- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
decens
tag
válasz
Superhun #1136 üzenetére
thx. kicsit paráztam tőle, de úgy tűnik, sikerült
le is gyomláltam azt az idegesítő play-tde van még kérdés: mi lehet az oka annak, hogy a telefonon lévő calendar többnyire nem veszi át azokat az eseményeket, amiket pc-ről vagy a tabletemről viszek fel a google calendarba? a tablet és a pc között tökéletes a szinkronizáció. a telefonon eddig talán egy esemény jelent meg (azok közül, amit nem ott vittem be.) természetesen be van állítva a fiók szinkronizálás.
-
decens
tag
hello!
egy kis segítséget kérnék, volna pár kérdésem a készülékről.- hogy lehet eltávolítani a google playt? egyszerűen úúúúúútálom, hogy amikor épp gondol egyet, akkor a fülhallgatása után elkezd random nyomni egy zenét, anélkül, hogy elindítanám a play-t vagy bármit is tennék.
arról már nem is beszélve, hogy én ezt egyáltalán nem szeretném :-)- mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy amikor a füles be van dugva, akkor is tudjak beszélni a telefonban?
korábban, ha zenehallgatás közben hívott valaki, egyszerűen csak fogadtam a hívást: a hívót hallottam a fülesen én pedig beszéltem a telefonba, ahogy máskor is. mostanság viszont a hívó fél nem hall engem. ki kell húznom a jack dugót és csak utána tudok beszélni. miért??
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest