok? Mert így nagyon idegesítő, hogy a gmail-ről az összes email cím benne van, akinek valaha is lett email küldve. egyszerűen nem találok ilyen opciót.Amúgy azt írja, hogy a legfrissebb szoftver van rajta. Van ennél jobb fw erre a telefonra, vagy ez már csak ennyit tud, és ennyi jutott neki, nyugdíjaznunk kellene lassan?
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok! A párom mobilja egyszer csak átváltott prediktív szövegbeviteli módra. Fogalmam sincs, hogy hol kell visszaállítani, mindent néztem, de nem találom. Én meg nem értek hozzá, mert winphone-os vagyok
-
NoOne1976
őstag
A segítségeteket kérném.
A barátnőmnek vettünk egy ilyen telefont, mivel az előző elhalálozott. Szerencsére még a 20 ezres áronEddig neki se volt androidja, nekem meg windowsos van, így tanácstalanok vagyunk. Azt mondja, hogy ha hív valakit, és az felveszi a telefont (vagyis megkezdődik a beszélgetés), akkor rezeg egyet a telefonja. Ezt hol lehet kikapcsolni, mert már próbált minden rezgést levenni, de még mindig csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Plazma TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged