Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
A gyári fólia csak a csomagolásban hivatott védeni a kijelzőt, nem használatra van szánva! Kipróbálni igen, tartósan használni nem!

A Vikuity végülis nekem bejött, én nagyon szeretem, hogy matt. Nincs ujjlenyomat, alig van tükrözés. Elsőre mintha csökkent volna az érintési remegés, azóta úgy érzem sajnos, hogy inkább az érzékenység csökkent valamennyit, így jelenleg nem 100% felhőtlen az élmény. A Nillkin egyelőre a fiókban várakozik!
Felrakni nem piskóta, viszont a szappanos lemosás kivételével mindent kibírt, 6-8 komplett mosószeres lemosás, szárítás után is korrekt (felület hibátlan, nem gyűrött, tapad, ahogy kell), sőt, mivel hangyányit mégis csökkent a tapadása, valójában egyre jobb lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő