- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Superhun #866 üzenetére
Sikerült! Egyszer csak kiírta a teló, hogy kapott jogot... Én ezt nem értem, de szerencsére jó. Majd este kipróbálom, hogy felteszi-e rá a progikat.
Illetve egy kérdésem lenne, hogy amikor megnézem a belső memóriát nem annyit kéne látnom ami eddig volt memória+amit most létrehoztam ext2?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Superhun #852 üzenetére
Megcsináltam a leírás szerint, de amikor a programot elinditom es kivalasztom hogy milyen fajta, akkor hibát dob! A hiba a következő: link2sd has not yet managed to obatain root access. This often happens the first time the app is run and request Superuser but is usually from then on.
Click OK and restart Link2sd to try again. Make sure you respond correctly to the Superuser request.
Hiába kattintok OK-ra ugyan ez az üzenet fogad.
Egy dologra gondolok, mert a leiras szerint unlock vagy S-Off illetve root kell nekem ebből csak a root van meg unlock vagy S-offot nem tudom h mi. Kérlek segíts, hogy mi lehet a hiba. Köszönöm. -
djzoy
tag
válasz
Superhun #736 üzenetére
Követtem az utasításokat, de amint az adb reboot bootloader parancsot elküldöm, újraindul a készülék (és innentől kezdődik a hiba) amint elküldöm a fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img parasncsot, a konzol kiírja, hogy "A megadott nevet (flashboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként." A ZTE driver telepítve van, nem mondja, hogy hibát észlelne. A windows is érzékeli a telefont android néven, de ez sehol sem jelenik meg, csak a Hardver eltávolítása menüben.
itt tudsz segiteni?? -
-
-
mandras81
senior tag
válasz
Superhun #684 üzenetére
Igen, linkeltek neked egy másik driver fájl-t, azt is felraktam, ugyanúgy semmi. Ahelyett, hogy visszaolvasásra bíztatsz (amit már megtettem, és a konkrét "waiting device" üzenet kiküszöbölésére nem találtam megoldást), esetleg elolvashatnád alaposabban a kommentemet, mert nem valószínű, hogy ugyanaz problémánk.
Nekem nem frissült be automatikusan a driver, neked igen, én a CWM-et sem tudtam feltenni, te igen, nekem egy sima akksi ki-be nem old meg semmit, neked igen.
Végső lehetőség a friss Win7 lesz, csak azt utolsó utáninak akarom meghagyni.
Tehát, aki látott már waiting device feliratot, és sikeresen eltüntette, vagy tudja, hogyan kell eltüntetni, kérem jelentkezzen!
-
konrada
tag
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Superhun #478 üzenetére
T-s van nekem is. A leírás alapján megtudtam csinálni. (Kisebb zökkenőkkel)
Amúgy én azt nem értem, hogy mikor megrootoltam a root checker kiírta, hogy rootolt, majd egy resi után a root chechker csak tölt és nem ír ki semmit. Fölkéne raknom egy programot amihez root jog szükséges, hogy működik e.
-
huhuhuu...
tag
válasz
Superhun #480 üzenetére
Csak , hogy a dolog konkrét legyen : Az 5. pontban
"A készülék újraindul és megáll a logo-nál, látszólag "lefagy". Közben a PC-n új driver telepítés zajlik, várjunk türelemmel még befejezi! "
Itt nem települ az új driver , azért amit leirtam . És a többi nyilvánvalóan szintén nem történik meg .
Mekem nem megy vissza a védelemtől . Nincs semmi ilyen benne . -
huhuhuu...
tag
válasz
Superhun #478 üzenetére
A Windows valamelyik idétlen biztonsági frissítése bekavar az Android driver telepítésbe . Nekem is csak úgy lett jó , hogy a már megélvő W7 mellé föltettem egy újat . Se vírusirtó , se semmi . És egyből összejött . Szívás , de így legalább nem futsz rajta felesleges köröket .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest