Új hozzászólás Aktív témák
-
peter0117
tag
válasz
xperiasigi #1289 üzenetére
Szia! szerintem sehogy!
én már sok variációval próbálkoztam. de külföldi fórumon a power+volume down együtt lenyomva variációt mondták.
-
peter0117
tag
Már nem akarok többet ide irni de muszáj :S
Ez a bas*ot hülye telefon már megint nem látja az sd kártyámat! :S Toshiba c04g. sd-k kártya
Ez lenne a ludas? vagy most már megint mihez kezdjek? Akksi ki akksi be akkor látja a kártya méretét ade ami alkalmazás van rajta azt semmit. pls help!(mert kibas*om)
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1272 üzenetére
Asszem némelyik linkelve. Amint megpróbálok ujratelepiteni egy alkalmazást rögtön ujraindul a telefon. :S
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1270 üzenetére
Viszont problèma problèma hátán. Most meg egy par alkalmazas el se indul. Pl. Play aruhaz. Jatek. Shazam. Ez miert van? :s
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1266 üzenetére
Nah végül sikerült. betöltötte és el is töltöttem a link2sd alkalmazást. De most már ez tölt itt órák óta. ujrainditottam semmi. ugyanugy tölt csak. leszedtem a root checkert is az is csak tölt a végtelenségig kb :S mit tegyek?
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1263 üzenetére
Szia. Nah gyàri visszaàllitast csinaltam meg ujraparticionaltam.eddig minden ok. Probalom letolteni az alkalmazast de csak tölt ,tölt folyamatosan. Wifirol is meg mobilnetrol is. Miert?
-
peter0117
tag
Sziasztok megint én irok! Szal az előbbi prbléma után nem lett jo a dolog. Hiába formáztam le a kártyát elfogadta kis idő után megint kidobta h ismeretlen kártya. Formázgattam és kipróbáltam az exfat fájlrendszert. Nah ezzel minden elrontottam. Ugye rootolva van a telefon és az sd kártya ketté volt osztva és az egyik felére a link2sd alkalmazás linkelte az alkalmazásokat. A probléma hogy a telefon memóriájába bennemaradt a többi fájl amit nem tudott linkelni. Szal az a helyzet hogy kb semmi alkalmazás nincs igy most rajta és 16mb szabad hely van rajta :S
A Telefon 404 MB RAM ot mutat. Belső tárhelynek pedig 152MB ot mutat. EZ hogy? nemértem -
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1260 üzenetére
Igy történt! köszönöm már jo
-
peter0117
tag
Sziasztok! Van egy sürgős problémám :/ Csatlakoztattam a telefont géphez és az sd kártyára másoltam egy mappát amiben képek voltak.Leválasztottam és onnantól nem ismeri fel az sd kártyát! "Sd kártya üres vagy nem támogatott a fájlrendszere" ezt irja ki. Ki be kapcsoltam sd kártya ki be. semmi. Áttettem az sd kártyát egy nokiába az felismeri rendesen. Az én telefonom is felismeri a nokia sd kártyáját. Töröltem azt a mappát amit felmásoltam de semmi. Mit tegyek????? pls sürgős lenne
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1248 üzenetére
Hello! Mi az a swapolás?
Azt olvastam hogy memória bővítés! És most 48mb növelted a memóriáját? Miért csak ennyivel? Ennyinek mi értelme? 1Gbra is lehet növelni? szal nem értek hozzá ezért a sok kérdés. köszi előre is
-
peter0117
tag
válasz
jonnyjoker01 #1104 üzenetére
Sajnos máris elakadtam Szal a második parancsnál ezt kaptam: A megadott nevet (fastboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként futtatható programként vagy kötegfájlként. mit csináltam rosszul?
-
peter0117
tag
válasz
Superhun #1093 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nincs rootolva mert most kaptam. meg nem nagyn értem mit is jelent
nem vágom még ezeket a dolgokat. ez az első okostelefonom vagy micsoda. Szal akkor rakok fel egy avastot meg egy App2sD-t .Olyan app létezik ami látja hogy mennyi idő van még lebeszéhető telefon előfizetésemből.
gyanus h valahogy máshogy tudom nézni de hogy? Jah és még annyi hogy akkor az Avaston tudom nézni a mobilnet adatforgalmat? -
peter0117
tag
Hello mindenki! Én nemrég kaptam meg a Kis Plus készüléket és van benne egy 4Gb os memória de sehol nem találom hogyan kell beállítani hogy oda mentsen. Letöltöttem két alkamazást és már aztirta elfogyott a hely. Másik kérdésem használtok e rajta vírusirtó progit? ÉS hogy van e vmi alkalmazás ami nézi mennyi fogyott a mobilnetemből? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest