Új hozzászólás Aktív témák
-
Rascally81
aktív tag
válasz
H4CKmyM1ND #673 üzenetére
Van benne magyar nyelv!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #617 üzenetére
Ez sem rossz, csak nálad sok progi az sd van ugye?
Nálam az igo és sok más nagyobb méretű app is a belsőn van, hogy gyorsabb legyen illetve elérhető legyen akkor is ha tároló módban csatlakoztatom a pc-hez.
Igazából nekem ezért szükséges, hogy Ext partíció legyen. -
Rascally81
aktív tag
Próbálta valaki ezt a Romot?
Kicsit finomítottam rajta.
Telepítési folyamat ugyan az!
Gond nem volt vele, csak betettem még egy aprócska programot "SetInstallLocation"-t amivel be tudod állítani, hogy csak a belső (internal) memóriába rakja a programokat.Telepítés után érdemes auto-ról átállítani Internal-ra!
Jelenleg kereken 30db program van a készüléken illetve az ext partíción, és ez a felállás:Általában 250-280Mb szabad Ram
Alapból 147Mb belső memória, 30 program után még 73Mb.
Nagyon stabilan és gyorsan működik, de minimum C6-os memóriakártya szükséges, mert jelezték hogy a C4-el gond volt!
Ha nem szeretnétek sokat szenvedni, hogy mikor hová telepítsen akkor mindenképpen ajánlom!
9 napja nyúzom, még hibát nem találtam! -
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #552 üzenetére
Na de 4 gépen is próbálta....
Egyszerűen hihetetlen, mert végig nyomja látszik a képen, akkor hova a francba másolja?
Kiírta hogy Okay!! -
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #516 üzenetére
Az USB hibakeresésnél bent kell legyen a pipa!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #514 üzenetére
Figyi, ha nagyon nem megy, akkor felteszem neked a gyári T-s romot ami már rootolt, de semmi más módosítás nincs rajta,recoveryből felnyomod és kész.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #512 üzenetére
Gyári T-Mobilos romból csináltam egy Custom romot, ami így néz ki.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #506 üzenetére
Ez valóban rejtély, de én csak a driverek hiányára vagy hibájára tudok gondolni!
Superhun:de azért tedd fel, és próbáld meg, mert volt akinek ezzel lett jó!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #505 üzenetére
Nincs köze hozzá!Nekem is bent van a pipa!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #501 üzenetére
Nekem van!!
Miért nem kell lennie?
Erről még nem hallottam! -
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #494 üzenetére
Attól, hogy a recovery-t felraktad még nem lesz rootolt a telód!
Nincs köze egymáshoz!Superhun Amikor csatlakoztatod a készüléket, lesz egy virtuális meghajtod ami nálam F, nem tudom nálad mi, de abban ott kell lennie a drivernek.
Ha nem enged belépni abba meghalytóba, akkor már telepítetted! -
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #489 üzenetére
Le hangerő gombot nyomva tartod, és hozzá nyomod a bekapcs gombot 5mp-ig.
-
Rascally81
aktív tag
Nekem is T-s!
Én a melóhelyen csináltam XP-n, és végig ment simán.
Nem tudom mi lehet a gond, ha kiírta hogy Okay....
Védelem nincs benne 1000% -
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #465 üzenetére
Sajnálom, hogy neked nem vált be, pedig Karácsonyra való tekintettel kicsit ajándéknak is szántam!
Milyen sd-t használsz?
Kicsit értetlenül állok az eseted előtt, mert akkor kellene ilyet csinálnia ha kiveszed az sd-t.
De jól tudom, hogy nem vetted ki, és nem is kapcsoltad be a készüléket sd nélkül? -
Rascally81
aktív tag
Nem én találtam ki ezt a scriptet, egy régóta működő, bevált dologról van szó!
Valljuk be, sokkal gyengébb készülékeken is nagy előny volt, ezen a készüléken már nélkülözhetetlen!
Én csak beletettem! -
Rascally81
aktív tag
válasz
gaben1117 #462 üzenetére
Hülyeséget ne írjunk!!!
Nem dől semmilyen kártyavár!Csak ha kiveszed működés közben, vagy úgy kapcsolod be, hogy nincs benne a kártya!!!
Ha átváltasz USB tár módba, úgy semmi nem veszik el,mivel az Ext partíciót nem választja le!
Mondom még 1x tökéletes a rom, valamit elrontottál, mert nekem hibamentesen és sokkal gyorsabban működik.
Ha használhatatlan lenne nem csináltam volna meg!Amit egyedül nélkülöznöd kell az az, hogy bekapcsolt állapotban nem veheted ki és vissza be a kártyát!
De ha nagyobb fájlt akarsz rá másolni, és kártyaolvasóval szeretnéd azt is megteheted, de előbb kapcsold ki a készüléket és addig be sem kapcsold, amíg az SD-t nem helyezted vissza.Ennyi!Szívesen csinálok képmentést!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Rascally81 #456 üzenetére
Hibamentesen fut hajnal 3-óta, (8Gb C10).
-
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #454 üzenetére
Ha az sd-t kiveszed, akkor tünnek el az alkalmazások, ill ajánlott minimum a Class6-os SD.
Az sd-t csak kikapcsolt állapotban lehet kivenni, mert utána nem találja az appokat. -
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #450 üzenetére
Mi a probléma vele?
Mert az, hogy alkalmatlan erős túlzás!Ha csak valamit nem csináltál rosszul.
Nekem tökéletes! -
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #445 üzenetére
Úgyis jó! B-)
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #442 üzenetére
Na most már én sem tudom mi van!
Kezdjük elölről!
Bekapcsolod a készüléket, majd rádugod a pc-re, kiválasztod az usb tárat!
Rámásolod a két zip fájlt, aztán kilépsz az "usb tár" módból.
Aztán add ki a megfelelő parancsot ""adb reboot recovery"
Újraindul a készülék recoveryben, le navigálsz az "Install zip from SD card >> Choose zip from sdcard"
kiválasztod először az egyik zip-et aztán a másikat!
ha ez megvan, a vissza gombot nyomkodva vissza lépsz egészen a "reboot system now"-ig majd home gomb!SZUPER!!!!!!!!!!!!!!
Igazán nincs mit! -
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #439 üzenetére
Ne a power gombot nyomogasd, mert azért látszik csak a kalap!
Jaaa, akkor ok!
Felmásolod, még1x telepíted és jó lesz az!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #436 üzenetére
A su-bin-3.1.1-arm-signed.zip-et és a Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et felmásoltad a kártya gyökerébe?
mert nyilván csak utána tudod telepíteni!Ez a leírásban el van írva "A recovery menüben a hang le, hang fel gombbal lépkedhetünk a listában, a power (bekapcs) gomb a jóváhagyás, a back (vissza) visszalép."
Nem a bekapcs gombbal tudod jóváhagyni, hanem a home gombbal! Ha bekapcs gombot nyomod, semmi nem lesz a kijelzőn!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #433 üzenetére
Szerintem a drivert megtalálta.
Nem tudom hol akadtál el!
Gondolom kiadtad az első parancsot "adb reboot bootloader"
Azért látod csak a logót, mert bootloader módban van!
Jöhet a következő parancs "fastboot flash recovery recovery-clockwork-4.0.1.5s-zte-kis-plus.img"
és így tovább...!Ha ott tartasz, ahol én gondolom!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #430 üzenetére
Akkor ok!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
szemmelver #426 üzenetére
Az itt leírtak alapján természetesen!
-
Rascally81
aktív tag
válasz
huhuhuu... #425 üzenetére
Elnézést, jogos a kérdés!
Ext3-ra, de ami még fontos, hogy rom telepítése után, csak kikapcsolt állapotban lehet az sd-t kivenni, ellenkező esetben, csak az újratelepítés segíthet!!! -
Rascally81
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Először is szeretnék békés, boldog Karácsonyt kívánni mindenkinek!
Másodszor, szeretnék egy Custom romot megosztani veletek, ha van kedvetek próbáljátok ki!
Letöltés itt!Rascally81_V4 (P752V_THUB01)információ:
-Odexed
-Ext partíció támogatás
-Jit enabled
-Felesleges appok eltávolítva. (Ha mégis szükséged lenne rá, telepítheted a Play-ről)
-Reklámok blokkolása
-Hollo Launcher + Jelly Bean háttérképAz első teendőd a Root és Recovery telepítése a készülékre, lásd itt!
A második teendőd egy wipe elvégzése, én a (Wipe data/factory reset illetve a Wipe Dalvik-cache) szoktam használni. Ezután következhet a tényleges telepítés.
A harmadik teendőd, az sd kártyád partícionálása, (Minden törlődni fog a kártyáról,le kell menteni előtte!) következőképpen zajlik:1. Belépés a recoverybe
2. advanced
3. Partition SD Card
4. Ext Size 512M
5. Swap Size 0M
A főmenübe, a vissza gombbal tudunk visszalépni.Erre azért van szükség mert a legtöbb alsó és középkategóriás készülék nem rendelkezik több GB-nyi tárterülettel, ahová szabadon telepíthetünk alkalmazásokat, és sajnos hamar betelik a tárhely.
Ezért ez a rom úgy van beállítva, hogy alapból az SD > Ext partícióra telepíti az alkalmazásokat.
Kapcsoljuk ki a készüléket, és tegyük a kártyát egy kártyaolvasóba és az előbb partícionált kártyára másoljuk fel, a Rascally81_V4 romot.
Ezután a kártyát tegyük vissza a készülékbe, és ismét lépjünk be a recovery módba (nyomd meg a hagerő le, majd a bekapcsoló gombot 5mp-ig).
Válasszuk ki az "Install zip from SD card >> Choose zip from sdcard" kiválaszthatjuk a kártyán lévő Rascally81_V4 romot.
A telepítés végét felirat jelzi.A főmenübe, a vissza gombbal tudsz visszalépni, majd "reboot system now".Ha kész van, egy gyönyörű Android 2.3.6-os rendszerrel találkozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest