Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
airmax_2.0
üzenetére
Szerintem a processzor miatt semmiképp nem szabadna 60 fölött adni, (bár ehhez hozzá kell tenni, még az is lehet a marketing megoldja, hogy egekig magasztalják az intel neve miatt ami beégett az emberek retinája mögé... annak ellellenére fölbeszélik, hogy a midfield erősen felejtős... )
Szerintem sem szabadna 60K kártyás ár fölött adni egy teljesen új platformot, 70-80K-ért már szerintem sokan nem rizikóznának az Intelessel.

Az intel processzoros, az eddigi információim szerint szintén eléggé felejtős, bár az is 1 gigás RAM-al jön.
Milyen okokból felejtős neked az inteles verzió?
Alapjáraton én is a Tegra2-es verzió felé húztam volna, de az nekem azért felejtős mert nem lesz a T-nél, és amúgy is csak jövőre jön, bár nem egyöntetűen pozitívak róla a tapasztalatok. Viszont én inkább netezek mint játszok ezért most már türelmetlenül várom az Intel verziót a T-nél, ha 50K-nál nem lesz több az ára hűséggel, és az első tesztek és felhasználói tapasztalatok is megnyugtatóak lesznek akkor erősen hajlok rá hogy tegyek vele egy próbát.
Bár az tény hogy az Inteles lutri lesz majd pl. fontos infó lesz, hogy a hardveresen vannak-e vele gondok, és a gyári rom milyen, mert sajnos kicsi rá az esély hogy root, és főzött romok lesznek rá,
ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen infóid vannak az Inteles verzióról ami alapján felejtős számodra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen infóid vannak az Inteles verzióról ami alapján felejtős számodra?