- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1452 üzenetére
A házi barkácsot már eljátszottan egy samsung U600 szalagkábellel, de akkor hetekig leveleztem a forgalmazóval, mert még abból sem egy típus van. A postaköltségem több volt mint a kábel ára, de mégsem sikerült a megfelelőt beszerezni, úgyhogy külföldről inkább meg sem próbálom.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Adott egy lejárt garos Kis plus aminek a kijelzőjének negyed része (jobb széle függőlegesen) nem reagál az érintésre, de minden más tökéletesen működik. Néhány hónapja már jelentkezett a hiba, de csak átmenetileg, és magától megoldódott, akkor az egy fórumon azt írták hogy párát kapott majd kiszáradt ezért jött helyre. Most viszont már napok óta semmi változás pedig hátlap, és akku nélkül szellőzik a drága.
A kérdésem az lenne hogy egyáltalán megéri e javíttatni vagy vegyem gazdasági totálkárnak? -
abdulka1
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1370 üzenetére
Szia!
Gondoltam hasonlóra, ezért most kikapcsoltam, levettem a hátát, akku ki, és hagy száradjon néhány órát.
Próbálkozok, hátha lesz valami.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Lassan 2 éve használok egy ZTE Kis Plus készüléket. Néhány napja jelentkezett egy olyan hiba hogy random nem reagál az érintésre, vagy olyan mintha beragadna egy gomb, szóval egy érintésre több művelet is lezajlik. Ezeket variálja de többnyire jól működik. A készülék csak alap telefonként van használva. Mi okozhat ilyen hibákat, illetve hogyan lehet orvosolni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest